Şöyle tavuk göğsü haşlıyorum .Kusbasi şeklinde doğrayıp ister sade yiyebilirsiniz .Ben öyle sevmiyorum sert geliyor.Kusbasi şeklinde bir tatli kasıgi sıvı yağ ,soğan ,domates,patlıcan isterseniz koyup bunları tavada biraz su ile öldürüyorum.Sonra çok az uzerine tuz ve istediğiniz baharat,kekik,karabiber vs.bir hafta öğlen akşam ,yanında bol yeşillik ne isterseniz yiyebilirsiniz ekmek hariç ,yoğurtta olabilir.Bir hafta kahvaltı ise haslanmis yumurta beyazı ,peynir yeşillik salatalık domates olabilir,5 tane zeytin ,en fazla iki dilim çavdar yada kepek ekmeği ben daha çok kepekli kraker yiyorum .5 tane çörekotu ile olan a101 de var ondan kullanıyorum ekmek yerine .Bu şekilde protein diyeti sadece bir hafta hergun böyle sporda yapılması gerek en az 30 dk yürüyüşNasıl yapılıyor ??
Anladım canımm bunu deneyeceğimm bnde şmdi karatay diyeti yapcm kitabını aldmŞöyle tavuk göğsü haşlıyorum .Kusbasi şeklinde doğrayıp ister sade yiyebilirsiniz .Ben öyle sevmiyorum sert geliyor.Kusbasi şeklinde bir tatli kasıgi sıvı yağ ,soğan ,domates,patlıcan isterseniz koyup bunları tavada biraz su ile öldürüyorum.Sonra çok az uzerine tuz ve istediğiniz baharat,kekik,karabiber vs.bir hafta öğlen akşam ,yanında bol yeşillik ne isterseniz yiyebilirsiniz ekmek hariç ,yoğurtta olabilir.Bir hafta kahvaltı ise haslanmis yumurta beyazı ,peynir yeşillik salatalık domates olabilir,5 tane zeytin ,en fazla iki dilim çavdar yada kepek ekmeği ben daha çok kepekli kraker yiyorum .5 tane çörekotu ile olan a101 de var ondan kullanıyorum ekmek yerine .Bu şekilde protein diyeti sadece bir hafta hergun böyle sporda yapılması gerek en az 30 dk yürüyüş
Ben öyle kasintılı diyetler yapamıyorum.Yani zaten aç kalamiyorum .Diyet yaparken bile sürekli yiyen biriyim.Yemek yemeyi çok seviyorum. Yani diyet beni bunaltmamali zaten bir diyeti en fazla 1 yada 2 hafta uyguluyorum.Ayrica hamur işleri tatlı yenmeyince zaten kiloda gidiyor.Bu diyet bana protein diyeti oldugu için hem güçsüz bırakmıyor hem besleyici hemde yağ yakıyor .Artık pazartesi basliycam kilomuda yazicam bakalım bir haftada kaç kilo gidicek.Haftanin 5 gunude en az 30 dk yürüyüş.Anladım canımm bunu deneyeceğimm bnde şmdi karatay diyeti yapcm kitabını aldm
Anladm canım. Sporun etkisi çok fzla ya bn buna inanıyorumBen öyle kasintılı diyetler yapamıyorum.Yani zaten aç kalamiyorum .Diyet yaparken bile sürekli yiyen biriyim.Yemek yemeyi çok seviyorum. Yani diyet beni bunaltmamali zaten bir diyeti en fazla 1 yada 2 hafta uyguluyorum.Ayrica hamur işleri tatlı yenmeyince zaten kiloda gidiyor.Bu diyet bana protein diyeti oldugu için hem güçsüz bırakmıyor hem besleyici hemde yağ yakıyor .Artık pazartesi basliycam kilomuda yazicam bakalım bir haftada kaç kilo gidicek.Haftanin 5 gunude en az 30 dk yürüyüş.
Evet canım artık geldim tabi +larla
Hoşgeldin geçmiş olsunEvet canım artık geldim tabi +larlaannemler yanımdaydı anne börekleri yemekleri derken +yım .
Oğlum çok hasta oldu 20lik dişim azdı hafta içi çekilecek çok korkuyorum ama artık buralardayım
Merhaba Tuğçe bende. Çok geçmiş olsun hoşgeldiin :)Evet canım artık geldim tabi +larlaannemler yanımdaydı anne börekleri yemekleri derken +yım .
Oğlum çok hasta oldu 20lik dişim azdı hafta içi çekilecek çok korkuyorum ama artık buralardayım