- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
Bnm baya oymuyo hemen hemen 1 yda 1 bçk kilo oynuyokızlar,
regl döneminde, öncesinde ve sonrasında kilo durumunuz nasıl oluyor?
oynama oluyor mu? oluyorsa kaç kilo?
ben şu an regl dönemindeyim ama sadece yarım kilo gitmiş 1 haftadasizce regl bitiminde birden 2 kilo falan düşer mi? nasıl olur
İşallah gelirsin cnm azimlisin maşallahAhhh ben senin kiloya bir gelsem daha ne isterim
günaydınnn canımmmGunaydin arkadaslar
Midem rhatszdı kuzum geçti geçtii şükürNeyin var canım
kuzum bundan bende yapmıştım aşırı güzel oluyor tadı ve sağlıklı olması en güzel yanıÇikolatalı diyet kurabiye (unsuz, yağsız ve şekersiz)
Dipnot
Çay - kahve yanı için sağlıklı ve margarinli, beyaz unlu kurabiyelere göre nispeten daha zararsızSiz gene de ölçüyü fazla kaçırmayın, günde 4 taneyi geçmeyin :)
Malzemeler:
2 adet olgun muz
1 tepeleme yemek kaşığı dark kakao
1-1,5 su bardağı yulaf ezmesi
Yapılışı
Muzlarımızı ve kakaoyu derin bir kaba alıyoruz.
Çatalla pütür kalmayana kadar eziyoruz ve aldığı kadar yulaf ezmesini ekleyip yoğuruyoruz.
Daha sonra cevizden daha küçük parçalar alıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz.
Evett evettt kaçırmamak için zor tutuyor insan kendinikuzum bundan bende yapmıştım aşırı güzel oluyor tadı ve sağlıklı olması en güzel yanı
Tebrikler cnm hafif geçir daha gzl sonuçlar alırsnBen bu sabah 69 u gördüm . Çarşambayi çok merak ediyorum.
Teşekkürler insalllah 64 u görmeyi hedefliyorum su anda inşallah işte o zaman 10 kilo vermiş olucamTebrikler cnm hafif geçir daha gzl sonuçlar alırsn
Uuuww inşallah hadi bakalııımm.. bnmde hedef 50. Eğer ulaşırsam bnde 10 kilo vermş olcmTeşekkürler insalllah 64 u görmeyi hedefliyorum su anda inşallah işte o zaman 10 kilo vermiş olucam