- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 34
A AklinYolu1 tatlım geçen haftaki tablo var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bi ÖNCE/SONRA da (türkğz biz ayol) benden gelsin
Ya kızlar bişey sorucam eşim kadın dizisinin kuaförü med yapımın 17 aralıkta 25. Yıl kutlaması varmış mesajı aynen yollucam şimdi ben ne yspıcam diye size soruyorum
bence yüzünden bile belli oluyor harikasın tatlımm
kuzum sen onun gitmesine karıştıkça bence aranız daha çok bozulur iş için gidiyor yanılmadıysam bırak gitmesine izin ver benim tavsiyem ne yaparsa kendine yapar sana değil sen onu bu şekil darladıkça daha çok dışarı yönelir diye düşünüyorum ya da kadınsallığını mı kullansan gitmemesi için acabaaa
Değiştir tatlım ben öyle yaptım kurtuldum haftada 2 pil takıyodum meğer tsrtı bozulmuş gitti caanım pillerkızlar selam benden tartı otosu yok bugün malesef sabah tartım sıkıntı çıkardı 5 defa falan çıktım düzgün bi rakam göstermedi malesef bıktım şu tartıdan
kuzum bunu da yeni aldım sayılır annem bu hafta yenisini alırım diyor bakalımDeğiştir tatlım ben öyle yaptım kurtuldum haftada 2 pil takıyodum meğer tsrtı bozulmuş gitti caanım piller
Anolog tartı kesinliklekızlar selam benden tartı otosu yok bugün malesef sabah tartım sıkıntı çıkardı 5 defa falan çıktım düzgün bi rakam göstermedi malesef bıktım şu tartıdan
Selam tatlişlerSelaaaaamm!
Duygu azmine de sana da maşaAllah kuzum dipnot yüzün hiçte çökmemişHadi bi ÖNCE/SONRA da (türkğz biz ayol) benden gelsin
Gecen haftaki derken. Sonuclar aciklandiginda goreceksiniz. Hafta hafta gidiyoruz zaten.A AklinYolu1 tatlım geçen haftaki tablo var mı
Ne yapalim bekleyelim mi seni. Bi eczanede tartilsan.kızlar selam benden tartı otosu yok bugün malesef sabah tartım sıkıntı çıkardı 5 defa falan çıktım düzgün bi rakam göstermedi malesef bıktım şu tartıdan