Allah askina ben mi hataliyim?

Yeni evlisiniz.
Cicim aylarinda insan evinde vakir gecirmek ister.

Eve 15 dk mesafe varmis yatmaya gerek yok.

Esine net bir dille soylemelisin.
Bir daha olmasin diye.
Yoksa bu boyle devam eder onunu alamazsin

Sanki evlilik değil de seni devlet edinmişler gibi.
Sanırım ben cok fenayım ama bu anlattıkların fazlaca yasanın a ben artık netleşecek basladı. Yerinde olsam ne kalması evimiz suratı derdim ve giderdim. Ayrıca anneni çevirip kvye gitmeniz de olmamış.
Neyse sonrasına bakalım
Madem cts pazar tatil. Bi standart kurun mesela h içi ailelere gidin bi hafta birine bi hafta birine. Cts de temizlik pazar derken yine öğleden sonra ailelere gidebilirsiniz akşam yemeğine böylece temizliğin sütüne hazır yemek olur. Ya da cts akşam aileleri veya baska misafiri cagırabilirsiniz.
Pazar ise düğün dernek dışında aile programı yok. Sadece ikinize. Artık evde olur dışarıda olur ama kesinlikle ikinize. Daha yeni evlisin iz bi düzen kurup kararlı olun.
Ben de siz gibiydim hatta biz de iş de vardı arkadas da. Baktım sonu yok pazar günü kişisel program yapma yasağı koydum. Kendim de gitmem eşimi de göndermem. En sonunda sistem oturdu. Bizim tek boş gn pazar o bile bazen dolu. Ayda iki bir iki kez aile programı diğer iki pazar cekirdek sile ile.

Bu erkekler bekarken anne evine uğramazlar, evlenince anne sözünden çıkmazlar, çok ilginç valla..

Hatalısınız.hiç gitmeyecektiniz onun annesine de.yüz bulmuş astarını istiyor.

Haklı ama hatalısınız

Eşiniz kalırız deyip size de kalalım mı deyince hayır diyecektiniz

Ev 15 dakika evimizde yatalım diyecektin gerekirse durumu kurtarmaya ilaçlarım var vs diyecektin

O hayır diyemiyor zira hala Orayı evi görüyor ama siz rahatlıkla hayır diyebilirsiniz

Cici gelin değil huzurlu gelin olun

Eşinizden beklemeyin hoşunuza gitmeyeni söyleyin

Ay inşallah benim ogluşlarımda bana böyle düşkün olur:) şaka bi yana Yen'i evli çifte evinde kalmayı teklif etmek çok düşüncesizce bi de ertesi gün pazar kayın validen doyamamış oğluma Eşini uyar bi daha senden habersiz kararlar almasın daha yolun başındasınız

Trip atarak kim emeline ulaştı bilmem ama ben ulaşamadım zamanla işlerine bile geliyor çünlü tribini görmezden geldiğinde ister istemez normale dönüyorsun sıkılıp
Sorun neyse hiç ertelemeden konuşmalısın bence,annesine biz hiç emizde kalamadık başka zaman inşallah deseydin keşke.
Kaldığın halde surat yapan adam ona da yapsaydı ne yapalım,öyle böyle öğrenecekti herkes bi zaman sonra haddini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…