ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yaa bende istiyorum ama katacak yerim YÖK.. canım ne kadar dıki pahalı dedi

Resmen dökülüyoruz bu ne hal bu topik hiç bukadsr sorumsuz olmamıştı kusura bakmayın biraz ağır oluyo ama öyle yani A AklinYolu1 I IRMAKK70
Bence de canlanın kızlar hep beraber zayıflayalım fit olalım.. ben kesin kararlıyım Mart on 20 sine kadar kesin 60 kilo olucam.... bi de yediklerimizi fotolardan buraya daha çok motive oluruz yaa hadi

Teşekkür ederim kuzum, inşallah. Arada bir oluyor salma isteği, normaldir. Ama ipin ucunu çok da kaçırmadan toparlamak lazım.

Ben limon suyu içtim şimdi
Afiyet olsun canım... ben şiese içiyorum suyumu tarım litre tanıma doldurup katıyorum yoksa unutuyorum bi de kızla uğraşmaktan fırsat olmuyor göz önünde olunca içebiliyorum.. bende sabahları sıcak limonlu su içiyorum

Son sıralama kızlar

Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim ve devamı olmasını diliyorum

Kilo veremeyen arkadaşlarım kendimizi salmıyoruz sarsılıp devam ediyoruz all star olmaya

1. @Papatya gelini birincilik + hedef kupası
2. N naz5403 ikincilik
3. YaKaMoZz-z üçüncülük

Menü Kupaları
I IRMAKK70
S SUDEMMM

kızlar sıralama bu şekilde menü takibi için I IRMAKK70 elline sağlık kuzum Ortalamamız gittikçe düşüyor 0,05 şu anki durumu bunu 1 in üzerinde yapmaya çalışalım Kupa alan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum

selam kızalr tekrardan işlerim aşırı aşırı yoğun sabahtan beri nefes almadan çalışıyorum kafam tam bir çorba oldu o yüzden listede hata olabilir hata varsa beni düzeltirseniz sevinirim ama bu topiğin bu hali hiç hoşuma gitmiyor kendimde daahil A AklinYolu1 gel artık buralar sensiz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…