Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel belirtmissin. Ben burayı sizleri seviyorum ama aktiflik yorum vs olmayınca ben uzaklastim kendi adıma.Günaydınnn iyi haftalar herkese hanımlar nasılsınız
Grupta hafta sonu ve tatil günleri aktif olamıyorum telefondan dolayı.
Bu sıkıntıyı acilen çözmem lazım kendi adıma.
Grup hakkında yorumlarım olacak kızlar. Sabah sabah haftanın ilk günü naptın demeyin ancak durum bundan ibaret ne yazık ki
Öncelikle burası zayıflama topiği, bir diyet grubu...
Burda olma amacımız birbirimize destek olup zayıflamak zayıflayabilmek...
Grupta ne kadar aktifseniz o kadar güzel idarede oluyorsunuz ve tabi ki buda tartınıza yansıyor olacak
Size sunu söyliyim bu grubun en aktifi I IRMAKK70 ve @_LA_PATYA_
Güzel kilo verenler de bu hanımlar
Bende dahil bu grupta aktif değilseniz çok yavaş ilerleyeceksiniz...
Kızlar menülere yorumlar olmalı I IRMAKK70 C cizen_bayan
@ebrar1980 bizleri spor konusunda daha çok desteklemelisin
Sena616 ve @_LA_PATYA_ sizlerden de daha çok destek görmeliyiz
Bunlar benim gördüklerim sizde yazın önerilerinizi kendimizi düzeltelim....
Kuzum sofraya koyma lütfen.Bak bizim evde ailenin diğer üyelerinin olduğu haftasonunda dediüin gibi o cıssslardan olur ve büyük mücadele veririm yememek için.Haftaiçi annemle kahvaltı yaparken hiç sofraya cıssslı ürün koymayız ,gözümüz görmez.Ben kilo alıyorum diye annem de diyabet hastası bu şekilde ilerle lütfen sağlıklı beslen olur muReçel tereyağı yemem daha işallah kaptanım
03.09.2018 Menü
Sabah / 2 haş. yum. + salatalık + peynir + domatesİsa Global
Öğlen / yulaf ezmesi sütlü ve 1 yeşil elmalı
Ara / türk kahvesi dubble + 4 tane altınbaşak
TAM Bİ ÖRNEK
Akşam / yoğurt kürü salatalıklı olan
yatmadan kahve ve soda
limonlu bol su
yürüyüş 8000 adım ve leslie 4 mile
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Canım bence sen diyete hazır değilsin...
reçeller tereyağlar pastalarrrrhayır grupta arkadaşlar motive olacağına acıkacaklar sayende
![]()
Canim aksami sadece corbayla gecistir henuz yemediysen. Tartiya ne kaldi sunun surasinda. Tursu da tuzu fazla oldugu icin odem yapip tartida fazla cikmana sebep olabilir.03.09 menüm
I IRMAKK70 ve C cizen_bayan
Sabah
1 lt limonlu su
Tarhana çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta yarim
Öğlen
Elma
Akşam
Fellah köftesi
Tarhana çorbası
Biber turşusu
Kuzum sende cosmussun pacnga yedin pankek nedir karpuz yedin uzum nedir tartiya az kaldi hatirlatayimmmKahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 paçanga 3 pankek peynir domates salatalık
Ara kahve
Ara karpuz üzüm
Akşam mercimek çorbası tavuklu makarna
C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugün sabah kahvaltıda geldim görümceme akrabalar falan vardı böyle oldu![]()
Kuzum ilk zamanlar zorluyor ama sonra alışıyorsun ve katı yiyince ağır geliyorIlk defa aksami sadece sivi olarak yaptim. Ama cook aciktim. Simdi sekersiz cay iciyorum acligimi bastirdi biraz. Surekli bu sekilde beslenen arkadaslara helal olsun, ben bayaa bi zorlandim.
Bence yasına uygun canım babette güzel.durur hatta esarbin veya salini tek renk tercih edip ayakkabımla aynı renk olur güzel olur bence. Yakışır yaniEki Görüntüle 2185528
Bu da arkadan görünümü altına beyaz sneakers olacak içine beyaz gömlek alacağım
Ter dediğin ölen yağlar diyor bu gerçek mi?
Harikasın@ebrar1980 10 bin adim attim![]()
Pacanga mi makarna mi mi mimi. Açıkçası tambugdayli kıymalı makarna o kadar çok canım çekiyor ki ve yemiyorum tartı günü eğer kilo verdiysem yicem vermediysem yemeyeceğim. Bence çok fazla olmamış mi kuzummmKahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 paçanga 3 pankek peynir domates salatalık
Ara kahve
Ara karpuz üzüm
Akşam mercimek çorbası tavuklu makarna
C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugün sabah kahvaltıda geldim görümceme akrabalar falan vardı böyle oldu![]()
11500 adım mi süpersinSelam hanımlar menimde değişiklik oldu akşamı yoğurtla kapattım ve 11500 adım attım atölye de in çokları symiyorum bilebi de dün bi arkadaşım zayıfladın mi sen dedi 6 kilo kadar verdim ama yüzünden hemen belli ediyorum ve çok sevindim o bana biraz daha motive etti dün 1.5 aydır yapmadığım şeyi yaptım ve çok pişman oldum bi daha da yapmam tobe
menülere bakıyorum turşular reçeller tarafları
Nana929 Kuzum sen napiyosun azcik sarsıl ve kendine gel senin kilo oranın düşük olduğu için biraz daha ağır verirsin .
Sena616 bu topukta benden küçükleri varmış ben şok kuzum kıyafet konusun da sena sever ve ebru sever türk benim favorim onların instagrmlarini bi karıştır bu elbiseyi de beğendim güzel yani
![]()
Bende yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalışacağım sıvı ağırlıklı beslenmeye bunu ilk kez deneyeceğim.Ilk defa aksami sadece sivi olarak yaptim. Ama cook aciktim. Simdi sekersiz cay iciyorum acligimi bastirdi biraz. Surekli bu sekilde beslenen arkadaslara helal olsun, ben bayaa bi zorlandim.