• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Seni korkutarak sindirmiş pis şerefsiz
Gebersin sürüm sürüm sürünerek
Hayatın bitmedi öyle düşünme topla kafanı kendini
Yaptığı cezasız kalmayacak

sen burda zaman kaybetme bı polısı ararmısın lutfen
senı korkutmasına ızın verme
geldıgınde eve nasıl gırebılıyor ? polısı aradıgında nasıl haberı olacak ? senı odaya mı kapattı tam anlatırsan yardımcı olabılırız belkı

senı korkutup sındırecek guya ınanma hıc bırsey yapamaz polısı ara sen

Düşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden

Düşünüyorum günlerdir zaten ölmek şart oldu ama son bi şey son bi ses biri duysun bilsin bilmiyorum polis mahkeme kontrol insanların bakışı her şey her şey çok fazla ben çok yorgunum yoruldum hayallerim bitti her şey bitti düşünemiyorum bazen neden diye inlesem de anlamıyorum neden
Yahu kime be bambaşka şehire git yerleş kimseye hesap vermek zorunda değilsin sen kendini tedavi et yeter.

Şakın öleyim deme, o pislik başka insanlara sıçrar onu durdurmak senin elinde

Sen ölürsen yaptıkları yanına kar kalır.
Bunu ister misin?

İnsanların ne düşündüğü nasıl baktığı umrunda olmasın. Sen yanlış bir şey yapmadın! Ölmek yerine hakkını aramaya başla. Hemen. Şimdi!

Lütfen hemen polisi arayın. Kendinize bunu yapmayın, siz değil o suçlu, bırakın cezasını çeksin.

Suan düsunemiyorsun sakin kafayla insirah suresini oku lutfen seytan vesvese veriyor besbelli hayatta her seyin çözümü var ama intihar cok büyük birsey yapma etme ahiretinide yakma serefsiz insanlar icin bak Rabbimiz ne diyor her zorlugun yaninda bir kolaylik vardir şüphesiz o herseyi isitir ve bilir

Bak kardeşim lütfen ama lütfen canına kıyma. Bir arkadaş yazmış. Ölüm kurtuluş değil kesinlikle.
Hiç birşey bitmedi. O hayvan cezasını bulduktan sonra çok mutlu olacaksın buna inan.

allahım yerımde duramıyorum ben
Kazen Kazen
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

ne sekılde ulasabılırız nasıl yardım edebılırsek edelım

ya ıntıhar edıp onu ödullendırıp cezasını nıye sen cekesın
ölum kurtulus degıl kı
hem cezasını cekmezse baska kızları uzerse baska suclara devam ederse
senın sesın belkı baskasının kurtulusu olacak

ölüm kurtulus olsa dunya da kımse kalmazdı suan yasadıgın zor seyden dogru kararı veremıyorsun
sakin ol

Uyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı
Bu yazdiklarin bir suc duyurusudur biliyorsun degilmi?
Eger dalga geciyorsan simdi soyle yoksa buradakiler sana yardimci olmak icin o kisiyi bulur polise verirler

Bak güzel kardeşim sen iyi bir insansın ruhun bedenin yara aldı ama izin ver sarsınlar adliyelerde kadın avukatlar var onlara gitsen 1 değil yüzlerce destekçi bulursun kendine lütfen bak kalbim daralıyor yapma kardeşim arayalım polisi yaz adresini lütfen sen en masumusun sana pis gözle bakanlar utansın yapma kardeşim lütfen bizi dinle

Back