Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Papatya gelini bunu bekliyordubu grup eski haline dönmeye başladı ve ben çok mutluyum bu durumdan
![]()
aa halbuki ben dedim çözüm salatalık karıştır yoğurtla yap cacık daha da bişey olmaz bunlardan diye asdfttjymt@_LA_PATYA seni dinleseydi basina bunlar gelmezdi, o kadar dedin ona salatalik guzel cozum![]()
Yok iste soz dinlemiyor ki, illa da ban yiyecekaa halbuki ben dedim çözüm salatalık karıştır yoğurtla yap cacık daha da bişey olmaz bunlardan diye asdfttjymt![]()
inşallah gelir kısa süredeYok iste soz dinlemiyor ki, illa da ban yiyecek![]()
@_LA_PATYA seni dinleseydi basina bunlar gelmezdi, o kadar dedin ona salatalik guzel cozum![]()
Papatya gelini bunu bekliyordubu grup eski haline dönmeye başladı ve ben çok mutluyum bu durumdan
![]()
Ay evet gelsinnnOoo ben gelene kadar neler olmuş neler.
Niye banlandi ki ya ne dedi de banlandi.
Umarım hemen gelir yanımıza
ben de merak ettim ne yazdı dayanamadı acabaYok iste soz dinlemiyor ki, illa da ban yiyecek![]()
hedefim 71,5
Evet yaaa ben de ozledim simdideninşallah gelir kısa sürede
O zaman en iyisi yemeden once sorsun yine
ay reçeller ballar havada uçuşuyordu napimmm![]()
Sanirim topigin en merakli kisisiyim, hemen girdim baktim vallaben de merak ettim ne yazdı dayanamadı acaba![]()
Yakisir sana kaptanBu arada benim hedefim 69.9
6 lara bir merhaba diyeyim artık demi![]()
Evet yaaa ben de ozledim simdiden
O zaman en iyisi yemeden once sorsun yineSozunun disina cikarsa da
Sanirim topigin en merakli kisisiyim, hemen girdim baktim valla
Yakisir sana kaptan![]()
Konuyu okudum ama yorumlara bakmadim, gidip bir bakayim
Kadın kocasına odun diyor bide zaten ağaç fabrikasında çalışıyor demişKonuyu okudum ama yorumlara bakmadim, gidip bir bakayimAksam esim gelsin biraz cemkireyim bak ne adamlar var diye
![]()