Vallahi zamanında ne kız kardesim lafını eksik etti nede o 1 senedir hiç konusmuyorlardi biliyordum patlak vereceğini bigün.. ama ben çok yoruldum kız kardeşim için sürekli onunla tartışıyoruz sevmiyor bi türlü
Çünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biriValla eşin ayıp etmiş bence 'gerizekalı' gibi bir kelimeyi önce kardeş olarak kız kardeşine sonrada bir bayana söylemesi baya bir kaba olmuş açıkçası.Tamam belki korkmuştur bebeğine zarar gelecek diye ama daha kibar bir dille uyarması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca lafı ne kadar çabuk boşanmaya getirebilmiş pes doğrusu!
Çünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biriValla eşin ayıp etmiş bence 'gerizekalı' gibi bir kelimeyi önce kardeş olarak kız kardeşine sonrada bir bayana söylemesi baya bir kaba olmuş açıkçası.Tamam belki korkmuştur bebeğine zarar gelecek diye ama daha kibar bir dille uyarması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca lafı ne kadar çabuk boşanmaya getirebilmiş pes doğrusu!
Dili yılan gibi sanciyir ne dediğini bilmiyor bazen çok patavatsizKocan belliki korktu çocuğunuza bir şey olucak diye ama gerizekalı demeseymiş iyiymiş
Çünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?