ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ekmeği bırakamadım, becerebilsem çok mutlu olurum.. ilk bıraktığımda cildim epey düzelmişti, ekmek sivilce yapıyor bende, şu yaştan sonra ergen gibi sivilce çıkıyo yüzümden yahu :oha:
Ekmek sevmiyorum ben yaaa ama borek , gozleme , pogaca olabilir.
Alerjin mi var acaba.

Birden birak arkana bile bakma. :KK53:
Sen yine iyi soyledin ben neyime guvendiysem -1.400 dedim. Fena yuksek salladim biraz ufak atsaydim iyiymis:KK17:

Neyine guvendin irmakkk. :KK70:

Ya saka maka hedef koymak insani kamciliyor. Yoksa yayilirsin koltuga bosver. :confused:

Sen yine iyi soyledin ben neyime guvendiysem -1.400 dedim. Fena yuksek salladim biraz ufak atsaydim iyiymis:KK17:
:eek: oooww ben asla yapamam öyle bir tahmin:deli:
Olsun sende şansını dene, büyük oynamak gerek bazen :KK14:

Ekmek sevmiyorum ben yaaa ama borek , gozleme , pogaca olabilir.
Alerjin mi var acaba.

Birden birak arkana bile bakma. :KK53:

Neyine guvendin irmakkk. :KK70:

Ya saka maka hedef koymak insani kamciliyor. Yoksa yayilirsin koltuga bosver. :confused:
Ne biliim tam tahıllı denedim iyice arttı, çavdarlı denedim yine devam etti, var bişeyler de anlamadım.
bırakınca çok güzel oluyor herşey aaah ah...

Onu cok yapiyorum zaten diyete girdigimden beri:KK48: Yoksa dayamamazdim Temmuzdan bu yana, Allah'tan ruyamda da yulaf lapasi falan yedigimi gormuyorum:KK70:
Ben yas pasta yiyorum hatta secemiyorum bile. :halay:

Ne biliim tam tahıllı denedim iyice arttı, çavdarlı denedim yine devam etti, var bişeyler de anlamadım.
bırakınca çok güzel oluyor herşey aaah ah...
Yerine bademi gecir diycem. Kufur edeceksin. :KK70:

Onu cok yapiyorum zaten diyete girdigimden beri:KK48: Yoksa dayamamazdim Temmuzdan bu yana, Allah'tan ruyamda da yulaf lapasi falan yedigimi gormuyorum:KK70:
Ben uykuya dalarken yiyorum hep bişeyler, sonra aniden uyanıyorum bi bakmışım yataktayım :KK70:Allahtan gece gidip dolabın önünde yemek yeme huyum yok:işsiz:

Arkadaslar saat Sekize geliyor. Sonuclari yavas yavas aciklayalim. :KK51:

Menu kupasi alan arkadaslar. :sampiyon:

Forever07 Forever07 :sampiyon:
I IRMAKK70 :sampiyon:
@Papatya gelini :sampiyon:
@Makbussss :sampiyon:
@YaKaMoZz-z :sampiyon:
@Sudem_mmm :sampiyon:
Tugceilker Tugceilker :sampiyon:

Hedef kupasi hedefini tam 12 den vuran kokulusabun kokulusabun :sampiyon:ve @Muttapa7555 :sampiyon: arkadaslarimiza gidiyor.

Tebrikler kizlar. :sampiyon::nazar:
Oleey ilk kupam :KK70:
Haftalik hedeflere gecebiliriz. 12 Aralik icin hedeflerinizi yazabilirsiniz kizlar. :KK50:
12 aralık hedefim 59 :)

Ben yas pasta yiyorum hatta secemiyorum bile. :halay:

Yerine bademi gecir diycem. Kufur edeceksin. :KK70:
Yok etmicem söz :KK70:
Bademden tatlı hususunda ciddi destek aldım, gerçekten çok faydalı, tatlı sevmememe rağmen özel günlerde elime çikolata kavanozunu almamak için kendimi zor tutardım mesela, ama bunu bademle çözdüm. Önceki gibi yapsam menüleri, hallolacak aslında, üşengeçlik biraz benimkisi :KK59:

Oleey ilk kupam :KK70:

12 aralık hedefim 59 :)
Tebrikler. :sampiyon:

Yok etmicem söz :KK70:
Bademden tatlı hususunda ciddi destek aldım, gerçekten çok faydalı, tatlı sevmememe rağmen özel günlerde elime çikolata kavanozunu almamak için kendimi zor tutardım mesela, ama bunu bademle çözdüm. Önceki gibi yapsam menüleri, hallolacak aslında, üşengeçlik biraz benimkisi :KK59:
Teori var pratik yok diyorsun ama 69.9 a dusersen rahatlayacaksin bence. :KK50:

Arkadaşlar birşey sorucam. 2 gün önce akşam yemeği yiyordm birden çok doymuşluk hissi geldi. Ve 2 gündür böyle. Afedersiniz ama sürekli ağızdan gaz çıkarma hissi geliyor gibi. Midem de bi çok doymuşluk hissi var halbuki hç bşy yemedm bgn. Yiyince de midem bulanıyor :kusmuk::KK43:
Miden kuculmus porsiyonlarini kucult. :KK53:

X