Eşim normalde ailemle çok iyi vakit geçirir benide sever ama bu yaptigi bana saygısızlık değil mi anneme sus dedi ayıp değilmi yaptigiPişmansın, mutlu değilsin.
Belli ki eşin de senin ve ailenin yanında mutlu değil.
Boşanmayı düşünmez misin?
İnan bu dedikleirnizi daha önce yaptım sürekli arada kalıyordum tamam müdahale etti ama gerizekalı demesine gerek yoktu bu durumu nasıl toparlayabilirim kiÇok şükür, çok tehlikeli bir durum yasamissiniz, Allah evladinizi bağışlasın size.
Evet, eşiniz g.zekalı diyerek çok yanlış bir harekette bulunmuş. Gerçekten aile içinde bu tip durumlar çok üzücü.
Yalnız ne olur kulak asın bana. Eğer eşinizle bir ömür paylaşmayı düşünüyorsanız, ayrılma gibi bir durumunuz yoksa, eşiniz sizin 1. Aileniz olsun. Her koşulda koruyun onu.
Siz ne kadar koruyup kollarsaniz sikintilarinizi anlatmazsaniz çevreniz o de saygılı olur eşinize.
Burayı okuyan erkek ve kadınlara söylüyorum ; sizin saygı duyduğunuz kadar eşinize saygı duyarlar.
Bu koşulda , sessiz kalmaliydiniz. Eşinizle ayrı, kardeşinizle ayrı konusmaliydiniz.
Babanızın evi sizin koruma alanımız, bu yüzden eşiniz daha fazla dikene sahip olabilir, bu çok normal. Bu dikenleri siz yumusatacaksiniz.
Belli ki önceden beri sorunlarınız var. Bu sorunları , haklı haksız davası yapmadan cozebilirsiniz.
Ikisiyle ayrı konuşun, bir kaç cumleyle anlatın " sizi sevip saygı duyuyorlarsa , konusmasalar bile munakasaya girmemeleri gerektiğini anlatın.
Sonra bırakın ne halleri varsa görsünler.
Bu yüzden ne ailenizle, ne eşinizle kötü olun.
Eşinize , " yavrumuzu Allah korudu. Teşekkür ederim, güçlü refleksin için " diyerek yureklendirin. Devamında hakareti için uzuldugunuzu anlatın.
Kardesinize , " oraya oturmak senin suçun değildi, ben uyarmaliydim seni. Eşim can havliyle kaba davrandı. Bu yüzden uyardım onu. Onun adına özür diliyorum" diyerek sakinleştirin.
Ailenizden de huzursuzluk için özür dileyin .
Işte bu kadar. bundan sonrası kapınızı kapatıp eşinizle yalnız kalacaksınız. Bu yüzden 1. Aileniz eşiniz.
Onu yureklendirirseniz, o da sizi mutlu eder.
Uzattigimin farkındayım. Sadece böyle anlarda kriz çözücü olmalı ki insan hayatının bundan sonrasında o konu ısınıp ısınıp sunulmasin diye.
Geçmiş olsun tekrardan.
Allah belasını versin onun kimse anlamıyor beniAynen katılıyorum.
Bide ergen ergen bi tavirla terslemiş adamı. Özür dileyecegi yere. Görmedik herhalde bilmem ne. Yok bide gorup öyle otursaydin üstüne. Nedense konu sahibi nin eşi için üzüldüm
Çünkü ben hep boşanmak la tehdit ediyordum o korkuyla yaşıyor beni çok sinir ediyor çok kindar biri
Dili yılan gibi sanciyir ne dediğini bilmiyor bazen çok patavatsiz
P
Onun bana neler yaptığını bi bilseniz oturur benimle birlikte ağlardiniz
7 yıldır beraberiz çok pismanim
Eşim normalde ailemle çok iyi vakit geçirir benide sever ama bu yaptigi bana saygısızlık değil mi anneme sus dedi ayıp değilmi yaptigi
Canim sen esini istemedigin icin bazi seyleri bahane ediyorsun gibi cunku esinin her hareketi gozune batar olmus ben bunu anladim sadece bide beddua etme gelir dolasir seni bulur..Allah belasını versin onun kimse anlamıyor beni
Allah belasını vermiş zaten.Allah belasını versin onun kimse anlamıyor beni
P
Onun bana neler yaptığını bi bilseniz oturur benimle birlikte ağlardiniz
Olayları kendi cephenizden anlatmanıza rağmen eşinize çok acıdım. Allah ona sabır versin. Eşe, çocuğunun babasına beddua etmek çok acı bir şey.Allah belasını versin onun kimse anlamıyor beni
Eşim bugün beni rezil etti aileme nefret ediyorum ondan ! eşimle kız kardeşim konusmuyorlar uzun süredir eşim kardeşimi pek sevmez buna artık alıştım. . Bugün ki olaya geleyim.. annemler geldik benim 5 aylik oğlum var balkona sofra kurdum oğlum uyuyordu bende balkonda ki koltuğa bıraktım vücuduna komple örtü ottum sinekler yemesin diye. Neyse kardeşim sofraya geldi az daha oğlumun üstüne oturacakti eşimde kolundan tuttu hop hop dedi. Kardeşimde npysn sen yaa dedi görmedim eşimde dedi ki gerizekalı çocuğu az daha öldürüyordun Kardeşimde haddini bil dedi kıyamet koptu eşim hadi eve gidelim diye tutturdu yemin ederim kalbim ağzımda atıyordu kızlar resmen dondum ben bunları hakekedecek ne yaptım ! Kız kardeşim içeri geçti babam müdahale etti aldı onu dışarıda yürüdü babam uzlaşmaya çalıştı sonra döndüler dışardan beni çağırdı babam hadi biraz tur atın diye neyse yürüdük bana diyorki niye kalk dediğimde kalkmiyosun bagirtiyorsun beni dddim ne halin varsa gör kolumdan tuttu boşanmak istiyorsan boşan dedi bende dedim beni tehdit ediyorsan işte kapı işte sapı felan oda beni bırakıp babamın yanına gitti bak baba gelmiyor diye neyse bunlar babamla yanıma geldiler. Babam konusturdu ikimizi salak bana diyorki gülüm ben sana ne yaptım felan babam üzülmeyin diye tepki vermedim artık bu gece annemlerde kaldım o kadar Nedret ettim ki ondan ne yapabilirim simdi
bebeğin üstüne yanlışlıkla oturulursa ben de öldürebilirimeşin ya çok ergen yada çok düşüncesizmiş. demekki kardeşin yanlışlıkla otursa orda öldürürmş onuverilmiş sadakası varmş.
"ailemn yanında sesini yükseltme kötü kelimeler kullanma die bi anlaşma şartıyla barış.
Bir senedir konuşmadığı adamın evinde bir ay mı kaldıVallahi zamanında ne kız kardesim lafını eksik etti nede o 1 senedir hiç konusmuyorlardi biliyordum patlak vereceğini bigün.. ama ben çok yoruldum kız kardeşim için sürekli onunla tartışıyoruz sevmiyor bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?