- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Kesin yemedin , ben de mocha icmedim bu hafta.Yaaaa çok kötüsüünnyemedim muzlu gofrett
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin yemedin , ben de mocha icmedim bu hafta.Yaaaa çok kötüsüünnyemedim muzlu gofrett
![]()
Valla yemedimKesin yemedin , ben de mocha icmedim bu hafta.Gerci korumaya gectim ama kilo almaktan cok tirsiyorum.
![]()
Bu hafta kilo vermeye ugrasmadim. Canim ne istediyse onu yedim. Latte yerine , mocha cikolatali o da. Tatli istegimi bastirdi.Valla yemedim
İstersen 1 yda 2 kilo dha ver öyle geç korumaya. 1 yda 2 kilo arasnda oynarsn hep çokta strese girmemş olursn
Anladımm .. Ne kampına griyosnBu hafta kilo vermeye ugrasmadim. Canim ne istediyse onu yedim. Latte yerine , mocha cikolatali o da. Tatli istegimi bastirdi.
Su sira daha fazla kilo veremem cunku kampa girmem gerek. Bu kiloyu korusam bile yeter.![]()
Kivanc 'in kucuklugu mu ?
Haha var benzerlk braz yolda behlül diyolrKivanc 'in kucuklugu mu ?![]()
Almam gereken bir sertifika var. Haftada 4 gun okula gidiyorum. Puan sistemi yok ama derece derece yukseliyor.Anladımm .. Ne kampına griyosn
Başarılar dileriimAlmam gereken bir sertifika var. Haftada 4 gun okula gidiyorum. Puan sistemi yok ama derece derece yukseliyor.
Başarılar dileriim
Ne zmn geleceksinn , sn gdnce km topa tutacakk biziiSagol Tugce.
Geldigimde kilo verdiginizi gormek istiyorum. Hatta sizin hedeflerinizi ben belirliycem.![]()
Aynen ğın ğın ğıııııııııııınnnnnTabiki müthiş yaa hiç olmaz mıı insanın başardığını blmek çok motive edici.. Daha da gaza geliyor :)
Banada bi hedef belirleseneeee bak artı gelmeme rağmen nekadar pozitifim bugünSagol Tugce.
Geldigimde kilo verdiginizi gormek istiyorum. Hatta sizin hedeflerinizi ben belirliycem.![]()
Benim artı sebebim içtiğim kahvelerKesin yemedin , ben de mocha icmedim bu hafta.Gerci korumaya gectim ama kilo almaktan cok tirsiyorum.
![]()
Allahımm verin onu bana ısırıcam
kızımı verebilirmm
Hahha oyşş :)kızımı verebilirmm![]()
çok yakışıklıı maşallahhh :)Hahha oyşş :)