Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

Farklı bir amacı falan yok hiç atmamaliydin.canimcim adam seni ve sözlüsünü kandırmış bir sahtekar.bunu anla ve uzak dur.hata yapıyorsun.
Hatayı en başından beri yapıyordum zaten. Bile bile ateşe yürüdüm. İşte ben ona kötüyü yakıştıramadım hiç.

adam bunu sevmiyor ya dalgasına takılıyor, sözlüsüne çok üzüldüm öyle bir adamla birlikte, ve bu adamı sözlüsünden ayrılmasını bekleyen bir kadın var, aslında siz bu adamla anlaşırsınız sanırım karakterler uyuyor, ama sözlüsüne çok üzüldüm,
Yok daha neler. Ayrılıp gelse ben nasıl olurum onunla? Beni ilk başta yalanlarıyla kadırmadı mı? Aynı şeyi bana da yapabilir. Onunla olmayı düşğnmüyorum ki.

zaten aşık oldum falan bu tarz şeylerin arkasına saklanır çoğu insan, hekes herkese aşık olur ama kendini geri çekiceksin olayı öğrenmişsin artık bitti gitti, asıl sözlüsüne yazık
Tabi ki bitti. Konuşmam. Konuşamam. Zaten yeterince günaha battım.

Vay anasını neymiş bu adam...

Demek ikinizde onu düşünüyorsunuz ha! Tam sopalık ama sende az değilsin.

Ya nasıl söylerim? Ve ayrıca öyle düşünmüyorum. Nasıl söyleyeceğimi bilemem.

Soyleyin bir sekilde. Bulun kizi. Sevgilinizin facebook gibi hesaplarinda kiz muhakkak vardir. Neden cekiniyorsunuz? Boyle adi biriyle olmaz hic olmazsa o kiz..

Yok daha neler. Ayrılıp gelse ben nasıl olurum onunla? Beni ilk başta yalanlarıyla kadırmadı mı? Aynı şeyi bana da yapabilir. Onunla olmayı düşğnmüyorum ki.
E ne düşünüyorsun peki?kusura bakma ama sana dönse kabul edecek durumdasın

Amacı ne biliyor musun?

Ne şiş yansın ne kebap... Hem karnım doysun hem pastam dursun...

Bu iki deyim yeterli sanırım anlaman için..

sözlü olduğunu bildiğiniz halde devam etmişsiniz o yüzden geldiği zaman barışmanıza şaşırmam, bence bu yorumlara dikkat edin ve hattınızı falan değişin adamdan uzaklaşın bu gibi durumlarla karşılaşırsanız uzaklaşın zaten, bir bayan onurlu ve gururlu olmalı, artıklara bakmamalı, ve sözlüsüne ulaşırsanız o adamın ne olduğunu söyleyin

Adam ikinizi de seviyorum diyo. Ne sis yansin ne kebap. Oh ne ala. Evlenince de gorusur senle. Sen de evli adamin sevgilisi olarak- yani en kibari bu-

Adam ikinizi de kekliyo.

Belki biraz agir olacak ama baska ifade sekli bulamadim. Adam acik acik gonul eglendiriyor seninle.. Yok efendim senide seviyormus onuda seviyormus.. Ver eline bir top sektirsin gitsin arkasina bakmadan. Sende kendine hayatina bak. Belki sozlusu bile yoktur. Kimbilir kac kiza ayni yalani atiyordur. Sana yazsa bile cevap verme, sende ona yazma..

Az büyüyün ya..bu cocukluk nedir boyle..Daha yuzyuze gorusmemissiniz seni cok seviyormus sonra aslinda onu cok seviyormus derken ceeeee seni de seviyormus onu da seviyormus.. yaslariniz kac dicem ama buyuk cikar diyede korkmuyorum dgl:KK17:

Soyleyin bir sekilde. Bulun kizi. Sevgilinizin facebook gibi hesaplarinda kiz muhakkak vardir. Neden cekiniyorsunuz? Boyle adi biriyle olmaz hic olmazsa o kiz..
Ben de hatalıyım ve o kızın canını yakacağım. Zaten günahına girdim yeterince.

sözlü olduğunu bildiğiniz halde devam etmişsiniz o yüzden geldiği zaman barışmanıza şaşırmam, bence bu yorumlara dikkat edin ve hattınızı falan değişin adamdan uzaklaşın bu gibi durumlarla karşılaşırsanız uzaklaşın zaten, bir bayan onurlu ve gururlu olmalı, artıklara bakmamalı, ve sözlüsüne ulaşırsanız o adamın ne olduğunu söyleyin
Anneme de anlattım. Çok kızdı. 'Gelse gidecek gibisin. Sakın' dedi. Ama gitmem. Gidemem. İnanamam artık ona. Ve nasıl söyleyeceğim kıza?

X