Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşkkür ederizz mşallaahh okuyorum bn onu hergünAllahımm verin onu bana ısırıcam kız atma resmini nazar deycek yavruma sübhanallah çok tatlı çıkmış
Çok sağol canım olmamışım sabah tartıldım 79dum ama oğlum ağlayınca foto çekemedim ve buraya bakmaya bile fırsat bulamadım şimdide herkes uyuyunca kimler kilo vermiş diye bi bakayım dedim canımÇok geçmiş olsun canım naz. İnşallah düzelir herşey biz buradayız kuzum. Sen iyi ol arada uğra ve 80 olma tekrar lütfen :)
Çok süper bi laf oturtması olurdu valla @Papatya gelini kesinlikle mesafe koy canım niyetini bozmuş bu adam belliBen de o ruyanin devamini gordum biliyor musun, kocam gelip kafana beyzbol sopasiyla vuruyordu deseydin. Sana 15 dikis atiliyordu filan.
Canım izin istiyorum yazdım ama görmedin sanırım iyi değilim her yönden şimdi meraktan uğradım elim yanakta diş ağrısı eşliğindeTarti resmi beklenen arkadaslar. Saat 2 ye geliyor.
N naz5403
@Nana929 izinli
@Moon Light izinli
@sarem2015
@TugbArda
@mlyt
@esen_efe
Tugceilker
Sağol canımGeçmiş olsun cnm
Iki kere banlandim . 5 gun surdu. Kacirmis olabilirim.Canım izin istiyorum yazdım ama görmedin sanırım iyi değilim her yönden şimdi meraktan uğradım elim yanakta diş ağrısı eşliğinde
Bende öyle bi dönem geçirdimArkadaşlar birşey sorucam. 2 gün önce akşam yemeği yiyordm birden çok doymuşluk hissi geldi. Ve 2 gündür böyle. Afedersiniz ama sürekli ağızdan gaz çıkarma hissi geliyor gibi. Midem de bi çok doymuşluk hissi var halbuki hç bşy yemedm bgn. Yiyince de midem bulanıyor
ÇİVİLİ SOPALARIMIZI UNUTMAYALIM ÖHÜÜÜ ÖHÜÜÜÜsizden destek istiyorum bu sıra aşırı saldım kendimi spora da gitmiyorum sürekli yorgun halsiz hissediyorum kendimi belim tekrardan ağrımaya başladı ne yapıcam hiç bilmiyorum. Bu arada hedefim 67 A AklinYolu1
Kan degerlerine baktir cizzy. Ben demir hapi aliyorum. Hatirladigimda da D vitamini.sizden destek istiyorum bu sıra aşırı saldım kendimi spora da gitmiyorum sürekli yorgun halsiz hissediyorum kendimi belim tekrardan ağrımaya başladı ne yapıcam hiç bilmiyorum. Bu arada hedefim 67 A AklinYolu1
Bir gunde 800 gram mi gitti . Tebrikler.Ben de bugun 60.6 geldim. Tarti gunu persembe olsaymis iyiymis
Aslinda sali sabahi 60.8 dim. Carsamba sabah siskinlik kaynakli 61.4 geldim. Simdi kuru kayisi etkisini gosterdi gibi 60.6 geldimBir gunde 800 gram mi gitti . Tebrikler.
Olsun yahu. Gitsin de sali gitsin persembe gitsin. Farketmez.Aslinda sali sabahi 60.8 dim. Carsamba sabah siskinlik kaynakli 61.4 geldim. Simdi kuru kayisi etkisini gosterdi gibi 60.6 geldim