ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydııın tartı fotom
Geçen çarşamba 61.2
Bu sabah 60.3
-900 gr :KK70:
Henüz wc de çıkmadımm A AklinYolu1 Forever07 Forever07

Eklentiler

• 20181128_092443.jpg
    20181128_092443.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 28
Hadi bi ÖNCE/SONRA da (türkğz biz ayol) benden gelsin

bence yüzünden bile belli oluyor harikasın tatlımm :KK200:

Ya kızlar bişey sorucam eşim kadın dizisinin kuaförü med yapımın 17 aralıkta 25. Yıl kutlaması varmış mesajı aynen yollucam şimdi ben ne yspıcam diye size soruyorum

kuzum sen onun gitmesine karıştıkça bence aranız daha çok bozulur iş için gidiyor yanılmadıysam bırak gitmesine izin ver benim tavsiyem ne yaparsa kendine yapar sana değil sen onu bu şekil darladıkça daha çok dışarı yönelir diye düşünüyorum ya da kadınsallığını mı kullansan gitmemesi için acabaaa:KK70::KK70:

bence yüzünden bile belli oluyor harikasın tatlımm :KK200:

kuzum sen onun gitmesine karıştıkça bence aranız daha çok bozulur iş için gidiyor yanılmadıysam bırak gitmesine izin ver benim tavsiyem ne yaparsa kendine yapar sana değil sen onu bu şekil darladıkça daha çok dışarı yönelir diye düşünüyorum ya da kadınsallığını mı kullansan gitmemesi için acabaaa:KK70::KK70:
:KK70:

kızlar selam benden tartı otosu yok bugün malesef sabah tartım sıkıntı çıkardı 5 defa falan çıktım düzgün bi rakam göstermedi malesef :KK43::işsiz: bıktım şu tartıdan
Değiştir tatlım ben öyle yaptım kurtuldum haftada 2 pil takıyodum meğer tsrtı bozulmuş gitti caanım piller:KK70:

X