İnşallah azim varda sabır çok zorBu azimle gidersen işallah verirsin cnm
geçen hafta benGeldi geliyor eli kulaginda ama ben de patlamak uzereyim hem siskinlikten hem sinirdenInsallah canim. Olsa bitse biran once de tekrar kilo vermeye baslasam. Reglken yemesem bile kilo sabit kaliyor cok moral bozucu oluyor.
bende mecburi çünkü tartım yanımda değilKızlar kendimi tutabilirsem Cumartesi sabahına kadar hiç tartılmıcam inşallah
Ben yesem de 300 gram versem . Korumada yine korkuyorum bakalim.Sağol pandelam pek emin adımlarla ilerliyorum
nerdeeee eski forever haftada 1 kg 2 kgyiyorum ama tabi
Forever demisse tamamdir.merhabaForever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
Hadiii beee . Ev sahibi uzulurmus. Bahaneni yesinler.Bende misafirliğe geldim arkadaşlar işallah hamur işi yokturcnkü ısrarla çağırıldım yemesem ev sahibi üzülür
şşşşşşşşşşş siyahhhhhhhhhhhhşşşşşşşşşşş nerdesiniz ayolll
Kızlar kendimi tutabilirsem Cumartesi sabahına kadar hiç tartılmıcam inşallah
Hadiii beee . Ev sahibi uzulurmus. Bahaneni yesinler.
şşşşşşşşşşş siyahhhhhhhhhhhh
Tutacagini hic sanmiyorum .
Ben de 17 kez dermisim.Hahahahaaaa tutamadım 15 kez tartıldım yazdıktan sonra
Bu ayki bir fena, bakalim ne olacak. Okuldan gelince bir usume geldi kat kat giyindim, kaloriferin dibine yattim, ustume yorganimi da orttum. Uyuyus o uyuyus, daha simdi uyandimgeçen hafta bensakin baby her ay geliyor başımıza
Hoşgeldin canımmerhabaForever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
O azar azar kilo verenlerden biride benimGecmis olsun canim. Neden keyfin yok hayirdir?
Tesekkur ederiim. Sana da gecmis olsun bogazin icin de
Tesekkurler nanacim
Goreceksin cok az kalmis canim. Ben doguma 95 kiloyla girdim. Anestezi uzmani falan abuk subuk konusmustu dogum oncesi. Butun asabimi bozmustu. Sonra 82 ye indim. Su an da 75im iste. Acikcasi cok fazla dikkat edemiyorum menulerime, cocuktan kaynakli kolayima ne geliyorsa onu pisiriyorum ama hic degilse gecenin körunde yemelerimi kestim. Sporum da yok su an malesef. Azar azar gidiyo bakalim.
Misafirlikteyim ama bekliyorum sıkıldım
Başkasını çağırmışlar geç gelecekmiş erken yeseydik iyiydi
Ay Allah korusun gerçekten hiç gayrette etmedim dikkattelütfennnnnnnnn tekrar 80 olma lütfennn nazz
az daha gayretin gerekli kuzum