• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

saklarlar senı kımse ulasamaz sana sen polıse ulas ya ara cagır ya kac
kurtulusun bu

Düşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden
Ne kadar kullandin uyusturucuyu? Yani şu an bagimli durumunda misin? Krizler yasiyor musun? Lutfen ölüm fikrini aklindan cikar. Bu durumdan mutlaka kurtulacaksin sen.

Konu sahibi neden banlandı? Ya gerçekse bu konu, çok korkunç bir olay. Ve uyuşturucu alıyormuş sağlıklı düşünemiyor buraya yazması anormal görünse de normal bence

Konu sahibi banlandi. Sanırım konu fake. İnşallah öyledir. İnşallah gerçek değildir okudumuz şeyler

Canım ya hangi şehirdesin polisi ara hemen sakın allahın verdiği cana kıyma herşey hallolur

Yok tükürme boşver. Yeter ki yalan olsun.
dılerım fake bır konudur
ınsallah oyledır
ama benı suan ayakta tutan esımı uyandırtan kalk napabılırız dedırten bır konuda yalan soyledıyse dalga gecmek ıcın allahından bulsun derım

Yok tükürme boşver. Yeter ki yalan olsun.
Yahu başka yalan bulsunlar.

Tecavüz etti demesinler.

Allah rızası için böyle vahim birşeyle ilgili oyun oynamayın nolur....

Her türlü gırgıra açığız başka bir konu bulun isyan eden adam değil....

Buraya konu açacağına 155 i arasana :işsiz:İstersen biz bilgi verelim konu hakkında.Yapabiliyoruz böyle acil durumlarda..
Konu fake bile olsa
Bildiğiniz ne varsa paylaşın
Başkaları yararlanır
Kuru kollu ifade koymakla olmuyor, ama
Yazdığınız her yorumun, üye bile olmayan birine ulaştığını düşünün

Back