• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yok hızlı yemiyorum yavaş yiyorum onuda denedim ama fırsat bulamıyorum her zaman yapmaya

Sen kendi vucudunu bizden daha iyi taniyorsun canim. Birsuru de kilo vermissin. Aslinda -400 de cok kotu bi sonuc degil sonucta gidiyo. Korumaya gececeksin galiba. İnsallah istedigin sonuca ulasirsin hemen:KK200:

Sağol canım benim evet kesinlikle spor oluyor bi o tarafı güzel mesela selülit olayı yok oldu gibi bişey:21: ah birde Boğaz’a dur desem süper olacak:super:

Sağol canım benim :KK68:
Oh oh ne guzel valla. Selulit benim baya buyuk bi sorunum ya. Bakalim zayiflayinca ben de kurtulacak miyimo_O

Merhaba arkadaşlar bu aralar kendimi yorgun hasta hissediyorum böyle olunca yemek yiyince sanki güç gelecekmiş gibime geliyor :(
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
1dilim beşemal soslu tavuk
Sekersiz çay
Öğlen
Şekersiz kahve
Yanında 1 tane kerebiç birde yarım gezmedeydim
1 avuç nar 1 tane mandalina
Akşam
Nohutu etli bulgur köfteli sulu yemek 1 kase
3 kaşık pirinç pilavı
3 tane ceviz
Gece kızı cayı 2 tane içerim
Bol su
Çok halsizim ya ev almış başını gidiyor :(

bende durumlar epey karışıkkk, kilo konusu dersen mutluyum da hayattttt:işsiz:
Hayırdır canım??
Merhaba arkadaşlar bu aralar kendimi yorgun hasta hissediyorum böyle olunca yemek yiyince sanki güç gelecekmiş gibime geliyor :KK43:
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
1dilim beşemal soslu tavuk
Sekersiz çay
Öğlen
Şekersiz kahve
Yanında 1 tane kerebiç birde yarım gezmedeydim
1 avuç nar 1 tane mandalina
Akşam
Nohutu etli bulgur köfteli sulu yemek 1 kase
3 kaşık pirinç pilavı
3 tane ceviz
Gece kızı cayı 2 tane içerim
Bol su
Çok halsizim ya ev almış başını gidiyor :KK43:
Bende öyleyim ya bedenim kırık hasta olacam gibi :(

I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Kahvaltı
1ev poğaçası
Otlu omlet
Peynir zeytin
Çay

Öğlen
Mandalina muz elma(yarım yarım)

Sade kahve
2lokum 4-5 çikolatalı leblebi

Akşam
1kase yayla çorbası
1tabak kabuska

Bol su içildi

7300adım atıldı@_LA_PATYA_

Kızlar diyetime inat az önce yarım tabak makarna yedim :KK45: bakalım miğdem bulanıcakmı bide saat 3 gibi şu adana böreği var ya patron almış baklava diliminden az küçük parçalarda iki dilim yedim ne yapıyorum bilmiyorum ama bişey deniyorum bünye yakıcak biley bulamayınca durdu galiba biraz zorlucam bu hafta kaçamak haftam bilinçli olarak yicem e artıda yansırsa yapıcak bişey yok

Back
X