- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bende istiyorum ama katacak yerim YÖK.. canım ne kadar dıki pahalı dediSinirim bozuk biraz dün çamaşır kurutma makinesi aldım bugün iptal ettim eşim yüzünden uyuz gerzek kafalı neymiş eve sokmazmış çok pahalıymış sen ucuzunu aldında ben yok mu dedim geri zekalı yaa
Ne güzel bugün gelicekti dün nekadar sevinmiştim ama illa kursağımda bırakıcak
Tatlım kilolarımız aynı beraber kapışalım mı hıııııııMaalesef reglim yaklaşıyorEki Görüntüle 2219377
Bence de canlanın kızlar hep beraber zayıflayalım fit olalım.. ben kesin kararlıyım Mart on 20 sine kadar kesin 60 kilo olucam.... bi de yediklerimizi fotolardan buraya daha çok motive oluruz yaa hadiResmen dökülüyoruz bu ne hal bu topik hiç bukadsr sorumsuz olmamıştı kusura bakmayın biraz ağır oluyo ama öyle yani A AklinYolu1 I IRMAKK70
Ay başka hangi emoji vardı
Yaaaa gözünaydın canım
Ay canım benim Allah hayırlısı ile sağ selim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ya çok sevindim kuzummm
2000Yaa bende istiyorum ama katacak yerim YÖK.. canım ne kadar dıki pahalı dedi
Çok da pahalı değilmiş ama neyse sen sıkma canını sonra alırsın inşallah
Hiç sanmıyorumÇok da pahalı değilmiş ama neyse sen sıkma canını sonra alırsın inşallah
Ben limon suyu içtim şimdiKızlar günlük suyu 3 litre içmeyi ihmal etmeyelim benim şimdiden 2 litre oldu bile hadi mesajımı okuyan kalkıp suyunu içsinnn
Teşekkür ederim kuzum, inşallah. Arada bir oluyor salma isteği, normaldir. Ama ipin ucunu çok da kaçırmadan toparlamak lazım.
Afiyet olsun canım... ben şiese içiyorum suyumu tarım litre tanıma doldurup katıyorum yoksa unutuyorum bi de kızla uğraşmaktan fırsat olmuyor göz önünde olunca içebiliyorum.. bende sabahları sıcak limonlu su içiyorumBen limon suyu içtim şimdi