- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Evet canım ama kasık ağrısı çok fena![]()
hemen tahlil yaptır derim ilerlemeden, bol su iç canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ama kasık ağrısı çok fena![]()
Ne işinde çalışıyordun canım sen??Günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepimize.
yürüyüşümü yaptım geldim işe bir güzel patronla atıştım ohhhhh rahatladımmm
şimdi kahvaltı yapacağım![]()
Evet kesinlikle tahlil şart acile gidersem anca bakarlar çünkü sıra almadım ve haftanın son günühemen tahlil yaptır derim ilerlemeden, bol su iç canım
Klasik şeyler... Çok cins patrona sahibim malesefOh ne güzel yürüyüş yapılmış hayırdır ne atışması canım
Geçmiş olsun cnm hayırlı cumalr olsunBen bi türlü toparlayamıyorum kendimi kızlar şimdide karnım ağrıyor çok fena galiba idrar yollarım iltihaplandı![]()
Özel bir firmada mutfak banyo mobilya iç mimari çizimi sunumu satışı canım.Ne işinde çalışıyordun canım sen??
Acilde bakarlar zaten sancın var yazık ilaçla geçer hemen inşallahEvet kesinlikle tahlil şart acile gidersem anca bakarlar çünkü sıra almadım ve haftanın son günü![]()
Allah kolay versin Cnm bol kazançlar hayırlı cumalr olsunÖzel bir firmada mutfak banyo mobilya iç mimari çizimi sunumu satışı canım.
İnşaat sektörüne bağlı olduğumuz için baya kesat durumlar...
şaşırdım mı şaşırmadımmmGünaydın kızlar, hayırlı cumalar hepimize.
yürüyüşümü yaptım geldim işe bir güzel patronla atıştım ohhhhh rahatladımmm
şimdi kahvaltı yapacağım![]()
kim ban yemiş kız paptya mı yoksaVuhuuuuu bende dün 10 bin geçmişti
Spor bakanı olarak düşündüğüm kişi ne yazık ki ban yemiş
Grubun en aktifi hemde
yesem mi yoksa yedin miKaptanım üzüm ve haşlanmış yumurta yesem cok olur mu 1 salkım
Evet canım umarım ülkemiz en kısa zamanda düzelir özel sektörler hep sıkıntıdaKlasik şeyler... Çok cins patrona sahibim malesef
Yaklaşık 10 yıldır burdayım ekonomik kriz yüzünden işlerin hiç tadı yok, bizim sektör çok etkilendi. Pekte yolunda gitmiyor anlacağın
Sağol canım hayırlı cumalarGeçmiş olsun cnm hayırlı cumalr olsun
Sorma hastanede uzak araç şart eşimin gelmesini beklicem sağol inşallah canımAcilde bakarlar zaten sancın var yazık ilaçla geçer hemen inşallah