Hatayı en başından beri yapıyordum zaten. Bile bile ateşe yürüdüm. İşte ben ona kötüyü yakıştıramadım hiç.Farklı bir amacı falan yok hiç atmamaliydin.canimcim adam seni ve sözlüsünü kandırmış bir sahtekar.bunu anla ve uzak dur.hata yapıyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatayı en başından beri yapıyordum zaten. Bile bile ateşe yürüdüm. İşte ben ona kötüyü yakıştıramadım hiç.Farklı bir amacı falan yok hiç atmamaliydin.canimcim adam seni ve sözlüsünü kandırmış bir sahtekar.bunu anla ve uzak dur.hata yapıyorsun.
Yok daha neler. Ayrılıp gelse ben nasıl olurum onunla? Beni ilk başta yalanlarıyla kadırmadı mı? Aynı şeyi bana da yapabilir. Onunla olmayı düşğnmüyorum ki.adam bunu sevmiyor ya dalgasına takılıyor, sözlüsüne çok üzüldüm öyle bir adamla birlikte, ve bu adamı sözlüsünden ayrılmasını bekleyen bir kadın var, aslında siz bu adamla anlaşırsınız sanırım karakterler uyuyor, ama sözlüsüne çok üzüldüm,
Tabi ki bitti. Konuşmam. Konuşamam. Zaten yeterince günaha battım.zaten aşık oldum falan bu tarz şeylerin arkasına saklanır çoğu insan, hekes herkese aşık olur ama kendini geri çekiceksin olayı öğrenmişsin artık bitti gitti, asıl sözlüsüne yazık
Ya nasıl söylerim? Ve ayrıca öyle düşünmüyorum. Nasıl söyleyeceğimi bilemem.
E ne düşünüyorsun peki?kusura bakma ama sana dönse kabul edecek durumdasınYok daha neler. Ayrılıp gelse ben nasıl olurum onunla? Beni ilk başta yalanlarıyla kadırmadı mı? Aynı şeyi bana da yapabilir. Onunla olmayı düşğnmüyorum ki.
Hayır. Her şeye yemin etti. Neye inanacağımı şaşırdım.Amacı senlede takılıp sözlüsüyle evlenmek ne sanıyordun seviyormuşmuş
Yok daha neler. Ayrılıp gelse ben nasıl olurum onunla? Beni ilk başta yalanlarıyla kadırmadı mı? Aynı şeyi bana da yapabilir. Onunla olmayı düşğnmüyorum ki.
Adam eğleniyor yaadam hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında
fazla dizi izlemeyin yahu sonra böyle yan etkileri oluyorHatayı en başından beri yapıyordum zateb. Bile bile ateşe yürüdüm. İşte ben ona kötüyü yakıştıramadım hiç.
Hatalı olduğumun farkındayım.Vay anasını neymiş bu adam...
Demek ikinizde onu düşünüyorsunuz ha! Tam sopalık ama sende az değilsin.
Yemin mi etti.zaten bu tiplerden korkarım ben.hem iki yüzlülük yapıp hem de bu tür davranan insanlar en tehlikeli tipler dir.Hayır. Her şeye yemin etti. Neye inanacağımı şaşırdım.
Ben de hatalıyım ve o kızın canını yakacağım. Zaten günahına girdim yeterince.Soyleyin bir sekilde. Bulun kizi. Sevgilinizin facebook gibi hesaplarinda kiz muhakkak vardir. Neden cekiniyorsunuz? Boyle adi biriyle olmaz hic olmazsa o kiz..
Anneme de anlattım. Çok kızdı. 'Gelse gidecek gibisin. Sakın' dedi. Ama gitmem. Gidemem. İnanamam artık ona. Ve nasıl söyleyeceğim kıza?sözlü olduğunu bildiğiniz halde devam etmişsiniz o yüzden geldiği zaman barışmanıza şaşırmam, bence bu yorumlara dikkat edin ve hattınızı falan değişin adamdan uzaklaşın bu gibi durumlarla karşılaşırsanız uzaklaşın zaten, bir bayan onurlu ve gururlu olmalı, artıklara bakmamalı, ve sözlüsüne ulaşırsanız o adamın ne olduğunu söyleyin