ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kesinlikle katılıyorum.:halay:
Menüleri erkenden yazalım kızlar değişik bir durum olursa belirtiriz.
Yani burası geyik topiği değilki amacımız var hepimizin destek olup hedeflerimize ulaşmamız lazım kaptan gelsede şu kaçakları hizaya getirse

Ee sen nasılsın nasıl geçti tatil
Çocukla koşturmaca canım ama tatil adı üstünde misss :KK200:
Belimde bir sıkıntı vardı 2 haftadır düzelmedi leslie ara vermiştim yeniden başlıyacağım:KK49:
Gören herkess ooo eskiii fitt geliyor diyor :halay:özledim eski kıyafetlerimi inşallah yeniden gireceğim içlerine:KK55:

Bu hafta süper geliyorsunnnn :nazar::KK200: hemde regle inat :rapci:
Daha olamadim ben yaa. Son oldugumda tarihi kaydetmeyi unutmusum. Tahmini olarak bu hafta olurum diye dusunuyordum ama olmadim daha. Siskinlik ve sinirlilik hali var, belirtileri var ama kendisi tesrif edemedi bir turlu:işsiz:

Merhaba! Arkadaşlar yazmaya utanıyorum bu gün yediklerimi :KK43:
Sabah
Saat 9:00
Süt
11:00
Tavuk köfte 8 tane
Sarma 1 tane
Bir dilim peynir
Salatalık 4 tane
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 yemek kaşığı incir receli
1 yemek kaşığı tereyağı
1 cay şekerli
Öğlen
1:30
Şekersiz kahve
1 dilim pasta çikolatalı
1 avuç çekirdek tuzlu :KK43:
30 dakika yürüyüş
1 çikolatalı kocaman külah dondurma yedim
Akşam
6:30
1 tabak mantı
1 tabak salata
Acı biber 2 tane
Saat 7:00
1 dilim pasta
4 tane lokum
1 bardak şekersiz çay
1 avuç çekirdek tuzlu
Birazdan belki spor yaparım
1 tane limon yerim
Bu gün böyle oldu işallah yarın dikkat ederim eşim ve çocuklar olunca dikkat edemedim :KK43:

C cizen_bayan

I IRMAKK70
:skandal::KK57:

Selam kızlar sonunda döndüm evime o kadar kaçamağa rağmen şükür kilo almamışım :halay::21:
Hemen kaldığım yerden devam ama hedeflerime ulaşacağım inşallah dün gelir gelmez marketten kefirimi ve yulaf ezmesini aldım hurma ve ceviz fındık tezgahın üstünde yerini aldı şeker krizi geldiğinde yersiz açlığım tuttuğunda kontrolü kaybetmeyeyim diye :spor:

Selam kızlar bugün ki menümü yazicam ama yazmasam daha iyi 02.10.2018 menüm
Sabah
3 yk muhlama
1 dilim ekmek

Ara
2 küçük armut

Akşam
2 küçük lahmacun

Böl yesillik

Akşamı erken yaptım bu arada arkasından yürüyüş yaptım 10000 adım attım geldim pasta yedim incecik bi dilim nefsime hakim olamadım :kızgın::kızgın: I IRMAKK70
Canım mıhlamanın kalorisi çok yüksek aman dikkat;) bu arada biz 10.ayda değil 9.aydayız ;)
Günaydınnn iyi haftalar herkese hanımlar nasılsınız :KK51:

Grupta hafta sonu ve tatil günleri aktif olamıyorum telefondan dolayı.
Bu sıkıntıyı acilen çözmem lazım kendi adıma.

Grup hakkında yorumlarım olacak kızlar. Sabah sabah haftanın ilk günü naptın demeyin ancak durum bundan ibaret ne yazık ki:işsiz:

Öncelikle burası zayıflama topiği, bir diyet grubu...
Burda olma amacımız birbirimize destek olup zayıflamak zayıflayabilmek...

Grupta ne kadar aktifseniz o kadar güzel idarede oluyorsunuz ve tabi ki buda tartınıza yansıyor olacak:KK51:
Size sunu söyliyim bu grubun en aktifi I IRMAKK70 ve @_LA_PATYA_

Güzel kilo verenler de bu hanımlar :nazar:
Bende dahil bu grupta aktif değilseniz çok yavaş ilerleyeceksiniz...

Kızlar menülere yorumlar olmalı I IRMAKK70 C cizen_bayan

@ebrar1980 bizleri spor konusunda daha çok desteklemelisino_O

Sena616 Sena616 ve @_LA_PATYA_ sizlerden de daha çok destek görmeliyiz

Bunlar benim gördüklerim sizde yazın önerilerinizi kendimizi düzeltelim....
Sonuna kadar haklısın canım menülere yorum yapılmalı bu çok iyi olur;)
N naz5403 kaçamak bakanımız kendini kaçamağa vermiş durumda :işsiz::kızgın::eek:
yeni kaçamak bakanı aranıyor kızlar
Eli maşalı olsun lütfen :KK51::rapci:
:olamaz:
Yani burası geyik topiği değilki amacımız var hepimizin destek olup hedeflerimize ulaşmamız lazım kaptan gelsede şu kaçakları hizaya getirse
Bu hafta bence düzen oturur canım ama geçmişi okudum ben tek kendimi biliyordum kaçamak yapan ammmaaaaaa herkes bi salmış :KK43:

Selam kızlar sonunda döndüm evime o kadar kaçamağa rağmen şükür kilo almamışım :halay::21:
Hemen kaldığım yerden devam ama hedeflerime ulaşacağım inşallah dün gelir gelmez marketten kefirimi ve yulaf ezmesini aldım hurma ve ceviz fındık tezgahın üstünde yerini aldı şeker krizi geldiğinde yersiz açlığım tuttuğunda kontrolü kaybetmeyeyim diye :spor:

Hoşşşgeldinnn :KK54:
Neyse ki almamışsın:KK48:
Grup yüzdemiz yükselsin artıkkkkk:dondurma:

Back