Neden saldirayim ki zaten ikimizin gözü de bebeğin üzerindeydi kardeşim bile isteye yapmadıki tamam müdahale ettin hakaret etmenin ne anlamı var ki annem müdahale ettiğinde ona sus diye bağırıyor kendinizi benim yerime koyun lütfenBen sizi hatalı buldum..
Eşiniz size göre daha masum.. en azından çocuğunu korumaya çalışırken can havli bir tepki vermiş. . Ya fark etmese idi. . Ya ezilse idi bebek.. o zaman da eşiniz bakmadi görmedi diye ömrünü yiyecektiniz.
Bana çocukça geldi hareketleriniz.
Ayrıca bebeği bu kadar açık tehlikeye maruz bırakmak ..... Neyse ona yorum yapmayacağım. Zaten konuşma tarzınız saldırır gibi.
Bilerek yapılmış bişey olsaydı tmm derdimValla biri benim cocugumun ustune oturmak uzere oldugunda bende esin gibi bir tepki veririm. O anki refleksle. Gerizekali pek hos olmamis ama yani sevmedigi biri cocugunun ustune oturmaya kalkinca agizdan cikmis olabilir.
Onun bana neler yaptığını bi bilseniz oturur benimle birlikte ağlardinizSizin uslubunuzda cok yanlis yalniz.nefret ediyorum diyosunuz salak diyosunuz baslik bile beddua yani nedir bu boyle?kardesinize hakaret etmesi yanlis tabi ama siz de hakaret ediyosunuz o zaman sizde etmeyin.
Ben ona çok saygı gösterdim çok alttan aldım ailesinin bana yapmadığı kalmadı ama ben yine asla onlara hakaret etmedim bugün benim evime geldikleri zaman asla sayıda kusur etmiyorumİyi de her uyusmadigimiz insana hakaret mi ediyoruz kaba mi davranıyoruz. Birbirlerine karşı en ufak bir saygı yok. Kardeşin yine bişey dememiş. Adam gibi tut kolundan çocuk uyuyor de. Kendi hatasını farkında değil. İlişkinizde bence ciddi problemler var.
Haklısınız çok zorEs ile aile arasinda kalmak kadar zor bisey yoktur belkide esiniz bi anlik korkuyla oyle tepki vermis olabilir bu yuzden hakli olabilir soyledigi kelime her ne kadar dogru olmasa da ..
7 yıldır beraberiz çok pismanimYav bi alienin icine el girince ne zor oluyor hersey. Huyu tüyü degisik degisik insanlari ailemizin icine sokuyoruz, ondan sonra cek babam cek..
Allah sanada, hepimizide kolaylik versin konu sahibi. Iyi huylu insanlara denk getirsin, âmin.
Tepki illaki verilir ben de yavaş diye bağırdÇünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biriı ama kimsenin kimseye hakaret etmesine hakkı yokİsteyerek yada istemeyerek . Az daha öldürüyordu bebeği. Ben sizi de anlamadım. Benim çocuğum olacak biri az daha üstüne oturup öldürecek ve ben sakin kalacağım. İmkansız. Babam olsa veririm tepkimi.
Canim sen gercekten esinden bosanmak mi istiyorsunTepki illaki verilir ben de yavaş diye bağırdÇünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biriı ama kimsenin kimseye hakaret etmesine hakkı yok
Çook katılıyorummValla can havli denilen bir şey vardır , bir de evlat yani .
Olaya objektif bakmıyorsun . Bende olsam o endişe ile tutardım kolundan , hooop ta derdim dur da derdim . Eşinde bunu demiş gayet normal .
Sonra kardeşin ona hangi surat ifadesi , hangi ses tonu ile " ne yapıyosun sen bee görmedik herhalde " dedi ? Hiç bunu inceledim mi ? Orda bi kazadan kıl payı dönülmüşken , ukala bi tavırla bana hesap sorsa ; bende sen ne diyorsun gerizekalı çocuğu ezecektin diyebilirdim .
O ses o cevap veriş o tavır eşinizi iyice delirtmiş olabilir , kaldı ki zatem yıldızları barışık değilmiş .
Bana eşinize fazla haksızlık etmişsiniz gibi geldi.
Ben ona çok saygı gösterdim çok alttan aldım ailesinin bana yapmadığı kalmadı ama ben yine asla onlara hakaret etmedim bugün benim evime geldikleri zaman asla sayıda kusur etmiyorum
E bir zahmet bilerek de oturmasin zaten cocugun uzerine. Boyle birsey zaten bilerek yapilamaz. Eger bilerek yapilmissa esinizin tepkisi zaten cok hafif kalir. Bilerek cocugun ustune oturmaya kalkani oldururum ben, hakaret ne ki! Yani boyle bir konu da bilerek ve ya kazara diye bir kiyaslama yapilamaz bile. Ben esinizi hakli buluyorum. Ama sizin nedense kardesinizi savunmakta oldugunuzu goruyorum. Once ikisini de ayri ayri tartin kafanizda kardesinizin simdiye kadar yaptiklarina soylediklerine esinizi penceresinden bakin. Esinizin yaptiklarina da kardesiniz gozunden. Sonra kendinize gore bir suzgecten gecirin. Hepsinin kendince hakli yonleri vardir muhakkak. Bakin ne guz3l sakin ve orta yol arayan bir babaniz var. Yasca buyuk, olgun ve tecrübeli biri onun gibi yaklaşın duruma. Kardesinizi kocaniza veya kocanizi kardesinize tercih etmeyin.Bilerek yapılmış bişey olsaydı tmm derdim
Aynen katılıyorum.E bir zahmet bilerek de oturmasin zaten cocugun uzerine. Boyle birsey zaten bilerek yapilamaz. Eger bilerek yapilmissa esinizin tepkisi zaten cok hafif kalir. Bilerek cocugun ustune oturmaya kalkani oldururum ben, hakaret ne ki! Yani boyle bir konu da bilerek ve ya kazara diye bir kiyaslama yapilamaz bile. Ben esinizi hakli buluyorum. Ama sizin nedense kardesinizi savunmakta oldugunuzu goruyorum. Once ikisini de ayri ayri tartin kafanizda kardesinizin simdiye kadar yaptiklarina soylediklerine esinizi penceresinden bakin. Esinizin yaptiklarina da kardesiniz gozunden. Sonra kendinize gore bir suzgecten gecirin. Hepsinin kendince hakli yonleri vardir muhakkak. Bakin ne guz3l sakin ve orta yol arayan bir babaniz var. Yasca buyuk, olgun ve tecrübeli biri onun gibi yaklaşın duruma. Kardesinizi kocaniza veya kocanizi kardesinize tercih etmeyin.
Pişmansın, mutlu değilsin.7 yıldır beraberiz çok pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?