- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
Netten bak canın yanlış bilgi vermeyeyimHoşbuldum canım nasıl oluyo sadece hurmamı yiyecem??
Sabah yoğurt ve 7 hurma
Öglen yoğurt ve 7 hurma
Akşam yoğurt ve hurma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netten bak canın yanlış bilgi vermeyeyimHoşbuldum canım nasıl oluyo sadece hurmamı yiyecem??
Günde 2 litre mii kız naptıın öylee aman aman bırak zararlı sağlığına ztn bebişnede zarar. Hem minicik annesi dha oyşş :)Canım 3,5 aylık bebişim ... aslında kolayı çok dazla tüketiyordum hamileliğimden beri azalttım hamilelikten önce günde 2 litre içerdim artık içmiyorum.... tatlı sevmem ama ne bilim millet yiyince canım çekti valla
Artık içmiyorum canım aslında almıyorum evde olunca içiyorum o yüzden almamaya çalışıyorumGünde 2 litre mii kız naptıın öylee aman aman bırak zararlı sağlığına ztn bebişnede zarar. Hem minicik annesi dha oyşş :)
Bende oldum canım inşallah haftaya daha eksilerle gelicemHedefm 59 du ama adet oldm şuan 61 geliyorumm. C cizen_bayan
Niye böyle oldu ki cankm dikkat mi etmedinGeçen hafta 61.2
Bu hafta 61.5
Fark +300 gr
Biraz öyle biraz da regl etkisiNiye böyle oldu ki cankm dikkat mi etmedin
Bende bugün regl oldum inşallah Cuma’ya artı olmazBiraz öyle biraz da regl etkisi
Bizim Çarşamba cnm tartı günüBende bugün regl oldum inşallah Cuma’ya artı olmaz