ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Çok geçmiş olsun canım naz. İnşallah düzelir herşey biz buradayız kuzum. Sen iyi ol arada uğra ve 80 olma tekrar lütfen :)
Çok sağol canım olmamışım sabah tartıldım 79dum ama oğlum ağlayınca foto çekemedim ve buraya bakmaya bile fırsat bulamadım şimdide herkes uyuyunca kimler kilo vermiş diye bi bakayım dedim canım :KK66:
Ben de o ruyanin devamini gordum biliyor musun, kocam gelip kafana beyzbol sopasiyla vuruyordu deseydin. Sana 15 dikis atiliyordu filan. :dondurma:
Çok süper bi laf oturtması olurdu valla @Papatya gelini kesinlikle mesafe koy canım niyetini bozmuş bu adam belli:KK43:
Tarti resmi beklenen arkadaslar. Saat 2 ye geliyor. :KK51:

N naz5403
@Nana929 izinli
@Moon Light izinli
@sarem2015
@TugbArda
@mlyt
@esen_efe
Tugceilker Tugceilker
Canım izin istiyorum yazdım ama görmedin sanırım iyi değilim her yönden :KK43: şimdi meraktan uğradım elim yanakta diş ağrısı eşliğinde:KK43:
Geçmiş olsun cnm :KK66:
Sağol canım :KK68:

Arkadaşlar birşey sorucam. 2 gün önce akşam yemeği yiyordm birden çok doymuşluk hissi geldi. Ve 2 gündür böyle. Afedersiniz ama sürekli ağızdan gaz çıkarma hissi geliyor gibi. Midem de bi çok doymuşluk hissi var halbuki hç bşy yemedm bgn. Yiyince de midem bulanıyor :kusmuk::KK43:
Bende öyle bi dönem geçirdim :KK43:

sizden destek istiyorum bu sıra aşırı saldım kendimi spora da gitmiyorum sürekli yorgun halsiz hissediyorum kendimi belim tekrardan ağrımaya başladı ne yapıcam hiç bilmiyorum. Bu arada hedefim 67 A AklinYolu1
ÇİVİLİ SOPALARIMIZI UNUTMAYALIM ÖHÜÜÜ ÖHÜÜÜÜ :hasta::duduk:

Gunaydin kizlar.

Hala diyet seysinden cikamadim galiba. Nasil koruma bu anlamadim. Bir dilim yas pastanin kalorisine baktim 450 civariymis.:KK12: Hayir bir dilimle kalacagimi sanmiyorum. :dondurma:

Kampa girmeden ne kadar kilo verirsem kar.

57.4 ciktim.

Eklentiler

• Photo0266.jpg
    Photo0266.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 26
sizden destek istiyorum bu sıra aşırı saldım kendimi spora da gitmiyorum sürekli yorgun halsiz hissediyorum kendimi belim tekrardan ağrımaya başladı ne yapıcam hiç bilmiyorum. Bu arada hedefim 67 A AklinYolu1
Kan degerlerine baktir cizzy. Ben demir hapi aliyorum. Hatirladigimda da D vitamini. :KK53:

X