• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bugün izinliyim evdeyim malum işler güçler geceden başladım tüllerimi yıkadım koltukları,avizeleri sildim :temizlik:
Ama şimdi hiç iş yapasım yok yazlıkları kaldırmamda lazım bakalım nasıl olucak dinlenmeyd vaktim kalıcakmı yoksa hep dinlenerekmi geçiricem:KK70: hadi bakalım bakak görek

Menümüde yazıyım ve gidiyim
SABAH
1 bardak limonlu su
2 yumurta
4 yeşil zeytin
3 parça domates
1/2 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
ARA
Bitki çayı
Süt
ÖĞLE
yok
ARA
1 kabak yoğurtlu
AKŞAM
SÜT SÜT SÜT :KK70:
Daha hafif bi gün olamaz dicektim kiii dünü hafıtladım dün nerdeyse hiç bişey yememiştim beyseeeeherkese boooolll hafif bi gün diliyorum yarına eksili gelin fit canlar :KK37: etiket yapmayı unutluşum :KK64:

I IRMAKK70 C cizen_bayan :confused:

Günaydın hanımlarrr :halay: Forever07 Forever07 kız sen nerdesin sesin soluğun çıkmıyor . Site renkleri bende aynı bi sizde mi değişti acaba :KK70: Dünkü spordan sonra sabah kalkamadım resmen bide benim grip halim hala geçemedi ya :KK43:
Akşam değişmişti önce sırf mavi sonra mavi pembe en sonda eski halini aldı canım sen yetişemedin

Bugün izinliyim evdeyim malum işler güçler geceden başladım tüllerimi yıkadım koltukları,avizeleri sildim :temizlik:
Ama şimdi hiç iş yapasım yok yazlıkları kaldırmamda lazım bakalım nasıl olucak dinlenmeyd vaktim kalıcakmı yoksa hep dinlenerekmi geçiricem:KK70: hadi bakalım bakak görek
Kolay gelsin Cnm ;)

Günaydın hanımlarrr :halay: Forever07 Forever07 kız sen nerdesin sesin soluğun çıkmıyor . Site renkleri bende aynı bi sizde mi değişti acaba :KK70: Dünkü spordan sonra sabah kalkamadım resmen bide benim grip halim hala geçemedi ya :KK43:
Gecmiş olsun Cnm bitki cayı tüket en azından çabuk atlatırsın ;)

Kolay gelsin canım

Pazar ve dün akşam menülerim berbattı ama yazıcam bugün hepsini.
Pazar iş güç elime teli hiç alamadım bile. Kızda hasta halen.
Dün halılar geldi yıkamadan bir katı sil süpür ser sabah kalk diğer kat:temizlik: şu sırada menüm saçma olmasaydı yarın 67 görürdüm eminim:KK48:

Akşam değişmişti önce sırf mavi sonra mavi pembe en sonda eski halini aldı canım sen yetişemedin
tüh ya mavi kalsaydı ben maviyi pek bi severimde :KK49:

Gecmiş olsun Cnm bitki cayı tüket en azından çabuk atlatırsın :KK66:

Tüketiyorum canım masamdan çay eksik olmuyor sabahları sağolsun annem ballı süt yapıyor ama fayda etmiyor
Birazdan size yarın için hedeflerinizi hatırlatacağım.:KK51:
Bu akşam bence yemek yemeden yatın.

inşallah bu haftaki hedefim tutacakk :KK70: kız sen nerdesinn gel hele ha buraya :KK70:

Back
X