Allah askina ben mi hataliyim?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Yaklasik uc aylik evliyim. Yarim ayi zaten balayinda gecti. Es dost ziyareti, gecirdigim ufak bi ameliyat vs sebebiyle daha evimizde dogru durust vakit geciremedik. Ikimiz de çalışıyoruz hafta sonumuz tatil. Gectigimiz Persembe esimle otururken dedim ki gunlerdir evde degiliz nerdeyse. Bu hafta sonu hazir hava da soguk hic çıkmayalım evden. Zaten isyerinde inanilmaz kotu bir hafta geciriyordum. O da kabul etti. Cuma annem aradi aksam yemege gelir misiniz diye. Esim de yanindaydi. Anne tesekkurler ama evimizde hic vakit geciremedik. Bizi affedin bu seferlik dedim. Annem de tamam kizim dedi kapatti. Cumartesi yani dun sabah sekizden dorde kadar evi temizledim. Sonra eşim demesin mi yarin annemlere kahvaltiya gidelim. Tamam gideriz dedim yarim agiz. Sonra dedim ki canim baska bi fikrim var annenlere aksam cayina gidelim dort bes saat otururuz. Yarin da konustugumuz gibi evde geciririz zamanimizi. Olur dedi ciktik gittik kayinvalideme. Oturduk yedik ictik sonra kayinvalidem dedi ii gec oldu evinize gitmeyin burda yatin bu gece. Ev de 15 dk. Benimki hemen atladi tamam kaliriz diye. Tabi benim suratim dustu. Sonra laf olsun diye bana dedi kaliriz di mi canim diye. O kaliriz lafinin ustune nasil diyeyim hayir istemiyorum diye. El mecbur ona da tamam dedim. Yatarken bi saat trip atti ailemin yaninda neden surat asiyorsun diye. Yani ozur dileyecegi yerde uste cikiyor bir de. Ben ne konusmustuk biz, madem boyle yapacaktik ben neden annemi geri cevirdim vs dedim. Kem kum bi seyler sacmaladi. Ya cidden haksizsam soyleyin nolur. Bu sabah kalktik annesi hala diyor ki aksam yemegi de yiyin de oyle gidin evinize...

Hata sizde nasil kendi annenizi reddettiyseniz kv ye gitmeyi de reddedecektiniz. Biz boyle konustuk planimizi bozmayalim diye .Daha yolun basindasiniz en ufak seyde taviz verirseniz iyi niyetiniz hep suistimal edilir .Ayrica yaranamamissiniz .Esiniz minnet duymak yerine ustune trip atmis .Boyle simartirsaniz daha cok çomak sokulur planlariniza .

haklisin... ya madem sagda solda kalcaksiniz niye kendi evinize ciktiniz. kendi hayatin kendi düzenin cok önemli. vicik vicik bu ne
Eve gidince cok ciddi diyecegim zaten, eski düzenini ozluyorsan ben sana mani olmayayim diye. Ki her hafta gidiyoruz annesine bazen haftada iki gun. Cok iyi insanlar Allah icin ama boyle de olmaz ki.

Haklısın tabi ki.
Ama olayı büyütme bence. Yakın eviniz madem ne diye kalınır en sevmediğim şeyler. Ne kalırım ne kalsınlar. Erkekler hayır diyemiyor annelerine. Bunu zamanla anlarsın zaten. Birbirinizi de tanıdıkça düzelecek merak etme.

Haksızsın. Eşin kahvaltıya gidelim dediğinde hayır diyecektin. Hemen anlaşmayı ve annenin teklifini hatrlatacaktın. Surat asarsın ama dediğin olmaz. Tam tersi her zaman iyidir. Dediğin olsun, trip ye.
Aslinda kendisi de farkinda ama alttan almak istemiyor. Haftaya da annenlere gideriz kalmaya diyor. Sanki benim annem bizi yatiya davet etmis gibi. Evet bence de ben haksizim...

Çook haklsınız ama yalnız kaldığınızda konuşsaydınız keşke.Ailesinin yanında surat asınca daha tepkili oluyorlar.

tam siz bu mevzuyu konuşmuşken böyle bir teklife hayır diyememesi evet nahoş olmuş
fakat
bence bu duruma hiç surat asmayıp ilerde bir gün lehinize kullanabilirsiniz
biz kadınlar malesef duygularımızı çok çabuk açığa vuruyoruz
he deyin geçin nasılsa bir gün
-ben seninle baş başa olmak istediğim zamanlarda dahi anneni kırmayıp gönlünü etmiştim... dersiniz

Eve gidince cok ciddi diyecegim zaten, eski düzenini ozluyorsan ben sana mani olmayayim diye. Ki her hafta gidiyoruz annesine bazen haftada iki gun. Cok iyi insanlar Allah icin ama boyle de olmaz ki.

istersen her gün gitsin ama eger bi plan yaptiysaniz beraber karar verdiyseniz uymak zorunda! ve insanin kendi yatagi gibisi yok ya. nasil bi mantik cözemedim. deseydin git annenin yaninda yaz özlem gider. ha bi dahakine belli etme onlarin yaninda birsey ama bahanen hazir olsun. ne bilim firinda yemegim var gibi önemli bi bahane olsun

Yapacaksın tabii veya yapmasaydın olur

Çook haklsınız ama yalnız kaldığınızda konuşsaydınız keşke.Ailesinin yanında surat asınca daha tepkili oluyorlar.
O da kendimde en sevmedigim sey. Canim bi seye sikilinca ne kadar cabalasam da disariya yansitmamayi beceremiyorum maalesef.

Bundan sonra anneniz ne zaman sizi davet ederse verdiğiniz söz ne olursa olsun gidersiniz dersinizi aldınız güvenmeyin öyle kocanıza bir ana kuzusu daha işte

Kocanız anne kuzucuğu daha büyüycek inşallah..

İlk evlendiğimizde eşim de böyleydi deli olurdum şimdi evlerimiz dipdibe olmasına rağmen illa evimize geçeriz yatmaz orda.

Ki arada evde yalnız olduğu zamanlarda bile kalmaz orda illa evinde yatağında uyuycak..

Zamanla sizin eşiniz de bu duruma alışıcak. İlk zamanlar erkeklerin genelinde böyle bi gereksiz saçmalık diz boyu oluyo.. bende şu duruma getirene kadar ne tartışmalar yaşadım eşimle ne yazık ki.. o yüzden haklısınız taviz vermeyin yaptığı hatayı anlasın ve ailesine hayır demeyi öğrensin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…