- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler CnmBence evet şeker var içinde![]()
Meyveli maden suyunun vücuduna bir faydası yok onun hatta rakamı tam hatırlamıyorum 30 kalorisi var. Hatta içinde şekerde var. Içme kuzum. Maden suyunun içine limon sık nane yaprağı kat hem sağlıklı.hem.guzel oluyor
Cnm tost yemişsin ekmekli akşam fazla olmamışmı?
Doğru söylüyorsun tabiki fazla oldu ama işte eşim suçlu. Yarına daha düzenli olacağım birde bugün bol yürüyüş ve dans vs ettim inş yanmıştırCnm tost yemişsin ekmekli akşam fazla olmamışmı?
Sandwic ? Keşke tonbalıgı öyle yeseydin ekmeksiz![]()
Günaydın canımHerkese gunaydinn.
Vuhuuuuu bende dün 10 bin geçmiştiBu arada 10 bin adim attim ama spor bakanimiz yok etiketleyecek.Forever07 yeni bir spor bakani atasan soyle en aktifinden, bizi motive edecek, heveslendirecek birisi super olurdu
![]()
Değişik menü olmuş gerçekten06.09 menüm
Sabah
Tost
Akşam
Tonbalikli sandwic
Şalgam
Maşallah canım sanaGünaydın Hanımlardünkü menümde bi değişiklik oldu onu söyleyeyim ara elma yazmıştım onu yemedim akşam 4/1 palamut yedim salata ve şalgam içtim sonra hiç vakit kaybetmeden yürüyüşe gittim 11200 adım attım geldim ve yürüyüş yapmak bana çok iyi geldi size de tavsiye ediyorum akşam yemeklerinden sonra yürüyüş yapın çok iyi hissediyorsunuz
![]()
Sabah yuruyusumu yaptim. Bir elma yedim simdi de bu gunun menusu ne olsa diye dusunuyorum![]()
Günaydınnn kzummm ohhh iyileştin sen belliGünaydın Hanımlardünkü menümde bi değişiklik oldu onu söyleyeyim ara elma yazmıştım onu yemedim akşam 4/1 palamut yedim salata ve şalgam içtim sonra hiç vakit kaybetmeden yürüyüşe gittim 11200 adım attım geldim ve yürüyüş yapmak bana çok iyi geldi size de tavsiye ediyorum akşam yemeklerinden sonra yürüyüş yapın çok iyi hissediyorsunuz
![]()
Yanma var mı canım geçmiş olsunBen bi türlü toparlayamıyorum kendimi kızlar şimdide karnım ağrıyor çok fena galiba idrar yollarım iltihaplandı![]()
Evet canım ama kasık ağrısı çok fenaYanma var mı canım geçmiş olsun![]()
Oh ne güzel yürüyüş yapılmış hayırdır ne atışması canımGünaydın kızlar, hayırlı cumalar hepimize.
yürüyüşümü yaptım geldim işe bir güzel patronla atıştım ohhhhh rahatladımmm
şimdi kahvaltı yapacağım![]()