Yaklasik uc aylik evliyim. Yarim ayi zaten balayinda gecti. Es dost ziyareti, gecirdigim ufak bi ameliyat vs sebebiyle daha evimizde dogru durust vakit geciremedik. Ikimiz de çalışıyoruz hafta sonumuz tatil. Gectigimiz Persembe esimle otururken dedim ki gunlerdir evde degiliz nerdeyse. Bu hafta sonu hazir hava da soguk hic çıkmayalım evden. Zaten isyerinde inanilmaz kotu bir hafta geciriyordum. O da kabul etti. Cuma annem aradi aksam yemege gelir misiniz diye. Esim de yanindaydi. Anne tesekkurler ama evimizde hic vakit geciremedik. Bizi affedin bu seferlik dedim. Annem de tamam kizim dedi kapatti. Cumartesi yani dun sabah sekizden dorde kadar evi temizledim. Sonra eşim demesin mi yarin annemlere kahvaltiya gidelim. Tamam gideriz dedim yarim agiz. Sonra dedim ki canim baska bi fikrim var annenlere aksam cayina gidelim dort bes saat otururuz. Yarin da konustugumuz gibi evde geciririz zamanimizi. Olur dedi ciktik gittik kayinvalideme. Oturduk yedik ictik sonra kayinvalidem dedi ii gec oldu evinize gitmeyin burda yatin bu gece. Ev de 15 dk. Benimki hemen atladi tamam kaliriz diye. Tabi benim suratim dustu. Sonra laf olsun diye bana dedi kaliriz di mi canim diye. O kaliriz lafinin ustune nasil diyeyim hayir istemiyorum diye. El mecbur ona da tamam dedim. Yatarken bi saat trip atti ailemin yaninda neden surat asiyorsun diye. Yani ozur dileyecegi yerde uste cikiyor bir de. Ben ne konusmustuk biz, madem boyle yapacaktik ben neden annemi geri cevirdim vs dedim. Kem kum bi seyler sacmaladi. Ya cidden haksizsam soyleyin nolur. Bu sabah kalktik annesi hala diyor ki aksam yemegi de yiyin de oyle gidin evinize...