ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Teşekkürlerrr motive ediyosun

Allah kolaylik versin canim valla okurken of dedim ne yorucu. Ama o yuruyusler spor oluyordur :)

emin adımlarla gayet güzel gidiyorsun moon tebrikler
Tesekkurler

Hoşgeldin canım Allah kolaylık versin

Sağol canım sayenizde

kuzum bu kadar az yemek yersen protein falan almazsan bi süre sonra hasta olursun kuzum kendini bu kadar zorlama

Şimdi iki bardak ayran içtim sıvılarda sıkıntı yok ama iş yemeye ekmeğe gelince hasta gibi oluyorum ve kusuyorum menülerin hafif olmasının sebebi bu aslında

Yaa galiba haklısın ama yemek yiyince miğdem bulanıyo afedersin kusmak istiyorum yiyemiyorum yani istesemde miğdem almıyo
bunun sebebi midenin küçülmesi ağır yağlı seyler yerine besin değeri yüksek şeyler yemelisin kuzum ama bu şekilde olmaz bi süre sonra sorun oluşabilir çünkü

bunun sebebi midenin küçülmesi ağır yağlı seyler yerine besin değeri yüksek şeyler yemelisin kuzum ama bu şekilde olmaz bi süre sonra sorun oluşabilir çünkü
Ben kızartma yemem ağır yemekte yapmam hemen hemen her evde pişen yemekler işte eşim yağı sevmez bu yüzden yemeğe yaş koymaya bile korkarım

Koruma dönemine geçiyim diyorum ama tekrar kg almaktanda korkuyorum ben artık kilolu olmak istemiyorum böyle bile mutluyum ama daha zayıf olmak istiyorum sanırım hastalıklı bi düşünceye sahibim çok tehlikeli

Koruma dönemine geçiyim diyorum ama tekrar kg almaktanda korkuyorum ben artık kilolu olmak istemiyorum böyle bile mutluyum ama daha zayıf olmak istiyorum sanırım hastalıklı bi düşünceye sahibim çok tehlikeli
bi süre koruma dönemine geç kuzum biraz ara ver ama burayı bırakma dikkatli beslenirsen kilo almazsın kuzum

Şimdi iki bardak ayran içtim sıvılarda sıkıntı yok ama iş yemeye ekmeğe gelince hasta gibi oluyorum ve kusuyorum menülerin hafif olmasının sebebi bu aslında

Miden kuculmus iyice demek ki. Acaba cok hizli mi yiyorsun canim?
İcecekte sorun yasamiyorsan smoothie gibi seyler mi denesen?

Sanırım öyle yapıcam bu haftayıda bi çıkarıyım haftaya koruma dönemine geçicem
Bencede canım gerçekten çok az yiyorsun bağışıklığın çökmesin 1-2 ay koruma dönemi yap tekrar başla tabi yine sen bilirsin canım
Not:ama burayı bırakmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…