Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki kuzum biz burdayızForever07 ne der tabi bilmiyorum başkan o sonuçta
Salinger hoş geldinkızlaaar merhaba..
gruptan atıldım mı bilmiyorum ama gene de yazmak istedim.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben fena değilim diyeyim. Yaklaşık bir aydır duygusal yiyiciliğimin zirvelerinde yaşıyorum. Buraya yazmayı sürekli erteledim sonra da çok boşladığım için utandım.
8 ay evvel başka bir ülkeye yerleştik tam alıştık derken eşimin şirketi küçülmeye gidip kendisinin işine son verdi
Sonrasında da 3 hafta süresince bir mekanı işletmek üzere emanet alıp aldığıma bin pişman oldum.
Günlerim böyle streslerle geçti. nutella kavanozu dibi gördüm..
Şimdi gene sebze odaklı bir alışveriş yaptım.
Buzdolabı diyete başla diyor ama ben adapte olamıyorum.
Bu gruba yeniden devam edebilir miyim? yer ve izin var mıdır?
yer ve izinle beraber müthiş bir motivasyona ihtiyacım var, onu ne yapcam bilemiyorum. bedensel ve ruhsal olarak acayip yorgun hissediyorum.
Günaydın kuzum. Sana aylık hedefini hatırlatıyor ve çok iyi giderken böyle hatalara düşmemeni öneriyorum söylüyorum ve yapmalısınnn istersen yaparsınnn hafif ye kruruyemiş at öyle zamanlardaGünaydın kızlarr biraz moralim bozuk geldim regl olucam şişkinliğim var bi de aşırı yeme isteği yemezsem aşırı asabi oluyorum yiyince de üzülüyorum ben anlamadım noluyor bana destek olan yemeyeyim dün akşam kötü geçti zaten![]()
ne kuru yemişi dün zirve yaptım resmenGünaydın kuzum. Sana aylık hedefini hatırlatıyor ve çok iyi giderken böyle hatalara düşmemeni öneriyorum söylüyorum ve yapmalısınnn istersen yaparsınnn hafif ye kruruyemiş at öyle zamanlarda
Dün zirve yaptığın için şuan açsın zatenne kuru yemişi dün zirve yaptım resmen![]()
bir adet yufka içinde mantar yedimDün zirve yaptığın için şuan açsın zatenvurma kafanı olur arada ne yedin ki o kadar
![]()
allah kolaylık versin kuzumÇok uykum var çok yorgunum pertimm.. Sabah 4 yada 5 yattım sanırım
ve benim bugün işte ne işim var....
@_LA_PATYA_ canim dun menu paylasmadin mi ben mi gozden kacirdim acaba?
İyidir canım adet oldum tatlı isteği yüksek ama hurma ve incir kurtarıcım