ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim
Hemen kendimi tanıtıyorum
29 yaşındayım 2 kızım var biri 11,5 yaşında diğeri 3,5 aylık şuanda 74 kiloyum 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar 60 olmak istiyorum inşallah olurum yaaaaaa

29 yaşındayım 2 kızım var biri 11,5 yaşında diğeri 3,5 aylık şuanda 74 kiloyum 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar 60 olmak istiyorum inşallah olurum yaaaaaa
Hoşgeldin başkanımız listeye alırsa neden olmasın.Ayrica çok rahat 60 olursun .Buradaki arkadaşlarda çok yardımcı oluyor.

Hoşgeldin başkanımız listeye alırsa neden olmasın.Ayrica çok rahat 60 olursun .Buradaki arkadaşlarda çok yardımcı oluyor.
Şuanda emziriyorum zaten kısa sürede veririm diye düşünüyorum benim sorunum çok ekmek yemem ekmeği kesersem iyi olur.. bi de kızdan fırsat bulursam akşamları Leslie yapmayı istiyorum inşallah Mart’ta düğünümüz var 3 aya kadar 64 olurum inşallah yaaaaaa sen ne kadardır diyettesin ve ne kadar verdin

Merhabaaaa başkanımız yer verirse ne mutlu snaa :) bnde yeniyim burda hedefm 10 kg vermek. 1i gtti kaldı 9 :KK70: 24 yaşndaym 1 oğlm vr 1 bçk yaşnda bnmde. Kuzularndan fırsat blursan diyetini destekle sporla dha çabk gider kilolar

Şuanda emziriyorum zaten kısa sürede veririm diye düşünüyorum benim sorunum çok ekmek yemem ekmeği kesersem iyi olur.. bi de kızdan fırsat bulursam akşamları Leslie yapmayı istiyorum inşallah Mart’ta düğünümüz var 3 aya kadar 64 olurum inşallah yaaaaaa sen ne kadardır diyettesin ve ne kadar verdin
Ben 9 kasımdan bu yana 5 kilo verdim kacamaklarda yaptım .30 veya 40 dk koşu bandı yürüyüşü,thgh master bacak aleti ondan aldım,zayıflama taytı aldım .Onlarla yapıyorum .Çok güzel gidiyor.Lahana diyeti yaptım ama kasmadan ,ekmek hamur işi tamamen çıktı benden diyete başladığından beri hiç yemiyorum .74 kiloydum şimdi tam 69 kiloyum .Benim hedefim 54 ama şu anda 64 olursam tam 10 kilo vermiş olucam .Gayret edicez artık.En önemlisi sabır.

Ben 9 kasımdan bu yana 5 kilo verdim kacamaklarda yaptım .30 veya 40 dk koşu bandı yürüyüşü,thgh master bacak aleti ondan aldım,zayıflama taytı aldım .Onlarla yapıyorum .Çok güzel gidiyor.Lahana diyeti yaptım ama kasmadan ,ekmek hamur işi tamamen çıktı benden diyete başladığından beri hiç yemiyorum .74 kiloydum şimdi tam 69 kiloyum .Benim hedefim 54 ama şu anda 64 olursam tam 10 kilo vermiş olucam .Gayret edicez artık.En önemlisi sabır.
Çok güzel vermişsin bravooooo yaa aslında bende çok hırslıyım istedikten sonra çok güzel kilo veriyorum ama şu anda emzirdiğim için çok kısamıyorum

Çok güzel vermişsin bravooooo yaa aslında bende çok hırslıyım istedikten sonra çok güzel kilo veriyorum ama şu anda emzirdiğim için çok kısamıyorum
Bence bütün sorunda burda yok hamileyim,yok emziriyoruz bence biz yemek istiyoruz bu hamur işlerini çocuk değil bir dilim börek doyurmuyor bizi yoksa çocuk ne yapsın hamuru .Ona sur ,yoğurt,peynir,yumurta ,et yedirmek lazım .Ben bir defa hataya düştüm daha düşmem Hamileligimde tam 87 kiloydum .Oğlum 9 yaşında birde hamilelikte şeker hastasiydim ondan da çok kilo aldım .Ben 13 kiloyu hiç bir şey yapmadan çok az dikkat ederek verdim.Zaten birden verseydim sarkmalar olurdu .Ben evlenmeden önce 53 kiloydum .65 kilo ile hamile kaldım.87 doğuma girdim.Su anda 69 kiloyum hedef 54 sabırla zamanla oluyor.Bence hamur işlerinden uzak dur çavdar,esmer ekmek ye mesela ,tatlı yerine meyve ye.

Ben pazartesi artık kendim spor yıllarımda yaptığım protein tavuk göğsü haşlaması diyeti yapicam .Bir hafta o diyet ile çok güzel kilo veriyorum.Zaten vücut bir aydır diyette baya alıştı zorlanmiycak spor ile beraber çok güzel olucaga için düşünüyorum.

X