Yorgunuum ve su an acim. Kizimi uyutmaya calisiyorum o da israrla tepinmeye calisiyor.Hoşbuldum moon, naber nasılsın diyet nasıl gidiyor
Bişey diyim mi 3 akşamdır tesadüf sanırım karadut içiyoruzkuru reyhan hemen deneyecğm kuzum çok sağol
Benim kadar abartmış olamasın Cnm resmen diyet diye bişey bırakmamışımEyvahlar olsun ben cok kacirdim bugun yaa
Sabah
Kuru uzum ve kuru kayisili yulaf lapasi
Ara
1 kucuk dilim kek
Soda
Aksam
Makarna
Taze fasulye
Yogurt
Gece
Malt icecegi.
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Olsun canım bidahaki hafta tüm ödemler gider sıkma canınıEki Görüntüle 2194495Forever07 uzgunum canim 200 gr artidayim Kac gundur 65.6 cikiyordum, dun reglim geldi bir anda 66.3 oldum maalesef
Cnm bende senle aynı 200+ olmuşumEki Görüntüle 2194495Forever07 uzgunum canim 200 gr artidayim Kac gundur 65.6 cikiyordum, dun reglim geldi bir anda 66.3 oldum maalesef
Benim kadar abartmış olamasın Cnm resmen diyet diye bişey bırakmamışım
Regl siskinligidir canim uzulmeEki Görüntüle 2194495Forever07 uzgunum canim 200 gr artidayim Kac gundur 65.6 cikiyordum, dun reglim geldi bir anda 66.3 oldum maalesef
Eki Görüntüle 2194516 Yaa kızlar yanlış anlamayında menülerinize bakıyorum benimkilerin yanında maşallah yiyip içiyosunuz kg da veriyosunuz ben nerdeyse bu hafta hiç bişey yemedim ve sonuç yine 59 u göremedimsanırım takıldım en zor verdiğim 1 kg resmen gram gram gidiyo Forever07
kuzum senin artık en zor kilolarındasın vücudunu şaşırtman lazım sporu artırman öğünlerinde değişiklik yapamn lazım bunun için biraz araştırma yap bence-400 gr nedir yaa
Canım sen 13 kg vermiştin normal artık böyle olmasıEki Görüntüle 2194516 Yaa kızlar yanlış anlamayında menülerinize bakıyorum benimkilerin yanında maşallah yiyip içiyosunuz kg da veriyosunuz ben nerdeyse bu hafta hiç bişey yemedim ve sonuç yine 59 u göremedimsanırım takıldım en zor verdiğim 1 kg resmen gram gram gidiyo Forever07
Bunun regl sebebi ile olduğunu çok iyi biliyoruz kuzum haftaya daha güzel sonuçla geleceksin eminimEki Görüntüle 2194495Forever07 uzgunum canim 200 gr artidayim Kac gundur 65.6 cikiyordum, dun reglim geldi bir anda 66.3 oldum maalesef
1.7 miiiihedefim 72ydi nerden çıktı o 50 gr
bence zor kilolar olmasına rağmen -400 gr bir harika tatlım.Eki Görüntüle 2194516 Yaa kızlar yanlış anlamayında menülerinize bakıyorum benimkilerin yanında maşallah yiyip içiyosunuz kg da veriyosunuz ben nerdeyse bu hafta hiç bişey yemedim ve sonuç yine 59 u göremedimsanırım takıldım en zor verdiğim 1 kg resmen gram gram gidiyo Forever07
Eki Görüntüle 2194523 Gecen hafta 57.4 bu hafta 57.6
200 gr artmışım
Forever07 hep dün yediklerimden oldu
Diğer gün tartıldıgımda 56.9 görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?