• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah askina ben mi hataliyim?

Eşinizle tartışmak yerine kv nize karşı açık olun. Kv niz burada kalın dediğinde “zaten evimizde hiç vakit geçiremedik, eve gitsek daha iyi olacak” yada “zaten 15 dakikalık mesafede oturuyoruz kalmaya ne gerek var” deseniz bir sonraki burada kalın ısrarlarının önüne geçmiş olursunuz.

Evliliğimin 5 yılı geride kaldı buna dayanarak emin olduğum tek şey eşimin ailesi ile olan sorunları eşimin aracılığıyla çözemediğim, söylemek istediğim beni rahatsız eden durumları açık ve net bir şekilde kırıcı olmadan kendim konuşarak çözdüğümdür.
:super::super:

Yeni evlisiniz.
Cicim aylarinda insan evinde vakir gecirmek ister.

Eve 15 dk mesafe varmis yatmaya gerek yok.

Esine net bir dille soylemelisin.
Bir daha olmasin diye.
Yoksa bu boyle devam eder onunu alamazsin

Yaklasik uc aylik evliyim. Yarim ayi zaten balayinda gecti. Es dost ziyareti, gecirdigim ufak bi ameliyat vs sebebiyle daha evimizde dogru durust vakit geciremedik. Ikimiz de çalışıyoruz hafta sonumuz tatil. Gectigimiz Persembe esimle otururken dedim ki gunlerdir evde degiliz nerdeyse. Bu hafta sonu hazir hava da soguk hic çıkmayalım evden. Zaten isyerinde inanilmaz kotu bir hafta geciriyordum. O da kabul etti. Cuma annem aradi aksam yemege gelir misiniz diye. Esim de yanindaydi. Anne tesekkurler ama evimizde hic vakit geciremedik. Bizi affedin bu seferlik dedim. Annem de tamam kizim dedi kapatti. Cumartesi yani dun sabah sekizden dorde kadar evi temizledim. Sonra eşim demesin mi yarin annemlere kahvaltiya gidelim. Tamam gideriz dedim yarim agiz. Sonra dedim ki canim baska bi fikrim var annenlere aksam cayina gidelim dort bes saat otururuz. Yarin da konustugumuz gibi evde geciririz zamanimizi. Olur dedi ciktik gittik kayinvalideme. Oturduk yedik ictik sonra kayinvalidem dedi ii gec oldu evinize gitmeyin burda yatin bu gece. Ev de 15 dk. Benimki hemen atladi tamam kaliriz diye. Tabi benim suratim dustu. Sonra laf olsun diye bana dedi kaliriz di mi canim diye. O kaliriz lafinin ustune nasil diyeyim hayir istemiyorum diye. El mecbur ona da tamam dedim. Yatarken bi saat trip atti ailemin yaninda neden surat asiyorsun diye. Yani ozur dileyecegi yerde uste cikiyor bir de. Ben ne konusmustuk biz, madem boyle yapacaktik ben neden annemi geri cevirdim vs dedim. Kem kum bi seyler sacmaladi. Ya cidden haksizsam soyleyin nolur. Bu sabah kalktik annesi hala diyor ki aksam yemegi de yiyin de oyle gidin evinize...
Sanki evlilik değil de seni devlet edinmişler gibi.
Sanırım ben cok fenayım ama bu anlattıkların fazlaca yasanın a ben artık netleşecek basladı. Yerinde olsam ne kalması evimiz suratı derdim ve giderdim. Ayrıca anneni çevirip kvye gitmeniz de olmamış.
Neyse sonrasına bakalım
Madem cts pazar tatil. Bi standart kurun mesela h içi ailelere gidin bi hafta birine bi hafta birine. Cts de temizlik pazar derken yine öğleden sonra ailelere gidebilirsiniz akşam yemeğine böylece temizliğin sütüne hazır yemek olur. Ya da cts akşam aileleri veya baska misafiri cagırabilirsiniz.
Pazar ise düğün dernek dışında aile programı yok. Sadece ikinize. Artık evde olur dışarıda olur ama kesinlikle ikinize. Daha yeni evlisin iz bi düzen kurup kararlı olun.
Ben de siz gibiydim hatta biz de iş de vardı arkadas da. Baktım sonu yok pazar günü kişisel program yapma yasağı koydum. Kendim de gitmem eşimi de göndermem. En sonunda sistem oturdu. Bizim tek boş gn pazar o bile bazen dolu. Ayda iki bir iki kez aile programı diğer iki pazar cekirdek sile ile.

Haklı ama hatalısınız

Eşiniz kalırız deyip size de kalalım mı deyince hayır diyecektiniz

Ev 15 dakika evimizde yatalım diyecektin gerekirse durumu kurtarmaya ilaçlarım var vs diyecektin

O hayır diyemiyor zira hala Orayı evi görüyor ama siz rahatlıkla hayır diyebilirsiniz

Cici gelin değil huzurlu gelin olun

Eşinizden beklemeyin hoşunuza gitmeyeni söyleyin

Ay inşallah benim ogluşlarımda bana böyle düşkün olur:) şaka bi yana Yen'i evli çifte evinde kalmayı teklif etmek çok düşüncesizce bi de ertesi gün pazar kayın validen doyamamış oğluma Eşini uyar bi daha senden habersiz kararlar almasın daha yolun başındasınız

Trip atarak kim emeline ulaştı bilmem ama ben ulaşamadım zamanla işlerine bile geliyor çünlü tribini görmezden geldiğinde ister istemez normale dönüyorsun sıkılıp:KK43:
Sorun neyse hiç ertelemeden konuşmalısın bence,annesine biz hiç emizde kalamadık başka zaman inşallah deseydin keşke.
Kaldığın halde surat yapan adam ona da yapsaydı ne yapalım,öyle böyle öğrenecekti herkes bi zaman sonra haddini

Back