ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Emziren anne menüsü

Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim pide ekmeği
2 zeytin
1 çatal beyaz peynir

Öğle
2 lahana sarması
1 biber dolması

Ara öğün
Kuru elmalı yoğurt

Akşam
1 tabak tavuklu bezelye

Nişana gittik
2 küçük baklava
1 bardak fanta

Menüm
Kahvaltı
Tereyağda yumurta
Avuç içi kdr lor peyniri
1 kupa süt
2 ceviz
2 kayısı
2 kuru erik
5 fındık ve 5 badem
Bol yeşillik
7 zeytin

Ara
Türk kahvesi sade

Akşam
1 kase domates çorbası
Haşlama tavuk göğüsü
I IRMAKK70

Spor
30 dk yürüyüş
15 dk eliptik
Bölgesel hareketler @Papatya gelini

Canım canım.. Bebişin kaç aylık.
Benim ki 17 aylık bende emziriyorm. Bence kesinlikle asitli içecek tüketme + o baklava ne öyle aaaaaa !! Olmadııı.. bide salam sosis sucuk va tüketmezsen dha sağlıklı kilo verirsn

Canım 3,5 aylık bebişim ... aslında kolayı çok dazla tüketiyordum hamileliğimden beri azalttım hamilelikten önce günde 2 litre içerdim artık içmiyorum.... tatlı sevmem ama ne bilim millet yiyince canım çekti valla

Merhaba kızlar o kadar yoğunum ki misafirlerim var bir hafta daha böyle yoğun gider
Diyeyim sallantıda toparlamaya çalıştıkça batıyorumyi yarın kesin + çıkarım birde regl dönemindeyim
Menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
7 hurma
3 kaşık yoğurt
3 parça eski kaşar
3-4 çatal acuka
Akşam 15:30 gibi misafirlikteydim
Bir tabak patates salatası
Bir tabak tavuk sote
5-6 yaprak sarma

Saat 17 gibi 2 küçük kurabiye maalesef
Ne oluyor bana ya çok moralim bozuk

Haftaya Çarşamba biraz diyete iki hafta kadar ara verip sonra tekrar basliycam .Bir buçuk aydır diyetteyim biraz vücudumu dinlendiricem.Ama tabi dikkat ederek tatlı,abur cubur,ekmek bunları fazla tüketmeden koruma yapicam .Yine menü bildirimi yaparım.

Günaydın kızlar bol eksileri iz olsun umarım.
Benim adetim 1 hafta gecikti hatta 10 gün gecikti diyebilirim. Şüpheli bir durumdan dolayı kendimi 1 haftadır hamile sanıyorum :) Doktora gittim yumurtalıkta kist gordu. haliyle yedim pek diyet durumun olmadı bu hafta. Neyse ki dün geldi reglim :) İş durumum da aynı gitmiyorum evdeyim. O yüzden sonuçlar yine @cizen_bayan kuzumda olacak. Bilginiz olsun öpüldünüz. Henüz uyuyorum uyanınca tartılirim :)

Ahaahh mevzuya gel yavrum hayırlı oldun inşallahh dicektim kiiii diyemedimm

ama hayırlı olsun dicektikkkk tamamdır kuzum ben yapıyorum tabloyu

Gecmis olsun kuzum. Sagligimiz yerinde olsun da diyet her zaman yapilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…