ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydın Hanımlar :halay: dünkü menümde bi değişiklik oldu onu söyleyeyim ara elma yazmıştım onu yemedim akşam 4/1 palamut yedim salata ve şalgam içtim sonra hiç vakit kaybetmeden yürüyüşe gittim 11200 adım attım geldim ve yürüyüş yapmak bana çok iyi geldi size de tavsiye ediyorum akşam yemeklerinden sonra yürüyüş yapın çok iyi hissediyorsunuz :halay:

Bu arada 10 bin adim attim ama spor bakanimiz yok etiketleyecek. Forever07 Forever07 yeni bir spor bakani atasan soyle en aktifinden, bizi motive edecek, heveslendirecek birisi super olurdu:KK49:
Vuhuuuuu bende dün 10 bin geçmişti :KK6::KK6:
Spor bakanı olarak düşündüğüm kişi ne yazık ki ban yemiş :cry:
Grubun en aktifi hemde

Günaydın Hanımlar :halay: dünkü menümde bi değişiklik oldu onu söyleyeyim ara elma yazmıştım onu yemedim akşam 4/1 palamut yedim salata ve şalgam içtim sonra hiç vakit kaybetmeden yürüyüşe gittim 11200 adım attım geldim ve yürüyüş yapmak bana çok iyi geldi size de tavsiye ediyorum akşam yemeklerinden sonra yürüyüş yapın çok iyi hissediyorsunuz :halay:
Maşallah canım sana :KK9:

Günaydınnn kzummm ohhh iyileştin sen belli :KK36:
Tartında da göreceğiz bunu
:KK19:

Back