• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kahretsin seni !

Diğer mesajlarinizi da okudum. Kız kardeşiniz tartismalariniza şahit olmuş. Siz haklı da olsanız haksız da olsanız sürekli sizin yanınızda olmuş. Bu doğal bir şey kardeşsiniz sonuçta. Ama bir de eşinizin cephesinden bakın. Her tartısmanızda sizi haklı bulup eşinize karşı dolduran bir kardeş var olarak goruyor. Ve sizin sürekli boşanalım lafınızın bu doldurmalardan kaynaklandığını düşünüyordur. Kendi nisanı attı. Ablasının da yuvasını bozacak her şeye karısiyor gibisinden. (Bunlar benim düsüncelerim degil. Erkek tarafından nasıl görünebilir ondan bahsettim.) Kardesinizde esinizin sürekli haksız olup sizi üzdügünü düsunuyor. Sizi korumaya calisiyor aklınca. O yüzden böyle düsmanlar.
Konunuzdaki bahsettiginiz olay anlık tepkiler sonuçta. Fazla büyütülmemesi gerekir. Ama onlar birbirlerine bilenmiş artık. Hemen patlıyorlar.
Sizin yapacağınız şey tartışmalarınızı kardeşinize anlatmayın. Sizi savunmasina müsade etmeyin. Eşinize sürekli boşanalım demeyin. Ondan konuşma tarzını değiştirmesini isteyin. Kisaca ne esinizi ne de kardesinizi aile meselelerinde karsı karsiya getirmeyin.

Az daha çocuğun üzerine oturacakti diyorsunuz. Ya otursaydi! O panikle ben de tutar kolundan çekerim. Kizkardesiniz haksız. Orda çocuğu değil de eşinizin kolundan cekistirmesini mi düşünmüş kendisi. Bir de laf söylemiş. Ben eşinizi haksız bulmadım. O kizkardesinizr gerizekali demisse siz de burda ona salak diyorsunuz. Bir de ben bunları hakedecek ne yaptim demissiniz. Kadınların klasik ajitasyon repligi. Benim tek takıldığım çocuk az kalsın ezilliyordu ve siz mizmizlaniyorsunuz kardesiniz de nedense çocuğu az kalsın eziyor olmasına değil de eşinizin üslubuna takılmış. Burda bir arıza var ama bence esinizde değil.

Esinin bu yaptığı hic olmamis ama bence kiz kardeşinininde biraz çenesini tutması lazım sevmiyor olabilir ama saygı duymak zorunda çünkü o senin eşin sırf senin mutluluğun için katlanması lazım ayrıca sevmediği adamın evinde neden kalıyor ben olsam bende derim yolla kardeşini beni sevmeyen insanın evimde işi ne

Yaa yemin ederim çıkmaza girdim cnm az kaldı kendimi oldurcem
Bence fazla abartoyorsun .
Tamm esin hatali kotu kelime kullanmakla ama kardrsin de az degil.
Ikiside alttan alip bayrami batirmaya bilirdi ne bileyim.
Ikiside bence dik kafali sende yangina korukle gitmissin Allahdan baban varmis olgun birisi.

Az daha çocuğun üzerine oturacakti diyorsunuz. Ya otursaydi! O panikle ben de tutar kolundan çekerim. Kizkardesiniz haksız. Orda çocuğu değil de eşinizin kolundan cekistirmesini mi düşünmüş kendisi. Bir de laf söylemiş. Ben eşinizi haksız bulmadım. O kizkardesinizr gerizekali demisse siz de burda ona salak diyorsunuz. Bir de ben bunları hakedecek ne yaptim demissiniz. Kadınların klasik ajitasyon repligi. Benim tek takıldığım çocuk az kalsın ezilliyordu ve siz mizmizlaniyorsunuz kardesiniz de nedense çocuğu az kalsın eziyor olmasına değil de eşinizin üslubuna takılmış. Burda bir arıza var ama bence esinizde değil.
Bence cok yerinde yorum yapmissiniz.
Adam o panikle o lafi demis olabilir.
Cocugu sonuçta..

Bence fazla abartoyorsun .
Tamm esin hatali kotu kelime kullanmakla ama kardrsin de az degil.
Ikiside alttan alip bayrami batirmaya bilirdi ne bileyim.
Ikiside bence dik kafali sende yangina korukle gitmissin Allahdan baban varmis olgun birisi.
Benim eşim çok patavatsiz oluyor sinir zamanında annem bile araya girdi anneme sus dedi bunun neresi hakli

Esinin bu yaptığı hic olmamis ama bence kiz kardeşinininde biraz çenesini tutması lazım sevmiyor olabilir ama saygı duymak zorunda çünkü o senin eşin sırf senin mutluluğun için katlanması lazım ayrıca sevmediği adamın evinde neden kalıyor ben olsam bende derim yolla kardeşini beni sevmeyen insanın evimde işi ne
Onun ailesini bende sevmiyorum ama gelip kalıyorlar adalet mi bu
Onun aileside gelip kalıyor üstelik sevmiyorum ama böyle sorun cikariyormuyum adalet mi bu

Kardesim isteyerek mi yaptı sizce bi hatayi oldu eşim ona gerizekalı diyemez ben onun ailesine saygiliysam oda olmak zorunda

Karı-koca çok çiğ geldiniz bana, biraz büyüyün.
Ailelerin yanında tartışmak ne demek babanıza,annenize üzüldüm ve bence için için bunların daha kendileri çocuk bu çocuğu Nasıl büyütecekler diyorlardır.

Eğer eşinizin konuşmalarından,tavırlarından rahatsızsanız önce kendinize çekidüzen verin ayrıca bebeğinizi görünmeyecek bir yere bırakacak olduğunuzda evin bireylerine haber verin %100 suçlu olan sizsiniz Bebek ezilebilirdi.

Karı-koca çok çiğ geldiniz bana, biraz büyüyün.
Ailelerin yanında tartışmak ne demek babanıza,annenize üzüldüm ve bence için için bunların daha kendileri çocuk bu çocuğu Nasıl büyütecekler diyorlardır.

Eğer eşinizin konuşmalarından,tavırlarından rahatsızsanız önce kendinize çekidüzen verin ayrıca bebeğinizi görünmeyecek bir yere bırakacak olduğunuzda evin bireylerine haber verin %100 suçlu olan sizsiniz Bebek ezilebilirdi.
Ne demek çiğ ? Ben cocugumu gayatte gün buyuturum eşim babamın annemin yanında bana bağırdı babam otur demesine rağmen arabaya bindi saygısızlık yaptı ben mi çiğ bir insanim

Ne demek çiğ ? Ben cocugumu gayatte gün buyuturum eşim babamın annemin yanında bana bağırdı babam otur demesine rağmen arabaya bindi saygısızlık yaptı ben mi çiğ bir insanim
eşinizlede bu şekilde konuşuyorsanız sorunlu bi ilişkinizin olması çokta enteresan sayılmaz. Algı önemlidir, kendinizi geliştirmenizi temenni ediyorum.

Ben sizi hatalı buldum..
Eşiniz size göre daha masum.. en azından çocuğunu korumaya çalışırken can havli bir tepki vermiş. . Ya fark etmese idi. . Ya ezilse idi bebek.. o zaman da eşiniz bakmadi görmedi diye ömrünü yiyecektiniz.
Bana çocukça geldi hareketleriniz.
Ayrıca bebeği bu kadar açık tehlikeye maruz bırakmak ..... Neyse ona yorum yapmayacağım. Zaten konuşma tarzınız saldırır gibi.

Kardesim isteyerek mi yaptı sizce bi hatayi oldu eşim ona gerizekalı diyemez ben onun ailesine saygiliysam oda olmak zorunda
İsteyerek yada istemeyerek . Az daha öldürüyordu bebeği. Ben sizi de anlamadım. Benim çocuğum olacak biri az daha üstüne oturup öldürecek ve ben sakin kalacağım. İmkansız. Babam olsa veririm tepkimi.

Yav bi alienin icine el girince ne zor oluyor hersey. Huyu tüyü degisik degisik insanlari ailemizin icine sokuyoruz, ondan sonra cek babam cek..

Allah sanada, hepimizide kolaylik versin konu sahibi. Iyi huylu insanlara denk getirsin, âmin.

gerizekalı demeye ne hakkı var.. bi görünmez kazadır, Allah korumuş.. gerizekalı demenin anlamı ne.. ayıp ya insan eşinin kardeşine, özellikle de anne babasının yanında bu lafı etmemeli.. huzurunu kaçırmamalı kimsenin.. keşke babanız sen benim kızlarıma hakaret edemezsin bağırıp çağıramazsın diye tepkisini koyup korkutsaymış biraz..
yine de boşanma nedeni olduğunu düşünmüyorum..

Es ile aile arasinda kalmak kadar zor bisey yoktur belkide esiniz bi anlik korkuyla oyle tepki vermis olabilir bu yuzden hakli olabilir soyledigi kelime her ne kadar dogru olmasa da ..

Sizin uslubunuzda cok yanlis yalniz.nefret ediyorum diyosunuz salak diyosunuz baslik bile beddua yani nedir bu boyle?kardesinize hakaret etmesi yanlis tabi ama siz de hakaret ediyosunuz o zaman sizde etmeyin.

Uyusmuyorlar işte zıt karakterler Kardeşimde sevmiyir

İyi de her uyusmadigimiz insana hakaret mi ediyoruz kaba mi davranıyoruz. Birbirlerine karşı en ufak bir saygı yok. Kardeşin yine bişey dememiş. Adam gibi tut kolundan çocuk uyuyor de. Kendi hatasını farkında değil. İlişkinizde bence ciddi problemler var.

Back
X