- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
İşallah cnm komşuma oldu ama uzun zaman kullandıAnladım canım sağol umarım faydası olur sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşallah cnm komşuma oldu ama uzun zaman kullandıAnladım canım sağol umarım faydası olur sana
Akşam değişmişti önce sırf mavi sonra mavi pembe en sonda eski halini aldı canım sen yetişemedinGünaydın hanımlarrr![]()
Forever07 kız sen nerdesin sesin soluğun çıkmıyor . Site renkleri bende aynı bi sizde mi değişti acaba
Dünkü spordan sonra sabah kalkamadım resmen bide benim grip halim hala geçemedi ya
![]()
Kolay gelsin CnmBugün izinliyim evdeyim malum işler güçler geceden başladım tüllerimi yıkadım koltukları,avizeleri sildim
Ama şimdi hiç iş yapasım yok yazlıkları kaldırmamda lazım bakalım nasıl olucak dinlenmeyd vaktim kalıcakmı yoksa hep dinlenerekmi geçiricemhadi bakalım bakak görek
Gecmiş olsun Cnm bitki cayı tüket en azından çabuk atlatırsınGünaydın hanımlarrr![]()
Forever07 kız sen nerdesin sesin soluğun çıkmıyor . Site renkleri bende aynı bi sizde mi değişti acaba
Dünkü spordan sonra sabah kalkamadım resmen bide benim grip halim hala geçemedi ya
![]()
Kolay gelsin canımBugün izinliyim evdeyim malum işler güçler geceden başladım tüllerimi yıkadım koltukları,avizeleri sildim
Ama şimdi hiç iş yapasım yok yazlıkları kaldırmamda lazım bakalım nasıl olucak dinlenmeyd vaktim kalıcakmı yoksa hep dinlenerekmi geçiricemhadi bakalım bakak görek
tüh ya mavi kalsaydı ben maviyi pek bi severimdeAkşam değişmişti önce sırf mavi sonra mavi pembe en sonda eski halini aldı canım sen yetişemedin
Gecmiş olsun Cnm bitki cayı tüket en azından çabuk atlatırsın![]()
Birazdan size yarın için hedeflerinizi hatırlatacağım.
Bu akşam bence yemek yemeden yatın.
Ooo kimler gelmişşşBirazdan size yarın için hedeflerinizi hatırlatacağım.
Bu akşam bence yemek yemeden yatın.
Selam kızlar ben geldim
Nabıyonuz beya
bende aynı durumdayım bi patronun odası bi benim odam git gel yapıyorumAy başım döndü resmen bi yatak odası bi çocuk odası ayy allahıımmm![]()