Burdayim kuzum, yemegimi yedim geldim:)I IRMAKK70 @Papatya gelini nerdesinizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayim kuzum, yemegimi yedim geldim:)I IRMAKK70 @Papatya gelini nerdesinizzz
Doverim seni pg.A AklinYolu1 kaptan yaa yokluğun çok belli hee aramıza dön diye kg alman için dua edicem haberin olsun
Doverim seni pg.
Çookk geçmiş olsun canım çabuk iyileşGunaydin kizlar ,
Ates almaya geldim gidecegim.
Gittigimden beri agir grip geciriyorum. Kendimi mandalinaya verdim. Hemen kilomda farketti. Oysa ki yas pastaya baslamamistim bile.
Sinavlar aciklandi 100 almisim. Yanlis okudugum soruyu bile dogru cevaplamisim. 6. his. Darisi oteki sinavlarin basina.
Benim icin farkli olan bi sey yaptim. Evi temizledim ama oyle boyle degil. Gereksiz esyalardan kurtuldum. Hala bir suru kitabim var ama kiyamiyorum geride kalanlara.
Yilbasinizi erkenden kutlayayim. Yarin ve yilbasinda eksilerle gelmeniz dilegiyle.
Buralari boslamayin gelecegim.
Günaydın canım ben sabit kaldım regl oldum olcamGünaydın bacılar bugünüü hafifff geçirmeyiiiii ihmalll etmeyiiiinnnnn yoksa benim gibi artı çıkarsınız böylede kendiyle barışık bi yarışmacı kişisiyim
Çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlar ,
Ates almaya geldim gidecegim.
Gittigimden beri agir grip geciriyorum. Kendimi mandalinaya verdim. Hemen kilomda farketti. Oysa ki yas pastaya baslamamistim bile.
Sinavlar aciklandi 100 almisim. Yanlis okudugum soruyu bile dogru cevaplamisim. 6. his. Darisi oteki sinavlarin basina.
Benim icin farkli olan bi sey yaptim. Evi temizledim ama oyle boyle degil. Gereksiz esyalardan kurtuldum. Hala bir suru kitabim var ama kiyamiyorum geride kalanlara.
Yilbasinizi erkenden kutlayayim. Yarin ve yilbasinda eksilerle gelmeniz dilegiyle.
Buralari boslamayin gelecegim.
Benim bu vücudum sevdi 70 i bir 69 oluyor bir 70 kurtulamiycakmiyim bu 70 rakamindanGünaydın bacılar bugünüü hafifff geçirmeyiiiii ihmalll etmeyiiiinnnnn yoksa benim gibi artı çıkarsınız böylede kendiyle barışık bi yarışmacı kişisiyim
ben de 60,5-59,7 arasında gidip geliyorummBenim bu vücudum sevdi 70 i bir 69 oluyor bir 70 kurtulamiycakmiyim bu 70 rakamindan
günaydın canımgünaydın kızlarr
Günaydın tatlımgünaydın kızlarr