• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Uyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı
Tamam şu an polisi ara yada sesimi duyar dersen bize özelden yaz adresi biz arayalım konuşalım.

Uyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı

Sen yanlış bir şey yapmadın. Lütfen sakinleşmeye çalış. Polisi ara ve yardım iste.

Utanıyorum iğreniyorum gücüm kalmadı artık ölmek istiyorum bitsin istiyorum her şey

normalde bagımlımıydın
yanı yanlıs anlama demem o kı verdıgı seyın uyusturucu oldugunu bılıyormuydun yoksa basıt bı sakınlestırıcı dıye kandırıp mı verdı
sana sahıp falan olmadı su cumleyı kurma arkadasım sana sahıp olmak dıye bırsey yok hayvan tecavuz ettı ve cezasını cekecek onun bu haycanlıgının bedelını agır odeyecek
bunun ıcın once bı sakınlesmen bı kendıne gelmen gerek
ne demek hıc bırseyın kalmadı
hayatdasın yasıyorsun hakların var guclu dur sen

ıcerı zorla mı gırıyor nasıl eve gırebılıyor tam anlatırsan

Her ne yaşadıysan hiçbirşey çözümsüz değil sakin ol hepimiz yanındayız aklına kötü şeyler getirme hele ölümü asla...
Dök içini korkma anlatacaklarınla kimse yargılamaz seni.yardımcı olmak istiyoruz sana ne tür bir zarar verdi ? Polise gittinmi

polısı aradıgını nerden bılecek sana bırsey yapamaz korkutuyor senı sadece

Derhal evinin adresini herşeyi açıkça Kazen Kazen ve ya Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye yaz ciddiyim biz ihbar edelim resmi vs varsa da gönder kazen ve mune ye asla asla intiharı düşünme çünkü ölmesi gereken sen değil o adi haysiyetsiz korkuyorsan sana yardım edelim tut elimizi bize güven polise güven

Bir insan kolay yetişmiyor ve bir insana acı çektirmek bu kadar ucuz değil, sana zarar vermiş bunu ıspatlayabilirsin. Hastaneye polise bi resmî yere başvurmalısın . Canına şakın kıyma. Sen bi tanesin teksin kıymetlisin eşsizsiz. Elmas çamura değerse pislenmez, kıymet bilen ele geçmesi yeter. Yapma gülüm yapma kuzum şakın kendine kıyma , inancın varsa dua et, hemen polisi hastaneyi bi yerleri ara.

hayatta hiç bişey canını almaya degmez ustunedeki izler silmeden direk polisi ara ve polis seni o evden kurtarsın şikayetçi ol kimseden korkma utanma senin sucun degil bu durum esas bunu yapan kişi utansın sahipsizsin diye kendini savunamayacagını duşunuyor böyle duşunmesine izin verme guçlu ol

Kardesim yer adres ver arayalim polisi korkma senin sikayet ettigini bilmeyecek

Back