Eline sağlık tatlım teşekkür ederim ama ben bırakıyorum artık müsadenizle kalan 2,500 kg zaten veririm artık size boll kg vermelerSon sıralama kızlar
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim ve devamı olmasını diliyorum
Kilo veremeyen arkadaşlarım kendimizi salmıyoruz sarsılıp devam ediyoruz all star olmaya
1. @Papatya gelini birincilik+ hedef kupası
2. @naz5403 ikincilik
3. @YaKaMoZz-z üçüncülük
Menü Kupaları
I IRMAKK70
@SUDEMMM
kızlar sıralama bu şekilde menü takibi için I IRMAKK70 elline sağlık kuzumOrtalamamız gittikçe düşüyor 0,05 şu anki durumu bunu 1 in üzerinde yapmaya çalışalım Kupa alan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum
yaa sende miğğğEline sağlık tatlım teşekkür ederim ama ben bırakıyorum artık müsadenizle kalan 2,500 kg zaten veririm artık size boll kg vermeler
İlk başladığımda çok azimli arkadaşlar vardı paylaşımlar menü bildirimleri yarış vardı şimdi bakıyorum kaç kişi var sağlam burda olan soğudum senin anlıcağın cizen’im artık burası motive etmiyo beni temmuzdan beri burdayım ama hiç bişey aynı değil sohpete gelirim arada tartıda atarım hala devam ettiğimi belirtmek için ama listede yokum üzgünüm yarıştan çekiliyorumyaa sende miğğğ
haklısın canım bişey diyemiyorum bu senin kararınTabiki herkesin kendine göre sorunları hastalıkları sebepleri var ama burası kadınlar kulübü yani bizim paylaşım alanımız geyik yaparız bilgi alış verili yaparız dertleşir ağlarız bizim kulübümüz yani herşeyi konuşabilirdik paylaşabilirdik herkes ayrı ayrı dağıldı heralde ilk takımdan kalan bir ben vardım bide aklin yolu ama olmuyo artık hepinizi öpüyorum
Yarıştan çekilmiş olmam sohpete gelmicek olmam anlamına gelmiyo amahaklısın canım bişey diyemiyorum bu senin kararın
gel gel bi sen bi ırmak bi nana vardı herkes çekildi forever da yok ben tek kaldım resmenYarıştan çekilmiş olmam sohpete gelmicek olmam anlamına gelmiyo ama
Ben hergün selam veririm sanagel gel bi sen bi ırmak bi nana vardı herkes çekildi forever da yok ben tek kaldım resmen
canımsınnnnBen hergün selam veririm sana
UmarımcanımC cizen_bayan bayan eline sağlık kuzum, listeler her zamanki gibi süper. Bir de ortalamamiz yüksek olsaydı@Papatya gelini korumaya geçtim ama ben de burda olurum. Gel sen de sık sık, kiloyu verdik ama işin zor kısmı korumak, umarım başarıriz.