Diğer mesajlarinizi da okudum. Kız kardeşiniz tartismalariniza şahit olmuş. Siz haklı da olsanız haksız da olsanız sürekli sizin yanınızda olmuş. Bu doğal bir şey kardeşsiniz sonuçta. Ama bir de eşinizin cephesinden bakın. Her tartısmanızda sizi haklı bulup eşinize karşı dolduran bir kardeş var olarak goruyor. Ve sizin sürekli boşanalım lafınızın bu doldurmalardan kaynaklandığını düşünüyordur. Kendi nisanı attı. Ablasının da yuvasını bozacak her şeye karısiyor gibisinden. (Bunlar benim düsüncelerim degil. Erkek tarafından nasıl görünebilir ondan bahsettim.) Kardesinizde esinizin sürekli haksız olup sizi üzdügünü düsunuyor. Sizi korumaya calisiyor aklınca. O yüzden böyle düsmanlar.
Konunuzdaki bahsettiginiz olay anlık tepkiler sonuçta. Fazla büyütülmemesi gerekir. Ama onlar birbirlerine bilenmiş artık. Hemen patlıyorlar.
Sizin yapacağınız şey tartışmalarınızı kardeşinize anlatmayın. Sizi savunmasina müsade etmeyin. Eşinize sürekli boşanalım demeyin. Ondan konuşma tarzını değiştirmesini isteyin. Kisaca ne esinizi ne de kardesinizi aile meselelerinde karsı karsiya getirmeyin.
Konunuzdaki bahsettiginiz olay anlık tepkiler sonuçta. Fazla büyütülmemesi gerekir. Ama onlar birbirlerine bilenmiş artık. Hemen patlıyorlar.
Sizin yapacağınız şey tartışmalarınızı kardeşinize anlatmayın. Sizi savunmasina müsade etmeyin. Eşinize sürekli boşanalım demeyin. Ondan konuşma tarzını değiştirmesini isteyin. Kisaca ne esinizi ne de kardesinizi aile meselelerinde karsı karsiya getirmeyin.