- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polise sikayette bulundunmu?kim yapti ve ne zaman oldu bu?yasin kac?çok utanıyorum ölmek istiyorum artık mahvetti beni uyuşturucu içirdi bana sahip oldu dövdü bağırdığımda korkuyorum
Yahu kime be bambaşka şehire git yerleş kimseye hesap vermek zorunda değilsin sen kendini tedavi et yeter.Düşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden
Canım amcasının oğlu yapıyormuş günlerdir az önce itiraz etti diye dövmüş baya. 26 yaşında koca kadın offfoffPolise sikayette bulundunmu?kim yapti ve ne zaman oldu bu?yasin kac?
Düşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden
Suan düsunemiyorsun sakin kafayla insirah suresini oku lutfen seytan vesvese veriyor besbelli hayatta her seyin çözümü var ama intihar cok büyük birsey yapma etme ahiretinide yakma serefsiz insanlar icin bak Rabbimiz ne diyor her zorlugun yaninda bir kolaylik vardir şüphesiz o herseyi isitir ve bilirDüşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden
Bak kardeşim lütfen ama lütfen canına kıyma. Bir arkadaş yazmış. Ölüm kurtuluş değil kesinlikle.Düşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden
allahım yerımde duramıyorum benDüşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden
Bu yazdiklarin bir suc duyurusudur biliyorsun degilmi?Uyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı
Bak güzel kardeşim sen iyi bir insansın ruhun bedenin yara aldı ama izin ver sarsınlar adliyelerde kadın avukatlar var onlara gitsen 1 değil yüzlerce destekçi bulursun kendine lütfen bak kalbim daralıyor yapma kardeşim arayalım polisi yaz adresini lütfen sen en masumusun sana pis gözle bakanlar utansın yapma kardeşim lütfen bizi dinleDüşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden