Allah kahretsin seni !

Hm.
Konuyu boyle okuyunca evet ayip etmis esin. Ama bu sebepten kavga cikarmazdim. 5 aylik cocuk icin gercekten tehlikeli bi durum. Hem kardesimi koruyum diye kendi ailende tatsizlik cikarmak gereksiz. Zaten kardesinun arada sirada haksizlik payi olur diye dusunuyorum. Siz artik bi ailesiniz. Ama tabi esin ordaki o asiri tepkisinin yanlis oldugunu anlamali.
Ben hersey bi kenara asil bosan kelimesini nasil bu kadar cabuk agzina alabiliyor ona sasirdim. Iste bunun cok pis hesabini sorardim.

Valla eşin ayıp etmiş bence 'gerizekalı' gibi bir kelimeyi önce kardeş olarak kız kardeşine sonrada bir bayana söylemesi baya bir kaba olmuş açıkçası.Tamam belki korkmuştur bebeğine zarar gelecek diye ama daha kibar bir dille uyarması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca lafı ne kadar çabuk boşanmaya getirebilmiş pes doğrusu!

Çünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biri

Çünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biri

Eşinin gerizekalı demesi fazla ama gerçekten de kardeşin neredeyse yavrunun üzerine oturuyormuş. Sen de bir de bu açıdan bak. O panikle insan neye uğradığını şaşırabilir. Zaten kardeşin de alttan almamış. Ben eşini çok haksız görmedim. Kardeşinle birbirlerini sevmiyorlarsa aynı ortama sokma.

Geri zekalı denir mi ya ne kadar ayıp. Sorun cikaracaksa gelmeseymis seninle. Birbirlerini sevmek zorunda değiller ama hakaretten etmesinler. Aradan çekil. Birak birbirlerini yesinler. Kimin kimle derdi varsa onunla halletsin ve bu kararını da söyle her iki tarafa. Eşine senin demenle kalkmam o evden böyle bir olay uzerine diye de uyar. İki tarafa da bu konunun senlik olmadığını güzelce anlat, kavga eden seni cekistirmesin.

enıstem bana gerızekalı dese benım oldugum ortamda bırdaha senı gormeyeyım derdım
asla ama asla onu ınsan yerıne koyup muhattap olmazdım bırdaha

kardesınızı nıye sevmıyormus paşazadelerı

Bir seyi dilinize bu kadar pelesenk ederseniz onun inandiriciligi ve itibari kalmaz. Esiniz suan korktugundan mi size bosanalim dedi sizce??? Artik biktigindan bence. Ya da siz surekli dediginiz icin aliskanlik olmus o da diyor artik.

Ayrica kardesinize gerizekali demesi hos olmamis. Orda kimin evinde kime hakaret ediyor!!!! Kardesinin yerinde olsam fena bozardim esini. Kardesini gectim babanin yerinde olsam damada ayarini verirdim tadinda! Sizin de hanenizi dusunerek yapici olmus ama biraz da esinize yerini bildirmeliydi tadinda sozlerle. Hicbir kusluk hakareti gerektirmez.

Valla bende birini nerdeyse cocugumun ustune oturmak uzere gorseydim belkide o refleksle daha agir kelime cikabilirdi agzimdan. Bu konuda cokta dusunerek konustugunu zannetmiyorum esinin. Kardesinin biraz daha saygili olmasi gerekli

Bende az daha eltimin oglunun uzerine oturuyodum kimse gormedi tabi kendim farkettim cocugu son saniyede kim bilir kardesin ne kadar korkmustur ben cok korkmustum ya oturuverseydim diye ama hakaret etmeseymis esin keske zaten teyzesi cocuga bile isteye zarar verir mi

Çocuğun uyuduğunu o an uyarabilirdi ne gerek var hakaret etmeye .. Eşin kavga için fırsat aramış bulmuş ta ...

Eşin hatalı. Ama kız kardeşin yüzünden eşinden nefret etmemelisin. Adamın sana karşı hakareti veya şiddeti var mı? Eğer bunlar varsa nefret et kocandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…