TeşekkürlerrrBunun regl sebebi ile olduğunu çok iyi biliyoruz kuzum haftaya daha güzel sonuçla geleceksin eminim
Diyete emin adımlarla devam eden sarem tebrikler kuzum
1.7 miiiiharikasın dostummmm tebrikler
bence zor kilolar olmasına rağmen -400 gr bir harika tatlım.tebrikler duygu
Günaydın kızlar sizi çok özledim
Ama o kadar yoğunumki gerçekten yoruldum artık dün tam 14000 adım atmışımakşam 9da uyuya kalmışım güya size yazacaktım koşturmaktan fırsat bulamıyorum açıkcası boğazımada bi dur diyemiyorum psikolojim çok bozuk sabah tartıldım durum aynı foto çekmeye fırsat bulamadan çıktım evden eşimle beraber diş doktoruna randevu almıştık geç kalıyoruz diye söylendi durdu çekemedim yarın çeksem olurmu??
Yoğunluğum şu şekilde bu arada çocuklarımın okulu 1kilometre uzaklıkta sabah 9da ikisini bırakıyorum 1de oğlumu anaokulundan almaya gidiyorum 5te kızımı almaya gidiyorum servis ücretleri çok olduğu için servise vermedik eşim araba almayı tercih etti Onuda hala alamayınca bu şekilde yorucu oluyor extra işler çıkınca akşama kolumu kaldıracak halim kalmıyor
Tesekkurleremin adımlarla gayet güzel gidiyorsun moon tebrikler
Hoşgeldin canım Allah kolaylık versinGünaydın kızlar sizi çok özledim
Ama o kadar yoğunumki gerçekten yoruldum artık dün tam 14000 adım atmışımakşam 9da uyuya kalmışım güya size yazacaktım koşturmaktan fırsat bulamıyorum açıkcası boğazımada bi dur diyemiyorum psikolojim çok bozuk sabah tartıldım durum aynı foto çekmeye fırsat bulamadan çıktım evden eşimle beraber diş doktoruna randevu almıştık geç kalıyoruz diye söylendi durdu çekemedim yarın çeksem olurmu??
Yoğunluğum şu şekilde bu arada çocuklarımın okulu 1kilometre uzaklıkta sabah 9da ikisini bırakıyorum 1de oğlumu anaokulundan almaya gidiyorum 5te kızımı almaya gidiyorum servis ücretleri çok olduğu için servise vermedik eşim araba almayı tercih etti Onuda hala alamayınca bu şekilde yorucu oluyor extra işler çıkınca akşama kolumu kaldıracak halim kalmıyor
Sağol canım sayenizdeBunun regl sebebi ile olduğunu çok iyi biliyoruz kuzum haftaya daha güzel sonuçla geleceksin eminim
Diyete emin adımlarla devam eden sarem tebrikler kuzum
1.7 miiiiharikasın dostummmm tebrikler
bence zor kilolar olmasına rağmen -400 gr bir harika tatlım.tebrikler duygu
kuzum bu kadar az yemek yersen protein falan almazsan bi süre sonra hasta olursun kuzum kendini bu kadar zorlama3 EKİM
SABAH
1 bardak limon suyu
1 yumurta (haşlanmış)
2 yemek kaşığı yoğurt la chia tohumu 1 yemek kaşığı
Bitki çayı
ARA
1 mandalina
ÖĞLE
Yok
ARA
YOK
AKŞAM
YOĞURT
ÇORBA
C cizen_bayan I IRMAKK70
Yaa galiba haklısın ama yemek yiyince miğdem bulanıyo afedersin kusmak istiyorum yiyemiyorum yani istesemde miğdem almıyokuzum bu kadar az yemek yersen protein falan almazsan bi süre sonra hasta olursun kuzum kendini bu kadar zorlama
bunun sebebi midenin küçülmesi ağır yağlı seyler yerine besin değeri yüksek şeyler yemelisin kuzum ama bu şekilde olmaz bi süre sonra sorun oluşabilir çünküYaa galiba haklısın ama yemek yiyince miğdem bulanıyo afedersin kusmak istiyorum yiyemiyorum yani istesemde miğdem almıyo
Ben kızartma yemem ağır yemekte yapmam hemen hemen her evde pişen yemekler işte eşim yağı sevmez bu yüzden yemeğe yaş koymaya bile korkarımbunun sebebi midenin küçülmesi ağır yağlı seyler yerine besin değeri yüksek şeyler yemelisin kuzum ama bu şekilde olmaz bi süre sonra sorun oluşabilir çünkü
bi süre koruma dönemine geç kuzum biraz ara ver ama burayı bırakma dikkatli beslenirsen kilo almazsın kuzumKoruma dönemine geçiyim diyorum ama tekrar kg almaktanda korkuyorum ben artık kilolu olmak istemiyorum böyle bile mutluyum ama daha zayıf olmak istiyorum sanırım hastalıklı bi düşünceye sahibimçok tehlikeli
Şimdi iki bardak ayran içtim sıvılarda sıkıntı yok ama iş yemeye ekmeğe gelince hasta gibi oluyorum ve kusuyorummenülerin hafif olmasının sebebi bu aslında
Yok hızlı yemiyorum yavaş yiyorum onuda denedim ama fırsat bulamıyorum her zaman yapmayaMiden kuculmus iyice demek ki. Acaba cok hizli mi yiyorsun canim?
İcecekte sorun yasamiyorsan smoothie gibi seyler mi denesen?
Sanırım öyle yapıcam bu haftayıda bi çıkarıyım haftaya koruma dönemine geçicembi süre koruma dönemine geç kuzum biraz ara ver ama burayı bırakma dikkatli beslenirsen kilo almazsın kuzum
Bencede canım gerçekten çok az yiyorsun bağışıklığın çökmesin 1-2 ay koruma dönemi yap tekrar başla tabi yine sen bilirsin canımSanırım öyle yapıcam bu haftayıda bi çıkarıyım haftaya koruma dönemine geçicem
Sağol canım benim evet kesinlikle spor oluyor bi o tarafı güzel mesela selülit olayı yok oldu gibi bişeyAllah kolaylik versin canim valla okurken of dedim ne yorucu. Ama o yuruyusler spor oluyordur :)
Tesekkurler
Sağol canım benimHoşgeldin canım Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?