• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bir insan nasıl bir mantıkla böyle sapkın bir hikaye uydurup insanları başına toplamaktan zevk alabilir? Ya da o kadar mı ilgiye açtır? Tek üzüldüğüm gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara bu tipler yüzünden yardım ederken şüpheye düşülmesi, inanılmaması.

Bakalım
Elden gelen bu
Fake değil bilinmiyor
Daha ne yapılır

Kazen Kazen belki arayamiyordur lütfen msj yoluyla iletişime geçin ben strese girdim sıkıntıdan başıma ağrı girdi lütfen o kişiye ulaşın lütfen :(

Polisi ara yaz geç

Dolandıran dolandırsın

Sanki imdat hattında çalışıyoruz hepimiz

İnan inanma

Strese girme fake diye

Ver cevabını, geç

Yazdın da parmağın ağrıdı
Yazma
Ben zaten inanmadım, dolayısıyla üzülmedim ne yazacağımı da kimseye soracak değilim.Gözardı edebilirsiniz..

Kazen Kazen belki arayamiyordur lütfen msj yoluyla iletişime geçin ben strese girdim sıkıntıdan başıma ağrı girdi lütfen o kişiye ulaşın lütfen :KK43:

Neyle atacak ki mesaj üyenin kayıtlı olduğu mail adresi dışında ellerinde iletişim bilgisi yok diye biliyorum, karşı tarafın araması lazım haliyle.

Arasa ne diyecek ki sanki..kusura bakmayin canim sıkıldı eglenmek istedim banlayin gitsin diyecek..
O kadar iste..cezasi yok nasilsa..ici rahat yani..
Ama Allah buyuk ya..gorsun bakalim nasil dolanacak ayagina;))

abi keşke bir süre banlamasaydınız
uyuşturucu diyor
aklı başında değil içenler sağlıklı düşünemez diye biliyorum ve beyinlerinin kimyası bozuluyor
kendi sesimden korkuyorum gibi bir ifade kullandı
ya aramaya korkuyorsa hem polisi hem sizi
içime kurt düştü şimdi

Mesaj attı ama telefonu açmıyor.... Mesajı atan o mu onu da bilmiyorum ama uykum geldi ....

Bilmiyorum ki aklım mantığım durdu :KK43:

Yazdıklarına baktım da, çaresizliği hissettim ben ya. Reel üye gibi geldi inşallah suistimal eden Oscarlık oyuncu değildir. Konu sahibi, eğer gerçekten böyle bir durumun varsa ve banın açılırsa bana ulaş psikologum ben. Destek alabileceğin yollar bulabilirim.

Back