Emziren anne menüsü
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim pide ekmeği
2 zeytin
1 çatal beyaz peynir
Öğle
2 lahana sarması
1 biber dolması
Ara öğün
Kuru elmalı yoğurt
Akşam
1 tabak tavuklu bezelye
Nişana gittik
2 küçük baklava
1 bardak fanta
Haklısın ama + görünce moral sıfırrOlsun yinede pes etme sonradan gidiyor kilolar.
Canım 3,5 aylık bebişim ... aslında kolayı çok dazla tüketiyordum hamileliğimden beri azalttım hamilelikten önce günde 2 litre içerdim artık içmiyorum.... tatlı sevmem ama ne bilim millet yiyince canım çekti vallaCanım canım.. Bebişin kaç aylık.
Benim ki 17 aylık bende emziriyorm. Bence kesinlikle asitli içecek tüketme + o baklava ne öyle aaaaaa!! Olmadııı.. bide salam sosis sucuk va tüketmezsen dha sağlıklı kilo verirsn
Hoşbuldum canım nasıl oluyo sadece hurmamı yiyecem??Canım bende izindeydim aynen senin gibi +2 kg vardı
3 gün hurma diyeti yaptım işe yaradı
Yapabiliyorsan dene derim bu arada hoşgeldin
Ahaahh mevzuya gel yavrum hayırlı oldun inşallahhGünaydın kızlar bol eksileri iz olsun umarım.
Benim adetim 1 hafta gecikti hatta 10 gün gecikti diyebilirim. Şüpheli bir durumdan dolayı kendimi 1 haftadır hamile sanıyorum :) Doktora gittim yumurtalıkta kist gordu. haliyle yedim pek diyet durumun olmadı bu hafta. Neyse ki dün geldi reglim :) İş durumum da aynı gitmiyorum evdeyim. O yüzden sonuçlar yine @cizen_bayan kuzumda olacak. Bilginiz olsun öpüldünüz. Henüz uyuyorum uyanınca tartılirim :)
ama hayırlı olsun dicektikkkkGünaydın kızlar bol eksileri iz olsun umarım.
Benim adetim 1 hafta gecikti hatta 10 gün gecikti diyebilirim. Şüpheli bir durumdan dolayı kendimi 1 haftadır hamile sanıyorum :) Doktora gittim yumurtalıkta kist gordu. haliyle yedim pek diyet durumun olmadı bu hafta. Neyse ki dün geldi reglim :) İş durumum da aynı gitmiyorum evdeyim. O yüzden sonuçlar yine @cizen_bayan kuzumda olacak. Bilginiz olsun öpüldünüz. Henüz uyuyorum uyanınca tartılirim :)
Gecmis olsun kuzum. Sagligimiz yerinde olsun da diyet her zaman yapilir.Günaydın kızlar bol eksileri iz olsun umarım.