• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar diyetime inat az önce yarım tabak makarna yedim :KK45: bakalım miğdem bulanıcakmı bide saat 3 gibi şu adana böreği var ya patron almış baklava diliminden az küçük parçalarda iki dilim yedim ne yapıyorum bilmiyorum ama bişey deniyorum bünye yakıcak biley bulamayınca durdu galiba biraz zorlucam bu hafta kaçamak haftam bilinçli olarak yicem e artıda yansırsa yapıcak bişey yok
Yarım tabak makarna çok değil normal canım kaçamak yap ama abartma kararında tut sebzeye ağırlık ver ;)

Merhaba arkadaşlar bu aralar kendimi yorgun hasta hissediyorum böyle olunca yemek yiyince sanki güç gelecekmiş gibime geliyor :KK43:
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
1dilim beşemal soslu tavuk
Sekersiz çay
Öğlen
Şekersiz kahve
Yanında 1 tane kerebiç birde yarım gezmedeydim
1 avuç nar 1 tane mandalina
Akşam
Nohutu etli bulgur köfteli sulu yemek 1 kase
3 kaşık pirinç pilavı
3 tane ceviz
Gece kızı cayı 2 tane içerim
Bol su
Çok halsizim ya ev almış başını gidiyor :KK43:
Geçmii olsun canım bu mevsim değişiklikleri nden hep bi halsizlik üşütme vae

Merhaba arkadaşlar bu aralar kendimi yorgun hasta hissediyorum böyle olunca yemek yiyince sanki güç gelecekmiş gibime geliyor :KK43:
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
1dilim beşemal soslu tavuk
Sekersiz çay
Öğlen
Şekersiz kahve
Yanında 1 tane kerebiç birde yarım gezmedeydim
1 avuç nar 1 tane mandalina
Akşam
Nohutu etli bulgur köfteli sulu yemek 1 kase
3 kaşık pirinç pilavı
3 tane ceviz
Gece kızı cayı 2 tane içerim
Bol su
Çok halsizim ya ev almış başını gidiyor :KK43:
Etiketlemeyi unutmuşum:(
C cizen_bayan I IRMAKK70

kızlar bişey farkettim size onu bahsedicem ben yulaf yediğim zaman düzenli bağırsaklarım çalışıyor sizde de oluyor mu ben genel de sabah yiyorum ve çok rahat oluyorum yemediğim gün hemen şaşıyor bünyem
Bende çok etki etmiyo ama evet bunu yaptığıda bi gerçek

Back
X