• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Salinger hoş geldin :KK200: zor günler gelir geçer arkası aydınlık olur umarım canım. Hepimiz için diliyorum :KK51:
Biz bıraktığın gibi düşe kalka birbirimizi dürte çantalar çarparak oklavalar falan hatta pilavlar :KK48: Grup güzel gidiyor seni yeniden aramızda görmek çok güzel. Elimizden geldikçe motive de ederiz. Edemesekte en azından nutella kavanozu dibi göstermeyiz :KK48: At bakalım tartı resmi kaç kg gelmiş :KK53:

çoook teşekkür ederim bu minnoş karşılama için :KK200: inşaallah dediğin gibi zorluğun arkası kolaylık.. kritik soruyu sordun beni yaraladın forevercım.. inanır mısın en son buraya yorum yaptığım zaman tartılmıştım. Senin yorumunu okuduktan sonra gidip tekrar tartıldım, tartılmaz olaydım. Yani esasında şaşırmam saçma zira ne haltlar yediğimi biliyorum :KK53: gece yemelerim falan yeniden başladı burayı bırakır bırakmaz. durumlar fena.. elim hiç gitmese de atcam şimdi fotoyu :KK17:

tartıyla yollarımız o kadar kesişmedi ki üstü su izi dolmuş, pislenmiş yavrum ..
Let the linç begin :kızgın:

Eklentiler

• 7B2578A7-B8C0-431A-88B7-019EA490AE88.webp
    7B2578A7-B8C0-431A-88B7-019EA490AE88.webp
    12 KB · Görüntüleme: 22
Off offf kizlar ya 900 gram almistim zaten carsambadan beri. Bari bugun dikkat edip vereyim dedim. Ama berbat ettim yine. Aksam hangi yuzle buraya menu yazacagim bilmiyorum:olamaz: Bu hafta kesin arti gelecegim. En uzuldugum nokta da tam grup ortalamamiz 1 e cikmisken benim yuzumden dusecek:(

I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Biraz biber kızartması
Zeytin peynir
Salatalık
1dilim kepek ekmeği
Çay

Ara 1muz
Yeşil çay

Öğlen
1tabak pırasa yemeği
Yoğurt
2galeta

Sade kahve
1bitter (küçük kare)

Akşam
Ispanak yemeği
Turp

Bol bol su içildi;)

Off offf kizlar ya 900 gram almistim zaten carsambadan beri. Bari bugun dikkat edip vereyim dedim. Ama berbat ettim yine. Aksam hangi yuzle buraya menu yazacagim bilmiyorum:olamaz: Bu hafta kesin arti gelecegim. En uzuldugum nokta da tam grup ortalamamiz 1 e cikmisken benim yuzumden dusecek:KK43:
Canım bende aynı durumdayım of :(

Dün valiz hazırlamaktan ev toplamaktan çocuklarla giremedim iki çocukla tek başıma uçağa bincem rötar yapmış onu bekliyorum karınlarını doyurdum aldım havalanındaki mescide geldim bomboş burası tartımıda almadım eşim valizleri atıyorlar ya karılır yada bozulur dedi kardeşimde tartı var pili yokmuş öylençok yazdım dua edinde sorunsuz gideyim

:dua:
Dün valiz hazırlamaktan ev toplamaktan çocuklarla giremedim iki çocukla tek başıma uçağa bincem rötar yapmış onu bekliyorum karınlarını doyurdum aldım havalanındaki mescide geldim bomboş burası tartımıda almadım eşim valizleri atıyorlar ya karılır yada bozulur dedi kardeşimde tartı var pili yokmuş öylençok yazdım dua edinde sorunsuz gideyim
Yolun açık olsun Cnm Rabbim kolaylık versin :dua:

I IRMAKK70 C cizenbayan
Merhaba bacılar
Bugün hafif ısınma turu gibiydi umarım yarın daha iyi olacak
Sabah 2 krep domates salatalık peynir zeytin 2 tatlı kaşığı bal çay

Akşam 1 tabak yeşil fasulye 3-4 yk kısır, oldukça sebepsizce ve anlamsızca iki dilim kızarmış kepek ekmeği, 3-4 dilim karpuz, salata

2 lt su içildi

Back
X