Allah askina ben mi hataliyim?

Ya ben bir de vajinismus hastasiyim. Daha bir ay olmadi himenoktomi oldum. Bu konu sebebiyle zaten psikolojim alt ust. Bir de cumbur cemaat kendimi dinlememe bile izin verilmiyor. Cok doldum inanin, dokunsalar aglayacagim...

Benim annem anne degil zaten. O kadar uzuldum ki beni hatali bulmasina...
Her insan aynı değildir.
Şimdi sana alttan al takma desem belki adam bunu fırsat bilip daha çok seni yoksayacak kararlar alırken.

Yada koy tavrını ağırlığını annesine ondan önce "yok biz akşama dışarıda plan yapmıştık" de desem adam zaten üste çıkmış hatasına rağmen birde buna sinirlenecek falan iş büyüyecek bilemedim bende.
Hayırlısı olsun

Sizin haksızlığınız evin o kadar yakında olmasını kabul etmek neyse buna da şükür Allah tan aynı apartmanda falan değilsiniz

Ya ben bir de vajinismus hastasiyim. Daha bir ay olmadi himenoktomi oldum. Bu konu sebebiyle zaten psikolojim alt ust. Bir de cumbur cemaat kendimi dinlememe bile izin verilmiyor. Cok doldum inanin, dokunsalar aglayacagim...

sakin kalmaya çalışın herşey gelir geçer
yaşanılanların önüne geçilmiyorsa iyi yönünden bakmaya çalışalım
çünkü mevzuyu uzatıp stres yaptıkça daha kötü olursunuz size de yazık

Ben olsam sinirden uyuyamazdım herhalde. Eşiniz baya safa yatmış. Keşke "evde yapılacak işler var, 15 dakika mesafe evimize gidelim" deseydiniz. Ya da "biz aslında oğlunuzla plan yaptık, hafta sonunu evimizde geçirmeye karar verdik." deseydiniz.

yazını okuyunca kendi evliliğimizi gördüm
tabi inşallah sizinki bizimki gibi olmaz rabbim yuvanızı mutlu eylesin herdaim
bende yeni evliyim benim eşimin ailesi bizden çıkmazdı
sabah saat 7 de ablası arardı,gece annesiyle babası
sürekli yaz siz gelin ya da biz gelin
neler yaşadık neler,evde ne huzur vardı nede mutluluk nede özel hayat
sonuç ne 1 aydır ayrıyız,1 ay öncede boşanma davamız açıldı.boşanıyoruz

Sonuna kadar haklısın bak cok yeni evlisin canım eşini öyle alıştırma evli olduğunu bir evi olduğunu öğrensin artık orada yatma da ne ya.

Aslinda kendisi de farkinda ama alttan almak istemiyor. Haftaya da annenlere gideriz kalmaya diyor. Sanki benim annem bizi yatiya davet etmis gibi. Evet bence de ben haksizim...
Herkesin kendi evi var ya. Ben kayınvalideninde anneninde kalın demesini anlamıyorum. Bizim evimiz 2 tarafada trafiksiz 45 dakika, trafikle 1,5 saat. Yinede gece 10da dönüyoruz. Bıkkınlık getiriyorlar çünkü. Orda kaldın burda da kal. Burda kaldın orda kalmasan olmaz. Ne münasebet ya? Evi boşuna mı aldık biz.

Bir an once vajinumusu terapi alarak yenin ki esiniz de evine baglansin .Biz kadinlar icin sevgi yetip cinselligi oteleyebilmek kolayken erkeklerin evlilik bilincinin oturup aile kavramini idrak etmesi icin cinsellik sart .

Şu kalma olayına çok uyuzum
Hele ki 15 dakika mesafede ne gereksiz birsey

Benim ailem bize 40 km ötede
Ben yine de gittiğimde saat gec olsa da eve donelim derim
Benim de eşim kalalım der yok dönelim derim
Kalma işi cok mantıksız herkes evinde uyusun

Bırakmıyorlarki kız evine gitsin çalışma yapsın.
Haberleri varmı vajinusmusdan?

Kesinlikle haklısınız üstelik annenize gitmemişken kayınvalidenize gitmeniz geri çevirmemeniz fedakarca olmuş bencede ama burada suçlu olan eşiniz uygun bir dille reddedebilirdi annesini.Ama bunun için huzurunuzu bozmayın daha çok yeni evlisiniz bazı arkadaşların da dediği gibi zamanla her şey rayına oturur

Yalnız adı sırf kayınvalide diye anneyi suçlayanlar olmuş gözünüzü kan bürümüş ne diyeyim nezaketen söylenir kalın edin diye evimize gelen misafire bile yapmıyor muyuz az daha otursaydınız diye gören yakalarına yapıştı kapıları kitledi surat yaptı zorla tuttu sanırım sakin hanımlar kötü niyet yok.burada kaç konu okudum kal dese bizim evimiz var demese beni sevmiyor sevse kal derdi evinde istemiyor çağırmıyor bla bla burada gördüğüm kadarıyla kayınvalide ağzıyla kuş tutsa suçlu.

Yeni evlisiniz "ağzımızın tadi bozulmasın Ali Rıza Bey" modunda oluyor insan başlarda.
Fakat zamanla HAYIR demeyi öğreneceksiniz. Hem eşinize, hem de ailesine.
Aileler böyledir plan yapar uymak zorunda bırakır insanı. Çok beklentiye girme onlarla ilgili.

Simdi daha cok yeni evli oldugun icin kimseyi uzmek kirmak istemiyorsun anliyorum ama basindan tavrini koymazsan bir kac ay sonraya cok zorlanirsin. Cunku alisirlar ve hep ayni seyi beklerler. Evinize gecince esini al karsina ve net bir sekilde konus. Ben sana ve evliligimize saygi duyup annemi geri ceviroyorsam sen de duyacaksin efendim de. Yani evde konusup anlasip da anneye gidince hic kararlastirilmamis gibi yatariz demek de neyin nesiymis. Konusmaktan anlamazsa misilleme yap. Onunla farkli bir plan yaptiginizda hic ona haber vermeden boz ve annem cagirdi oraya gidelim de. Hangi dilden anlarsa yani.
Ayrica 15 dk lik mesafede yatili kalmak da neyin nesi yahu annesi de bi tuhf.

Eşinizle tartışmak yerine kv nize karşı açık olun. Kv niz burada kalın dediğinde “zaten evimizde hiç vakit geçiremedik, eve gitsek daha iyi olacak” yada “zaten 15 dakikalık mesafede oturuyoruz kalmaya ne gerek var” deseniz bir sonraki burada kalın ısrarlarının önüne geçmiş olursunuz.

Evliliğimin 5 yılı geride kaldı buna dayanarak emin olduğum tek şey eşimin ailesi ile olan sorunları eşimin aracılığıyla çözemediğim, söylemek istediğim beni rahatsız eden durumları açık ve net bir şekilde kırıcı olmadan kendim konuşarak çözdüğümdür.

keşke en baştan kahvaltıyı da akşam oturmasını da reddetseydiniz.
kendi annenizi reddettiyseniz eşinize de böyle keyfi imtiyazlar söz tutmamalar tanımayın, tepenize çıkar işte böyle :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…