• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Dün valiz hazırlamaktan ev toplamaktan çocuklarla giremedim iki çocukla tek başıma uçağa bincem rötar yapmış onu bekliyorum karınlarını doyurdum aldım havalanındaki mescide geldim bomboş burası tartımıda almadım eşim valizleri atıyorlar ya karılır yada bozulur dedi kardeşimde tartı var pili yokmuş öylençok yazdım dua edinde sorunsuz gideyim
Kazasız hayırlısıyla git canım;)

Aaa ama bana hiç bildirim gelmedi kiii sayfalarımdada görmediimmm:KK43:
Nasıl gelmez ki anlamadım duygu :KK51:

Yaa offf hatırlamak bile istemiyorum çocuklarıma giysi alamıcak duruma geldik resmen abuk sabuk piyasa malı dandiğin dandiği bi eşortman bile denemez pijamayı 20₺ satıyolar gerisini sen hesap et :KK43: takım değil bu arada tek alt
Allah sonumuzu hayır etsin canım. Malesef durumlar berbat umuyorum herşey düzelir güzel ülkemiz için... Çocuklarımıza güzel yarınlar diliyorum...

Forever07 Forever07
Gecmiş olsun Cnm
Rabbim şifa versin tez zamanda

Sağol kuzum..inşallah inşallah

Off offf kizlar ya 900 gram almistim zaten carsambadan beri. Bari bugun dikkat edip vereyim dedim. Ama berbat ettim yine. Aksam hangi yuzle buraya menu yazacagim bilmiyorum:olamaz: Bu hafta kesin arti gelecegim. En uzuldugum nokta da tam grup ortalamamiz 1 e cikmisken benim yuzumden dusecek:KK43:
Evrene güzel mesaj verelim ırmak :rapci:
Artı gelme aynı da gelme bekliyoruz senden eksiler :dondurma::KK36:

Dün valiz hazırlamaktan ev toplamaktan çocuklarla giremedim iki çocukla tek başıma uçağa bincem rötar yapmış onu bekliyorum karınlarını doyurdum aldım havalanındaki mescide geldim bomboş burası tartımıda almadım eşim valizleri atıyorlar ya karılır yada bozulur dedi kardeşimde tartı var pili yokmuş öylençok yazdım dua edinde sorunsuz gideyim
Çocuklarla maceralar :KK55: Naptın vardınız mı sarem :KK200: tartıya pil bulabilirsin umarım :KK48:

I IRMAKK70 @cizenbayan
Merhaba bacılar
Bugün hafif ısınma turu gibiydi umarım yarın daha iyi olacak
Sabah 2 krep domates salatalık peynir zeytin 2 tatlı kaşığı bal çay

Akşam 1 tabak yeşil fasulye 3-4 yk kısır, oldukça sebepsizce ve anlamsızca iki dilim kızarmış kepek ekmeği, 3-4 dilim karpuz, salata

2 lt su içildi
Gün içinde ki spor ve yürüyüş için de @_LA_PATYA_ etiketliyoruz kuzum
Viraaa bol eksiler :spor:

Back
X