ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

IMG_20181227_092830.jpg C cizen_bayan Forever07 Forever07

Sinirim bozuk biraz dün çamaşır kurutma makinesi aldım bugün iptal ettim eşim yüzünden uyuz gerzek kafalı neymiş eve sokmazmış çok pahalıymış sen ucuzunu aldında ben yok mu dedim geri zekalı yaa
Ne güzel bugün gelicekti dün nekadar sevinmiştim ama illa kursağımda bırakıcak :sopa:
Yaa bende istiyorum ama katacak yerim YÖK.. canım ne kadar dıki pahalı dedi

Resmen dökülüyoruz bu ne hal bu topik hiç bukadsr sorumsuz olmamıştı kusura bakmayın biraz ağır oluyo ama öyle yani :sinirli: A AklinYolu1 I IRMAKK70
Bence de canlanın kızlar hep beraber zayıflayalım fit olalım.. ben kesin kararlıyım Mart on 20 sine kadar kesin 60 kilo olucam.... bi de yediklerimizi fotolardan buraya daha çok motive oluruz yaa hadi

Slm kızlar ya ben bugünü salı sanıyordum :)
Benim diyet falan kalmadı çok salmadan devam etmek istiyorum yoruldum sanki
Ya bu arada I IRMAKK70 gözün aydın çoooook sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın Allah tamamına erdirsin :KK200:
Teşekkür ederim kuzum, inşallah. Arada bir oluyor salma isteği, normaldir. Ama ipin ucunu çok da kaçırmadan toparlamak lazım.

Ben limon suyu içtim şimdi :KK66:
Afiyet olsun canım... ben şiese içiyorum suyumu tarım litre tanıma doldurup katıyorum yoksa unutuyorum bi de kızla uğraşmaktan fırsat olmuyor göz önünde olunca içebiliyorum.. bende sabahları sıcak limonlu su içiyorum

Son sıralama kızlarHoppa

Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim ve devamı olmasını diliyorum:KK52:

Kilo veremeyen arkadaşlarım kendimizi salmıyoruz sarsılıp devam ediyoruz all star olmaya :KK54:

1. @Papatya gelini birincilik :sampiyon::sampiyon::sampiyon: + hedef kupası :sampiyon:
2. N naz5403 ikincilik :sampiyon::sampiyon:
3. YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z üçüncülük :sampiyon:

Menü Kupaları :kk77:
I IRMAKK70 :sampiyon:
S SUDEMMM :sampiyon:

kızlar sıralama bu şekilde menü takibi için I IRMAKK70 elline sağlık kuzum :KK15: Ortalamamız gittikçe düşüyor 0,05 şu anki durumu bunu 1 in üzerinde yapmaya çalışalım:KK31: Kupa alan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum :KK200:

selam kızalr tekrardan işlerim aşırı aşırı yoğun sabahtan beri nefes almadan çalışıyorum kafam tam bir çorba oldu o yüzden listede hata olabilir hata varsa beni düzeltirseniz sevinirim ama bu topiğin bu hali hiç hoşuma gitmiyor kendimde daahil A AklinYolu1 gel artık buralar sensiz olmuyor

X