Allah kahretsin seni !

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Eşim bugün beni rezil etti aileme nefret ediyorum ondan ! eşimle kız kardeşim konusmuyorlar uzun süredir eşim kardeşimi pek sevmez buna artık alıştım. . Bugün ki olaya geleyim.. annemler geldik benim 5 aylik oğlum var balkona sofra kurdum oğlum uyuyordu bende balkonda ki koltuğa bıraktım vücuduna komple örtü ottum sinekler yemesin diye. Neyse kardeşim sofraya geldi az daha oğlumun üstüne oturacakti eşimde kolundan tuttu hop hop dedi. Kardeşimde npysn sen yaa dedi görmedim eşimde dedi ki gerizekalı çocuğu az daha öldürüyordun Kardeşimde haddini bil dedi kıyamet koptu eşim hadi eve gidelim diye tutturdu yemin ederim kalbim ağzımda atıyordu kızlar resmen dondum ben bunları hakekedecek ne yaptım ! Kız kardeşim içeri geçti babam müdahale etti aldı onu dışarıda yürüdü babam uzlaşmaya çalıştı sonra döndüler dışardan beni çağırdı babam hadi biraz tur atın diye neyse yürüdük bana diyorki niye kalk dediğimde kalkmiyosun bagirtiyorsun beni dddim ne halin varsa gör kolumdan tuttu boşanmak istiyorsan boşan dedi bende dedim beni tehdit ediyorsan işte kapı işte sapı felan oda beni bırakıp babamın yanına gitti bak baba gelmiyor diye neyse bunlar babamla yanıma geldiler. Babam konusturdu ikimizi salak bana diyorki gülüm ben sana ne yaptım felan babam üzülmeyin diye tepki vermedim artık bu gece annemlerde kaldım o kadar Nedret ettim ki ondan ne yapabilirim simdi

Eşin herkese karşı böyle kaba mı. Yani gerizekalı demek çok fazla kaçmış. Kardeşini bi denli sevmeme nedeni ne. Sen ne yapabilirsin haddini bilecek öyle canı istediğ gibi hakaret edemez. Babandan da mı utanmadı ne iyi kriz yönetmeyi bilen bir babanız var hayran kaldım adama resmen

Resmen laf sokmaya yer aramış. Benim evimde bana biri gerizekalı dese s..tr l..n derim. O elini de iade ederim. Eşin çok terbiyesizlik etmiş. Kardeşin sonuna kadar haklı. Huzur bozucu kıvam almış al karşına saglam bir konuşma yap

Gerizekalı demeseymiş bu kadar kızışmayacakmış bence.
Dikkat et çocuk orda uyuyor deseydi belkide cevap vermeden giderdi içeri.
Eşiniz kabaca tepki vermiş.
Ayrıca size olan konuşmaları da ço tuhaf, konuyu boşanmaya getirmesi falan.
Mümkün oldukça eşinizle kardeşinizi aynı ortama sokmayın.

Eşinin kardeşine nasıl hakaret edebiliyor ya?
Ayrıca başkasının evinde hareketlerine dikkat etmeli, sonuçta baldızı o evde yaşıyor, orası onun evi. Biraz saygı duysa hiç böyle olmayacaktı.
Yaa yemin ederim çıkmaza girdim cnm az kaldı kendimi oldurcem

Aynen cnm babam mükemmel bir insan kavga yerine uysal davranır bazen iyi niyetinden kavga ediyorum babamla

Ne kadar zor biliyor musun

Neler yapmadım ki bi bilsen

Yine tartismistilar zıt karakterler baştan beri birbirlerini sevmiyorlar

Tamam zit olduklarini anlayabiliyorumda. Bunlar iki mesafeli kisilerdir zaten. Bi damat ve bi baldiz. Zit karakterseler daha az konusurlar. Ama küs olmayi ben anlayamadim. Bi kavga olmus olmasi lazim zamaninda.
Zitlik nerde peki? Esinin karakteri nasildir? Peki kardesinin?

Kavga çok oldu ben bi türlü baş edemedim onlarla

Kavgalari ne tetikledi mesela cogu zaman?
Konu ben olunca kardeşim çok korurdu beni eşimde lafını eksik etmezdi aynı şekilde kız Kardeşimde laf ederdi sonra evimizde kavga kıyamet kız kardeşim geçen ay nisan attı bende kaldı 1 ay kafasını dağıtmak için her gece ağlıyordum eşim beni sikistiriyodu eve gitsin diye nasıl bi durumun içindeyim dusunebiliyormusunuz

Bu zitli konularda, sence hata kimde peki? Sen uzaktan bi goz olrak dusun bunu bi.
Eger hatali kocansa su yaptigi ayip.
Hep fevri ve sert konusan birisiyse suc kardesinde olamaz. Yok kardesin her lafi yanlis algilayip atliyosa lafa, o zmn hata onda. Belkide cocuk mevzusunda kocan onceki tutumlarinada bi karsilik olarak yapmistir o yaptigini, o zmn bisey diyemem

Vallahi zamanında ne kız kardesim lafını eksik etti nede o 1 senedir hiç konusmuyorlardi biliyordum patlak vereceğini bigün.. ama ben çok yoruldum kız kardeşim için sürekli onunla tartışıyoruz sevmiyor bi türlü

Kiz kardesini haksiz buldum. Avukatliga soyunmasinin bir anlami yok. Beni koruyordu demişsin eger sizin aranizdaki olaylara yorum yapip karisiyorduysa esinin onu sevmemesi ve ters davranmasi gayet dogal kendi aklin var sonucta. Kendini kendin koruyacaktin kiz kardesini araya sokmucaktin. Ama yapamamissin sonuc bu. Bari bundan sonra mesafeleri iyi ayarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…