• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

tüh ya mavi kalsaydı ben maviyi pek bi severimde :KK49:

Tüketiyorum canım masamdan çay eksik olmuyor sabahları sağolsun annem ballı süt yapıyor ama fayda etmiyor

inşallah bu haftaki hedefim tutacakk :KK70: kız sen nerdesinn gel hele ha buraya :KK70:
Tutmalı çünkü bu aya 6 kilo hedef koydun :deli: Sanırım buralardayım tatlımm :dondurma:
:KK4: Gel bakim sen nerdesin çabuk söyle
:KK48::KK48: evin içinde kayboldum kendimi arıyorum :KK53:

Pazar ve dün akşam menülerim berbattı ama yazıcam bugün hepsini.
Pazar iş güç elime teli hiç alamadım bile. Kızda hasta halen.
Dün halılar geldi yıkamadan bir katı sil süpür ser sabah kalk diğer kat:temizlik: şu sırada menüm saçma olmasaydı yarın 67 görürdüm eminim:KK48:
Gecmiş olsun Cnm Rabbim prensese şifa versin :dua:Sanada kolay gelsin özledik kaptanım seni :KK50:

Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz? Forever07 Forever07 gecmis olsun canim, senin prenses de hastaymis. 2 gundur bizim ki de rahatsiz, bogaz enfeksiyonu var. Hem o hem ben bittim kac gundur, geceleri agirlasiyor uyuyamiyor:KK43: Cocugun bakimi, is, uykusuzluk derken buraya da ugrayamiyorum fazla.
Sorma kuzum aklım evde. Sabah kalktığında çenesini gösterdi acıyor diye açtım baktım ağızda yara çıkmış :hasta: hastalığından olsa gerek. Sana da çok geçmiş olsun kuzularımız biran evel iyi olsunlar inşallah:KK200:

Sorma kuzum aklım evde. Sabah kalktığında çenesini gösterdi acıyor diye açtım baktım ağızda yara çıkmış :hasta: hastalığından olsa gerek. Sana da çok geçmiş olsun kuzularımız biran evel iyi olsunlar inşallah:KK200:
Hosgeldin canim. Kuzuna gecmis olsun. Karadut ozu veya kuru reyhan agiz yarasina cok iyi geliyor.kuru reyhan acitabilir biraz ama ertesi gune hemen hafifletiyor.

Sagol canim insallah cabucak iyilesirler. Genelde hastalik zamanlarinda bagisiklik sistemi zayiflayinca artiyor agiz yaralari, ben de ne zaman hastalansam grip vb. olsam, yetmezmis gibi bir de agiz yarasi cikar. Yazik kuzucuk dogru duzgun birsey de yiyemiyordur simdi:(

Hosgeldin canim. Kuzuna gecmis olsun. Karadut ozu veya kuru reyhan agiz yarasina cok iyi geliyor.kuru reyhan acitabilir biraz ama ertesi gune hemen hafifletiyor.

Hoşbuldum moon, naber nasılsın diyet nasıl gidiyor :KK36:
Bişey diyim mi 3 akşamdır tesadüf sanırım karadut içiyoruz :KK33: kuru reyhan hemen deneyecğm kuzum çok sağol :KK19:

Sagol canim insallah cabucak iyilesirler. Genelde hastalik zamanlarinda bagisiklik sistemi zayiflayinca artiyor agiz yaralari, ben de ne zaman hastalansam grip vb. olsam, yetmezmis gibi bir de agiz yarasi cikar. Yazik kuzucuk dogru duzgun birsey de yiyemiyordur simdi:KK43:

Olabilir umuyorum ki ondandır kuzum benim korkum salgın olan el ayak hastalığı olmasın Allah korusun :KK43: babanneyle pek yemiyor zaten akşam göreceğim gidince bakalım yemesini dediğin gibi illaki etkiler :olamaz:

Olabilir umuyorum ki ondandır kuzum benim korkum salgın olan el ayak hastalığı olmasın Allah korusun :KK43: babanneyle pek yemiyor zaten akşam göreceğim gidince bakalım yemesini dediğin gibi illaki etkiler :olamaz:
Allah korusun kuzum, insallah normal bir afttir sadece. Hastalaninca istah falan kalmiyor zaten:( Benim oglana da zorla yediriyorum ilac iceceksin yemen lazim diye diye.

2 Ekim
Sabah: 2 dal karnabahar kizartmasi, yarim dilim ekmek

Oglen: Patates salatasi, kavun

Ara: 4-5 badem

Aksam: Bulgur pilavi, nohut yemegi, tarhana corbasi, bol limonlu turp ve marul salatasi

Sanirim ben de hastalanacagim. Bogazim agrimaya basladi hafiften, o yuzden diyeti falan umursamadim aksam yemegini biraz abarttim.

C cizen_bayan

Back
X