ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Forever07 Forever07 spor konusunda benim onerim spor zorunlu olsun. Az da olsa herkes her gun yapsin. Ister leslie 1 mile olsun, ister 5 mile ya da 10.000 adim olacagina 5000 adim olsun ama hergun olsun. Ayni menu gibi spor yapip hergun sporunu bildirene 1 kupa verebiliriz. Grupta duzenli spor yapan cok az kisi var gercekten. @Kuasar ve C cizen_bayan spor konusunda gayet iyi gidiyor benim gozlemledigim ben de onlari ornek alip spora basladim. Aliskanlik haline getirmeye calisiyorum.

Spor olmadan bu iş zaten olmaz kuzum haklısın. Diyet ve spor birbirine bağlı.
En güzel spor yürüyüş bunu leslie ile akşam tamamlarsak çok güzel sonuçlar alacağız.

Forever07 Forever07 spor konusunda benim onerim spor zorunlu olsun. Az da olsa herkes her gun yapsin. Ister leslie 1 mile olsun, ister 5 mile ya da 10.000 adim olacagina 5000 adim olsun ama hergun olsun. Ayni menu gibi spor yapip hergun sporunu bildirene 1 kupa verebiliriz. Grupta duzenli spor yapan cok az kisi var gercekten. @Kuasar ve C cizen_bayan spor konusunda gayet iyi gidiyor benim gozlemledigim ben de onlari ornek alip spora basladim. Aliskanlik haline getirmeye calisiyorum.
canım kendime o kadar alışkanlık haline getirmişim ki dün evde olmama rağmen yürüyüşe çıktım geldiğimde su içinde kalmıştım 2 3 hafta denerseniz bırakamıyorsunuz zaten

Spor olmadan bu iş zaten olmaz kuzum haklısın. Diyet ve spor birbirine bağlı.
En güzel spor yürüyüş bunu leslie ile akşam tamamlarsak çok güzel sonuçlar alacağız.
Bend yapmak istiyorum ama 3 çocuk iş güç yemek hiç halim kalmıyo kaptan dönmeden 50 leri görmyi çom istedim ama bakalım regl bitince kaç olucam azimle devam ediyorum öyle büyük hlaller yapmıyorum çok dikkat ediyorum ama bi yavaşlama var telefonumda bozuk bu yüzden çok aktifte olamıyorum sinir ediyo beni çünkü :( ama ben 55 i görene kadar burdayım KARARLI VE HIRSLIYIM AYNI HIRS İRADE VE KARARLILIĞI TAKJM ARKADAŞLARIMDANDA BEKLİYORUM KENDİNİZE ÇEKİDÜZEN VERİN MENÜLERİ DÜZELTİN HER İSTEDİĞİ YİYEREK ZAYIFLANMAZ BU BİR ZAYIFLAMA TAKIMI YAPAMIYORSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ O İSTEDİĞİNİZ ELBİSELERE GİREMEZSİNİZ HAYDİ TAKIM BUGÜNDEN BAŞLAYIN ARAŞTIRARAK YİYİN ÇALIŞSIN METABOLİZMALAR YANSIN YAĞLAR GİTSİN KİLOLAR...

Nana929 Nana929 ben calistirmak icin bisey yapmana gerek yok zaten. Ben yukledikten sonra adimsayar ayarlari ekrani gelmisti orda kilo, cinsiyet, adim uzunlugu vs ayarlari yaptim. Uygulama arkaplanda hep calisiyor zaten yururken telefonunun yaninda olmasi yeterli.

canım samsung veya ıphone larda kendi uygulaması var zaten samsunglarda shealt diye ıphonelarda sağlık diye var eğer başkaysa uygulamaya bağlı
Arkadaşlar telefonum iPad konumu açtım Ve bildirimi açtım programa giriyorum çalışmıyor :(

Bend yapmak istiyorum ama 3 çocuk iş güç yemek hiç halim kalmıyo kaptan dönmeden 50 leri görmyi çom istedim ama bakalım regl bitince kaç olucam azimle devam ediyorum öyle büyük hlaller yapmıyorum çok dikkat ediyorum ama bi yavaşlama var telefonumda bozuk bu yüzden çok aktifte olamıyorum sinir ediyo beni çünkü :KK43: ama ben 55 i görene kadar burdayım KARARLI VE HIRSLIYIM AYNI HIRS İRADE VE KARARLILIĞI TAKJM ARKADAŞLARIMDANDA BEKLİYORUM KENDİNİZE ÇEKİDÜZEN VERİN MENÜLERİ DÜZELTİN HER İSTEDİĞİ YİYEREK ZAYIFLANMAZ BU BİR ZAYIFLAMA TAKIMI YAPAMIYORSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ O İSTEDİĞİNİZ ELBİSELERE GİREMEZSİNİZ HAYDİ TAKIM BUGÜNDEN BAŞLAYIN ARAŞTIRARAK YİYİN ÇALIŞSIN METABOLİZMALAR YANSIN YAĞLAR GİTSİN KİLOLAR...
Bizim teller sıkıntı yapmasa daha çok burda olacağız ne güzel:110:
Hırsına iradene hayranım canım, burda ol zaten sen bize lazımsın:rapci:

Ve menüler sabahtan yazılsın ki yanlışları düzeltelim fazlaları çıkarıp algernatif ekleyelim akşam yemeğinden sonraki yazıla menü sadece yazjlmış olması iindir haksızmıyım herşwyi yedikten sonra müdale edemeyiz Forever07 Forever07
Kesinlikle katılıyorum.:halay:
Menüleri erkenden yazalım kızlar değişik bir durum olursa belirtiriz.

Back