• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım bilseydim takarmıydım o yüzüğü parmağıma

Allah*ın sevgili kuluymuşsunuz şimdiden görmüşsünüz iç yüzünü

daha fazla muhattap olmayın bence:34:

Niye hala uzatıyosun sen de anlamadım.İstemiyosan son bi konuşma yaparsın eşyalarını yollarsın olur biter.Sen de zevk alıyo gibisin onların aramalarından.
Tabi ki barıştırmaya çalışacaklar.Bu süreyi ne kadar uzatırsanız o kadar cıvıklaştırırsınız.Kaldı ki her şeyiniz cıvımış zaten artık.Sen oğluna saydırıyorum diyosun ama mesele burda oğlu değil.O bambaşka bi alemde.Annesine saygımdan diyosun ama saygı ayrı bişey, kararlılık ayrı bişeydir.Sen annesinin seni düğün konularında aramayıp oğlunu barıştırmak adına aradığından dolayı tekrar tekrar aramasını içten içe istiyosun bence.Bana öyle geliyo ki sende biraz kapris var.Zaten kesin kararlı biri olsaydın önceki konunda bitirmiş olurdun.O zaman da çok sızlanıyodun ve nişanlın sana aynı sözleri sarfetmişti. (ben hiç bişey yapmam sen söylüceksin ailelere gibi ) Şimdi diyosun ki küfür etti.Pardon da, bu adam sana hiç saygı duymadı ki.Şimdi de sızlanıyosun ve düşüncelerin aynı.Üzülmek ayrı bişey, mızmızlanmak ayrı bişey.

Herkes burda sana yazdıklarıyla destek olmaya çalışıyo, üzülme, kurtulmuşsun vs. diye.Daha ne yazmamızı istiyosun anlamadım.
Sert davrandığımın farkındayım, sinir olmuş da olabilirsin.Zaten başımda bir sürü dert var bi de senle mi uğraşcam da diyebilirsin ama sen başındaki dertten kurtulacağına daha çok sarpa sarıyosun arkadaşım.

hayır istemessen yazma zorlamı sokuyolar seni bu sayfaya girme ve yazma.evet başımda birsürü dert var bilmişsiniz özgür bir platform ister yazarım ister yazmam ki kaldıki gelme yazma o zaman sana noluyor anlamadım. mızmızlanmak falan demişsin ee ozman çekme mızmızlığımı anammısın bacımmısın bas çarpıya çık.senin tavsiyenede ihtiyacım yok bu saatten sonra girmessin olur biter.insanı zıvanadan çıkartmak için yazmışsın resmen art niyet ararcasına.avutucu aramıyorum kendime tavsiyelerinizi ihtiyacım yok

arkadaşlar konuya ilgili olanalarınız için teşekkür ederim ama iice artık delirtmeye çalışmış beni bazı arkadaşlar.istemeyen yazmaz okumaz geçer gider.zorla değilki.yine de teşekkür ederim girmicem bu sayfayada artık iyice sinirimi bozuyolar teşekkür ederim herkese

Canım anlıyorum üzüntünü .
Hani nişanlı değilim ama benim sevgilimdede umursamazlık var .
Bu sevgiliyken bile çok sinir bozucu . Böyle herşeyi eleştirmeler beğenmemeler , umursamazlıklar , şımarıklıklar.
Tak ettiriyor insana biliyorum ..
Sana şu kadarını söyliyeyim. Hiç kimse sen değil senden değerli değil .
Erkek dediğin vır vır etmez , beğenmediyse bile kırmaz kimseyi . Yani bence öyle olmalı .
Daha annesinin derdine düşmüş ... Boşver ..
Hakkında hayırlısı olsun.

Burası özgür platformsa bende özgürlüğümü kullanarak yazdım.
Arkadaşım çok üzüldüm, vah, iyi yapmışsın, kurtulduğuna bak deyince iyi zayıf yönünü yakalayıp söyleyince kötü öyle mi.
Neyse, ben sizin gibi yok yazma da girme de zorla yaz diyen mi var da.. tarzı şeyler söylemicem.
Belli ki kabullenememişsin.Ne zıvanadan çıkarmak için ne de art niyet aramak için yazdım.Yazdıklarından kaprisli biri olduğunu söyledim sadece.Öyle olduğunu da tescillediniz zaten.
Bu sayfaya da bi daha girmiceksiniz demek..Bu da tıpkı nişanlınızın deyimi gibi olmuş.Bence siz evlenin ya, vazgeçtim.Tamamlarsınız birbirinizi.

özgürlük başkalarının haklarına saygısızlık yapmak değildir.sana göre uygun değilse yazmassın geçersin.

Bunu tartışma amacıyla söylemiyorum ama ben sizin hangi hakkınıza saygısızlık yaptım ?

hayır biliyosun beni sonra hangi hakkına saygısızlık etmişim diyosun.beğenmiyosan okuma konumu.eleştirme yazma git işine ya uğraşamam senle kapanmasını isitiyorum konumun.senden gelecek hayır Allahtan gelsin

hayır biliyosun beni sonra hangi hakkına saygısızlık etmişim diyosun.beğenmiyosan okuma konumu.eleştirme yazma git işine ya uğraşamam senle kapanmasını isitiyorum konumun.senden gelecek hayır Allahtan gelsin

Bilmiyorum söyleyin de bilelim.eleştiriye açık olmadığını belirtseydin ya baştan.Pohpohlardık sürekli.
Bir de özel mesaj atacak kadar niye kinlendin.Bu kadar agresif olma ve de ağzını topla benimle mahalle ağzıyla konuşma haddini kendinde bulma.

simgeler ne anlama geliyor anlamadım.arkadaşlar buradaki yorumlara sinir oldun hakkaten yoruldum engelledim birini insana biraz saygı duyulmalı bırak acımı yaşıyım ya.yazmak istemeyen yazmaz.konu kpanması için nereye mesj atmamız gerek iice sinirimi alt üst etti kadın benim

simgeler ne anlama geliyor anlamadım.arkadaşlar buradaki yorumlara sinir oldun hakkaten yoruldum engelledim birini insana biraz saygı duyulmalı bırak acımı yaşıyım ya.yazmak istemeyen yazmaz.konu kpanması için nereye mesj atmamız gerek iice sinirimi alt üst etti kadın benim

Canım bence sırf bu yüzden kapatma konunu, çok rahatsızsan bir durumdan şikayet et.

Bu arada arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum.Konu içinde ikili tartışmalara girmek yerine özel mesaj kullanın.Daha önce bir üyenin konu içine yaptığı rahatsız edici yorumlarına cevap verdiğim için banlanmıştım, aklınızda bulunsun aynı şey başınıza gelmesin:34:

Son düzenleme:
Back