Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Tamam şu an polisi ara yada sesimi duyar dersen bize özelden yaz adresi biz arayalım konuşalım.Uyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı
- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
Uyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı
Sen yanlış bir şey yapmadın. Lütfen sakinleşmeye çalış. Polisi ara ve yardım iste.
- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
Polisi ara bidaha sana yaklasamaz o pislikPolisi aradığımda da beni öldürecek zaten
- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
Utanıyorum iğreniyorum gücüm kalmadı artık ölmek istiyorum bitsin istiyorum her şey
Ölmek falan yok. O hayvan yaptıklarının bedelini ödeyecek.
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Hemen bize yaz bilgileriPolisi aradığımda da beni öldürecek zaten
Sen arama biz ararız komşun gibi
normalde bagımlımıydınUyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı
yanı yanlıs anlama demem o kı verdıgı seyın uyusturucu oldugunu bılıyormuydun yoksa basıt bı sakınlestırıcı dıye kandırıp mı verdı
sana sahıp falan olmadı su cumleyı kurma arkadasım sana sahıp olmak dıye bırsey yok hayvan tecavuz ettı ve cezasını cekecek onun bu haycanlıgının bedelını agır odeyecek
bunun ıcın once bı sakınlesmen bı kendıne gelmen gerek
ne demek hıc bırseyın kalmadı
hayatdasın yasıyorsun hakların var guclu dur sen
ıcerı zorla mı gırıyor nasıl eve gırebılıyor tam anlatırsan
- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
- 17 Şubat 2015
- 7.875
- 21.096
- 348
Bir insan kolay yetişmiyor ve bir insana acı çektirmek bu kadar ucuz değil, sana zarar vermiş bunu ıspatlayabilirsin. Hastaneye polise bi resmî yere başvurmalısın . Canına şakın kıyma. Sen bi tanesin teksin kıymetlisin eşsizsiz. Elmas çamura değerse pislenmez, kıymet bilen ele geçmesi yeter. Yapma gülüm yapma kuzum şakın kendine kıyma , inancın varsa dua et, hemen polisi hastaneyi bi yerleri ara.
hayatta hiç bişey canını almaya degmez ustunedeki izler silmeden direk polisi ara ve polis seni o evden kurtarsın şikayetçi ol kimseden korkma utanma senin sucun degil bu durum esas bunu yapan kişi utansın sahipsizsin diye kendini savunamayacagını duşunuyor böyle duşunmesine izin verme guçlu ol