ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydınnn iyi haftalar herkese hanımlar nasılsınız :KK51:

Grupta hafta sonu ve tatil günleri aktif olamıyorum telefondan dolayı.
Bu sıkıntıyı acilen çözmem lazım kendi adıma.

Grup hakkında yorumlarım olacak kızlar. Sabah sabah haftanın ilk günü naptın demeyin ancak durum bundan ibaret ne yazık ki:işsiz:

Öncelikle burası zayıflama topiği, bir diyet grubu...
Burda olma amacımız birbirimize destek olup zayıflamak zayıflayabilmek...

Grupta ne kadar aktifseniz o kadar güzel idarede oluyorsunuz ve tabi ki buda tartınıza yansıyor olacak:KK51:
Size sunu söyliyim bu grubun en aktifi I IRMAKK70 ve @_LA_PATYA_

Güzel kilo verenler de bu hanımlar :nazar:
Bende dahil bu grupta aktif değilseniz çok yavaş ilerleyeceksiniz...

Kızlar menülere yorumlar olmalı I IRMAKK70 C cizen_bayan

@ebrar1980 bizleri spor konusunda daha çok desteklemelisino_O

Sena616 Sena616 ve @_LA_PATYA_ sizlerden de daha çok destek görmeliyiz

Bunlar benim gördüklerim sizde yazın önerilerinizi kendimizi düzeltelim....
Çok güzel belirtmissin. Ben burayı sizleri seviyorum ama aktiflik yorum vs olmayınca ben uzaklastim kendi adıma.

Reçel tereyağı yemem daha işallah kaptanım
Kuzum sofraya koyma lütfen.Bak bizim evde ailenin diğer üyelerinin olduğu haftasonunda dediüin gibi o cıssslardan olur ve büyük mücadele veririm yememek için.Haftaiçi annemle kahvaltı yaparken hiç sofraya cıssslı ürün koymayız ,gözümüz görmez.Ben kilo alıyorum diye annem de diyabet hastası bu şekilde ilerle lütfen sağlıklı beslen olur mu

Kızlar konuyla alakasız ama pazar günü amcamın kızdan torunu evleniyor pek yakın değil önce bunu belirteyim.Ben de elbise bakıyordum netten 20 yaşındayım ve boyumdan dolayı büyük gösteriyorum bu durumu hiç sevmiyorum.Jile elbise alıcam sipariş verdim .Lakin annem hamile gibi gözükeceksin diyor yaşıma uygun değil mi yorumunuza ihtiyacım var
_20180903_184331.JPG

03.09.2018 Menü :kk77:

Sabah / 2 haş. yum. + salatalık + peynir + domatesİsa Global

Öğlen / yulaf ezmesi sütlü ve 1 yeşil elmalı

Ara / türk kahvesi dubble + 4 tane altınbaşak
TAM Bİ ÖRNEK
Akşam / yoğurt kürü salatalıklı olan

yatmadan kahve ve soda

limonlu bol su
yürüyüş 8000 adım ve leslie 4 mile

I IRMAKK70 C cizen_bayan
Canım bence sen diyete hazır değilsin...:110:
reçeller tereyağlar pastalarrrr:KK53: hayır grupta arkadaşlar motive olacağına acıkacaklar sayende :KK70:
:KK70::KK70:

03.09 menüm
I IRMAKK70 ve C cizen_bayan

Sabah
1 lt limonlu su
Tarhana çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta yarim

Öğlen
Elma

Akşam
Fellah köftesi
Tarhana çorbası
Biber turşusu
Canim aksami sadece corbayla gecistir henuz yemediysen. Tartiya ne kaldi sunun surasinda. Tursu da tuzu fazla oldugu icin odem yapip tartida fazla cikmana sebep olabilir.

Selam hanımlar menimde değişiklik oldu akşamı yoğurtla kapattım ve 11500 adım attım atölye de in çokları symiyorum bile :KK49: bi de dün bi arkadaşım zayıfladın mi sen dedi 6 kilo kadar verdim ama yüzünden hemen belli ediyorum ve çok sevindim o bana biraz daha motive etti dün 1.5 aydır yapmadığım şeyi yaptım ve çok pişman oldum bi daha da yapmam tobe :KK12: menülere bakıyorum turşular reçeller tarafları Nana929 Nana929 Kuzum sen napiyosun azcik sarsıl ve kendine gel senin kilo oranın düşük olduğu için biraz daha ağır verirsin . Sena616 Sena616 bu topukta benden küçükleri varmış ben şok kuzum kıyafet konusun da sena sever ve ebru sever türk benim favorim onların instagrmlarini bi karıştır bu elbiseyi de beğendim güzel yani :KK200:

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 paçanga 3 pankek peynir domates salatalık
Ara kahve
Ara karpuz üzüm
Akşam mercimek çorbası tavuklu makarna
C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugün sabah kahvaltıda geldim görümceme akrabalar falan vardı böyle oldu:kızgın:
Kuzum sende cosmussun pacnga yedin pankek nedir karpuz yedin uzum nedir tartiya az kaldi hatirlatayimmm

Ilk defa aksami sadece sivi olarak yaptim. Ama cook aciktim. Simdi sekersiz cay iciyorum acligimi bastirdi biraz. Surekli bu sekilde beslenen arkadaslara helal olsun, ben bayaa bi zorlandim.
Kuzum ilk zamanlar zorluyor ama sonra alışıyorsun ve katı yiyince ağır geliyor

Eki Görüntüle 2185528
Bu da arkadan görünümü altına beyaz sneakers olacak içine beyaz gömlek alacağım
Bence yasına uygun canım babette güzel.durur hatta esarbin veya salini tek renk tercih edip ayakkabımla aynı renk olur güzel olur bence. Yakışır yani
Ter dediğin ölen yağlar diyor bu gerçek mi?
Ve ben çok terliyorum terleyince neye dikkat etmeliyim veya spor esnasında nasıl giyinmeliyim help me....
Harikasın
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 paçanga 3 pankek peynir domates salatalık
Ara kahve
Ara karpuz üzüm
Akşam mercimek çorbası tavuklu makarna
C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugün sabah kahvaltıda geldim görümceme akrabalar falan vardı böyle oldu:kızgın:
Pacanga mi makarna mi mi mimi. Açıkçası tambugdayli kıymalı makarna o kadar çok canım çekiyor ki ve yemiyorum tartı günü eğer kilo verdiysem yicem vermediysem yemeyeceğim. Bence çok fazla olmamış mi kuzummm
Selam hanımlar menimde değişiklik oldu akşamı yoğurtla kapattım ve 11500 adım attım atölye de in çokları symiyorum bile :KK49: bi de dün bi arkadaşım zayıfladın mi sen dedi 6 kilo kadar verdim ama yüzünden hemen belli ediyorum ve çok sevindim o bana biraz daha motive etti dün 1.5 aydır yapmadığım şeyi yaptım ve çok pişman oldum bi daha da yapmam tobe :KK12: menülere bakıyorum turşular reçeller tarafları Nana929 Nana929 Kuzum sen napiyosun azcik sarsıl ve kendine gel senin kilo oranın düşük olduğu için biraz daha ağır verirsin . Sena616 Sena616 bu topukta benden küçükleri varmış ben şok kuzum kıyafet konusun da sena sever ve ebru sever türk benim favorim onların instagrmlarini bi karıştır bu elbiseyi de beğendim güzel yani :KK200:
11500 adım mi süpersin
Birini zayıfladın mi demesi ne kadar güzel yaaa.
Ilk defa aksami sadece sivi olarak yaptim. Ama cook aciktim. Simdi sekersiz cay iciyorum acligimi bastirdi biraz. Surekli bu sekilde beslenen arkadaslara helal olsun, ben bayaa bi zorlandim.
Bende yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalışacağım sıvı ağırlıklı beslenmeye bunu ilk kez deneyeceğim.

Back