Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
çok utanıyorum ölmek istiyorum artık mahvetti beni uyuşturucu içirdi bana sahip oldu dövdü bağırdığımda korkuyorum
Polisi ara.
Kim? Kaç yaşlarındasınız? Öğrenci misin?
Ne zaman oldu? Nasıl oldu? Uyuşturucu verdi dediğin ne? Herhangi bir bagımlılığın var mı?
Yada onun var mı?
Seni ne diye dövdü? Neden korkuyorsun?
İntihar edecek bir şey yok.
Her şey hallolur.
- 31 Ocak 2018
- 285
- 333
- 18
Nerdesin sen kim yaptı bunu sana ? Uzun süredirmi tutuyor seni elinde ?çok utanıyorum ölmek istiyorum artık mahvetti beni uyuşturucu içirdi bana sahip oldu dövdü bağırdığımda korkuyorum
- 19 Şubat 2018
- 26
- 76
- 3
Utanmani gerktirecek bişey yok!Sakin ol önce herşeyin farkındasın bu çok iyi yavaş yavaş ilerleyelim . Şimdi nerdesin? Önce bir sakinleşirsen anlatçok utanıyorum ölmek istiyorum artık mahvetti beni uyuşturucu içirdi bana sahip oldu dövdü bağırdığımda korkuyorum
- 31 Ocak 2018
- 285
- 333
- 18
Hey Allah'ım peki şimdi nerdesin sen ? Amcanın oğlu olacak şerefsiz nerede26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı
- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı
Polise git
Ara
Etrafta kimse yok mu yardım isteyebileceğin
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Kim yaptı bunu yanında mısın hala en önemlisiçok utanıyorum ölmek istiyorum artık mahvetti beni uyuşturucu içirdi bana sahip oldu dövdü bağırdığımda korkuyorum
- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı
Yeni mi oldu bu olay? Sakinleşip anlatmaya çalış lütfen.
allahım26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı
cınnet gecırıp bır cınnet gecırıp ınsanoglunun sonunu getıresım var
annen nerde
oncelıkle sunu bıl
hayatda hıc bı zaman kaybedecegın bırsey yok
asla ama asla korkma
tehtıt ederse korkma gelırse korkma
hemen sımdı polısı ara
lutfen hemen sımdı
ara gelsınler sen cıkma
gelsınler sen anlat ve herseyı onlara bırak
once hastaneye goturecekler senı
sakın korkma gerı adım atma sakın