ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Menüme geceyim offf
Sabah
Süt
Kahvaltı
Yarım dere otlu pogaca
Şekersiz çay
1 tane yağda kırılmış yumurta ( bu gün kahvaltımın abarttım ama öğlen yemiyecwktin akşamda hiç düşündüğüm gibi olmadı
Öğlen
Arkadaşa gittim
Şekeri kahve yaptı
Yanında da lokum
Çay 2 tane şekeri atıp getirdi en son 3 çayı içmedim
Yanında da damla cikolatalı pizza dilimi kek ikram etti yedim 2 tanede patatesli sigara böreği
Akşamda misafir vardı
3 dilim beşemal soslu tavuk
1 tabak çacık
4 kaşık bulgur pilavı
1 avuç nar
Yarım bardak kola
Yarın tartı günü ve ben Cook abarttım
Şimdi gece kızı çayımı içeçegim karnım bile ağrıyor çünkü yediklerim fazla geldi
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Hoşbuldum moon, naber nasılsın diyet nasıl gidiyor
Bişey diyim mi 3 akşamdır tesadüf sanırım karadut içiyoruz kuru reyhan hemen deneyecğm kuzum çok sağol
Yorgunuum ve su an acim. Kizimi uyutmaya calisiyorum o da israrla tepinmeye calisiyor.
Diyet de eh iste idare eder bakalim. Bugun birazcik abarttim. sen nasilsin kaptancim?
İyi denk gelmis canim afiyet sifa olsun insallah.

Yaa kızlar yanlış anlamayında menülerinize bakıyorum benimkilerin yanında maşallah yiyip içiyosunuz kg da veriyosunuz ben nerdeyse bu hafta hiç bişey yemedim ve sonuç yine 59 u göremedim sanırım takıldım en zor verdiğim 1 kg resmen gram gram gidiyo Forever07

Benim kadar abartmış olamasın Cnm resmen diyet diye bişey bırakmamışım

Benim de miktarlar fazla canim malesef.
Toparlayalim bugun

Eki Görüntüle 2194495 Forever07 uzgunum canim 200 gr artidayim Kac gundur 65.6 cikiyordum, dun reglim geldi bir anda 66.3 oldum maalesef
Regl siskinligidir canim uzulme

Bence sen bu yememe isini iyi etmedin canim ya. Kendimi dusunuyorum da o menulerle bi omur geciremem. Boyle verirsin kilonu tamam ama yemeye baslamayacak misin hic? Yani hep surdurebilecegin bi duzen mi bu?

Canım sen 13 kg vermiştin normal artık böyle olması

Günaydın kızlar sizi çok özledim
Ama o kadar yoğunumki gerçekten yoruldum artık dün tam 14000 adım atmışım akşam 9da uyuya kalmışım güya size yazacaktım koşturmaktan fırsat bulamıyorum açıkcası boğazımada bi dur diyemiyorum psikolojim çok bozuk sabah tartıldım durum aynı foto çekmeye fırsat bulamadan çıktım evden eşimle beraber diş doktoruna randevu almıştık geç kalıyoruz diye söylendi durdu çekemedim yarın çeksem olurmu??
Yoğunluğum şu şekilde bu arada çocuklarımın okulu 1kilometre uzaklıkta sabah 9da ikisini bırakıyorum 1de oğlumu anaokulundan almaya gidiyorum 5te kızımı almaya gidiyorum servis ücretleri çok olduğu için servise vermedik eşim araba almayı tercih etti Onuda hala alamayınca bu şekilde yorucu oluyor extra işler çıkınca akşama kolumu kaldıracak halim kalmıyor

Eki Görüntüle 2194495 Forever07 uzgunum canim 200 gr artidayim Kac gundur 65.6 cikiyordum, dun reglim geldi bir anda 66.3 oldum maalesef
Bunun regl sebebi ile olduğunu çok iyi biliyoruz kuzum haftaya daha güzel sonuçla geleceksin eminim

Diyete emin adımlarla devam eden sarem tebrikler kuzum

hedefim 72ydi nerden çıktı o 50 gr
1.7 miiii harikasın dostummmm tebrikler
bence zor kilolar olmasına rağmen -400 gr bir harika tatlım. tebrikler duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…