Tutmalı çünkü bu aya 6 kilo hedef koyduntüh ya mavi kalsaydı ben maviyi pek bi severimde
Tüketiyorum canım masamdan çay eksik olmuyor sabahları sağolsun annem ballı süt yapıyor ama fayda etmiyor
inşallah bu haftaki hedefim tutacakkkız sen nerdesinn gel hele ha buraya
Gel bakim sen nerdesin çabuk söyle
Hoşgeldin kaptanımSelam kızlar ben geldim
Nabıyonuz beya
Gecmiş olsun Cnm Rabbim prensese şifa versinPazar ve dün akşam menülerim berbattı ama yazıcam bugün hepsini.
Pazar iş güç elime teli hiç alamadım bile. Kızda hasta halen.
Dün halılar geldi yıkamadan bir katı sil süpür ser sabah kalk diğer katşu sırada menüm saçma olmasaydı yarın 67 görürdüm eminim
Sağol kuzum bende sizleri özlüyorumGecmiş olsun Cnm Rabbim prensese şifa versinSanada kolay gelsin özledik kaptanım seni
Sorma kuzum aklım evde. Sabah kalktığında çenesini gösterdi acıyor diye açtım baktım ağızda yara çıkmışMerhaba arkadaslar. Nasilsiniz?Forever07 gecmis olsun canim, senin prenses de hastaymis. 2 gundur bizim ki de rahatsiz, bogaz enfeksiyonu var. Hem o hem ben bittim kac gundur, geceleri agirlasiyor uyuyamiyor Cocugun bakimi, is, uykusuzluk derken buraya da ugrayamiyorum fazla.
Hosgeldin canim. Kuzuna gecmis olsun. Karadut ozu veya kuru reyhan agiz yarasina cok iyi geliyor.kuru reyhan acitabilir biraz ama ertesi gune hemen hafifletiyor.Sorma kuzum aklım evde. Sabah kalktığında çenesini gösterdi acıyor diye açtım baktım ağızda yara çıkmışhastalığından olsa gerek. Sana da çok geçmiş olsun kuzularımız biran evel iyi olsunlar inşallah
Sagol canim insallah cabucak iyilesirler. Genelde hastalik zamanlarinda bagisiklik sistemi zayiflayinca artiyor agiz yaralari, ben de ne zaman hastalansam grip vb. olsam, yetmezmis gibi bir de agiz yarasi cikar. Yazik kuzucuk dogru duzgun birsey de yiyemiyordur simdiSorma kuzum aklım evde. Sabah kalktığında çenesini gösterdi acıyor diye açtım baktım ağızda yara çıkmışhastalığından olsa gerek. Sana da çok geçmiş olsun kuzularımız biran evel iyi olsunlar inşallah
Hosgeldin canim. Kuzuna gecmis olsun. Karadut ozu veya kuru reyhan agiz yarasina cok iyi geliyor.kuru reyhan acitabilir biraz ama ertesi gune hemen hafifletiyor.
Sagol canim insallah cabucak iyilesirler. Genelde hastalik zamanlarinda bagisiklik sistemi zayiflayinca artiyor agiz yaralari, ben de ne zaman hastalansam grip vb. olsam, yetmezmis gibi bir de agiz yarasi cikar. Yazik kuzucuk dogru duzgun birsey de yiyemiyordur simdi
Allah korusun kuzum, insallah normal bir afttir sadece. Hastalaninca istah falan kalmiyor zatenOlabilir umuyorum ki ondandır kuzum benim korkum salgın olan el ayak hastalığı olmasın Allah korusunbabanneyle pek yemiyor zaten akşam göreceğim gidince bakalım yemesini dediğin gibi illaki etkiler
Maşallah maşallahh02.10.2018 menüm
Sabah
Muzlu yulaf
Ara
Yok
Öğlen
Çorba
2 yk pilav
3 yk nohut
Ara
Armut
Akşam
Patates salatası
I IRMAKK70
7000 bin adım + 30 dk zumba + 30 dk koşu bandı kosu +10 dk yatay bisiklet +kol hareketleri mekik @_LA_PATYA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?