Allah belasını versin onun kimse anlamıyor beni
bazı yorumcular durumun vahametinin farkında değil galiba,bebeğin üzerine oturulduğunu düşünsenize bir
haaa bu yanlışlıkla(!) oturacak olan kardeş değil de görümce olsaydı yorumlar yıkılırdı
sen kocandan kurtulmak istiyorsun galiba. tarafsız olmak yerine sürekli eşine beddua ediyorsun. yalnız haksızsan bedduan döner seni bulur.İnan bu dedikleirnizi daha önce yaptım sürekli arada kalıyordum tamam müdahale etti ama gerizekalı demesine gerek yoktu bu durumu nasıl toparlayabilirim ki
evli hanımların büyük çoğunluğu kv kp görümce kayın sevmez. kimse kimsenin alnını karışlamaz bu yüzden.Nedemek yaa kardeşimi sevmiyor karışlarım onu terbiyesiz. Tamam sevmesin ama saygılı olsun bari
Ben ona o kadar aşığım ki onun bana neler yapmasına rağmen yinede hep yanındayım 50 kere söyledim sevmek konuşmak zorunda değilsin ama sakın birgün beni zor durumda bırakacak bişey yapma diye. Ailem eşimi seviyordu bi anda gözlerinden düştü yaa allah aşkına kendinizi azıcık benim yerime koyun babam otur dediği halde gelmiyorum diye bağırdı anneme sus dedi siz olsanız napardinizBütün yorumları okudum ve konu sahibi arkadaş sen eşini hiç sevmiyorsun.Öyle yada belkide bahaneler bebeğiniz olması olabilir.Lakin bu kadar beddua dan sonra ve sürekli söylenen boşanma lafından sonra sen değilde bu adam seni boşar.
Zaten olduğunu ak kaşık olduğunu söylemiyorum ama gerçekten çok çok zor durumda kaldımSonuçta ortada bi bebek var kardeşin de biraz dikkatli olacak. Adamın çocugu neticede tabiki koruma iç güdüsü ile o an refleksle tutmuş kardeşini kolundan oturmasın diye bu hareket gayet normal tutmasa oturacak belliki o da lap diye sağına soluna bakmadan etmeden.
Kolundan tuttuktan sonra dikkat et arkanda çocuk var demesi yeterliydi ama gerizekalı falan hakaret etmesi çok fazla terbiyesizlik. Bi de anne babanın yanında normal değil bu sürtüşme.
Esin baya cahil belliki ama kardeşinde sütten çıkma ak kaşık diil.
O adam için neler yaptım benAdamı sevmiyın beddua ettığından belli. Boşan ozaman herkes kendi yoluna baksın .
Aşk işte insanın gözünü kör ediyor napabilirim bende bu durumda olmaktan hoşnut degilimyahu oturup beraber ağlanacak sürekli beddua ettiğiniz adamdan 5 aylık çocuğunuz var. nasıl oluyor anlamıyorum.
Neden bilmiyorum ama eşin bana itici geldi. Kardeşimle anlasamiyorlar kardeşim beni çok korur demissin ya sanki eşin normalde seni ezmeye meyilli kardeşinden fırsat bulamayınca aksilesiyor gibi olmuş.
Aynen cnm yemin ederim onlardan biri bu durumu yaşasaydi asla onlara hakaret etmeZdm sonuçta müdahale etmişsin kaldirmissin ne gerek var üstüne hakaret edip beni annemle babama karşı küçük dusuruyorsun
Şimdi ben olsam ne yapardim? Erkeklerin her zaman yaptığı gibi hatalı olsa da kardeşimi korurdum ve laf ettirmezdim. Sonuçta kardeşin bilerek yeğenini ezmek isteyecek hali yok? Onun ablası yapsaydi ne olurdu? Onu korurdu değil mi? Aa kötü niyeti yok. Seni çok seviyorlar. Sen aileme ne demek istiyorsun...Sende aynısını yap.
Kardesim çok Üzgündu nisan attığı için ben ısrar ediyordum kal diye gerçekten iyi degildiBir senedir konuşmadığı adamın evinde bir ay mı kaldı
Iyi dayanmışlar
Valla ben sizin yerinizde olsam bırakın gitmek istiyorsa gitsin gelmek isterse de paşa paşa gelir gitmeyin üstüne derdim.Belkide o an ordan uzaklaşsa idi belki de herşey bu kadar sarpa sarmazdı.Eşini sevdiğini söylüyorsun o zaman şunu diyeyim canım bu ettiğin beddualar bir tuttarsa vakti gelirde elini başının arasına alır en çok sen ağlarsın başka kimse yanmaz gerçekten seviyorsan sen yanarsın.Dengeyi kurmak senin elinde biri ailen biride eşin (gene ailen ) kim hatalıysa birbirinden ayrı ayrı hatalarını söyle birbirlerini görmez yerlerinden bur.Ben ona o kadar aşığım ki onun bana neler yapmasına rağmen yinede hep yanındayım 50 kere söyledim sevmek konuşmak zorunda değilsin ama sakın birgün beni zor durumda bırakacak bişey yapma diye. Ailem eşimi seviyordu bi anda gözlerinden düştü yaa allah aşkına kendinizi azıcık benim yerime koyun babam otur dediği halde gelmiyorum diye bağırdı anneme sus dedi siz olsanız napardiniz
Eşimin dusuncesizligi bize zarar veriyor asil kız kardeşim onunla konuşmassa bile arkasından hep bak bu davranışları çok güzel konuşmak istiyorum onunla ama ortami kuramiyorum felan diyordu eşim napti beni rezil etti zaten bizde kaldığı zaman herkes yatağına çekildiği zaman açılırdi cenesi susmazdi gönder eve diye görmek istemiyorum felanBebek olayinda ilk suclu annedir burda.küçücük çocuk üstü başı örtük koyulur mu oraya? Kizi suclayanlar kanepe kicimizi koyup oturmak için değil mi? siz her oturacaginiz yere dikkat bebek çıkabilir diye yoklayip mi oturuyosunuz ? Kizin aniden kolundan tutmuş kizda reflexle noluyo demis zaten anlasamiyolarmis olay büyümüş..Madem bu kadar kötü araları bidaha biraraya getirmeyin. Ayrica kardesinizde gelmis bi ay kalmış sizde oda bi garip anlasamadigi insanla aynı evde bi ay neden kalir insan ?
Ara biraz sogusun arkali önlü düşünüp karar verin. Kardesinizlede biraz mesafe koyun onun fevriligide zarar veriyor size
Yaa siz gerçekten anlamıyorsunuz galiba yada anlamak istemiyorsunuz adam benim babamdan tut anneme atar yaptı böyle bi insana da acıyorsaniz vicdanınizı sorgulayan derimOlayları kendi cephenizden anlatmanıza rağmen eşinize çok acıdım. Allah ona sabır versin. Eşe, çocuğunun babasına beddua etmek çok acı bir şey.
HayirOffff beddualar devam ediyor.
Hep böyle mi konuşursun eşine kızdığında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?