ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu aralar asiri bir tatli yeme istegi geliyor. Sanirim reglim yaklastigi icin. Menumu yazmistim ama tatli istegi gelince baska seylere yonelmemek icin 1 fincan sekersiz osmanli kahvesi ictim. Sanirim icinde sut tozu, menengic falan var az biraz kesti sayilir tatli istegimi. Bununla gunu kapattim artik sudan baska bisey yok.

Ayrica 10.000 adim attim, artik yavas yavas sporu aliskanlik haline getirmeye calisiyorum, az da olsa her gun olsun:KK49: 01ebruli 01ebruli

Selam kızlar bugün ki menümü yazicam ama yazmasam daha iyi 02.10.2018 menüm
Sabah
3 yk muhlama
1 dilim ekmek

Ara
2 küçük armut

Akşam
2 küçük lahmacun

Böl yesillik

Akşamı erken yaptım bu arada arkasından yürüyüş yaptım 10000 adım attım geldim pasta yedim incecik bi dilim nefsime hakim olamadım :kızgın::kızgın: I IRMAKK70
Benden iyisin ya benim menüm nerdeyse sayfanın hepsini alcak :( yarın dikkat ederiz işallah ben nasıl yapıdan bilemedim :( kaç gündür yemiyorum kesin 3 gün verdiğimi bu gün aldım offf yoruldum sanki o_O:kızgın:

Grubun eski halini özledim...
Menülerin aktif paylaşıldığı ve yanlış yiyeceklerin eleştirildiği veya doğrusunun veya yerine alternatiflerinin önerildiği halini özledim...
Tatlim hangi biri elestirilsin, hangi birine alternarif onerilsin:halay: Daha bayram modundan cikamadik ki:KK53: Herkes duzenini bir oturtsun eski halimize donecegiz insallah.

Kizlar kizlar gelem mi
Yanagizdan opem mi tey tey tey:halay:
Sabah sabah Mahsun Kirmizigul'e bagladim, bu neyin kafasi acaba:deli: Hadi uyanin artik gun dogali cok oldu. Sabah bu saatlerde hava cok guzel oluyor serin serin, hava mis gibi:KK68: Parkta 2000 kusur adim attim geldim, kahvalti hazirlamam gerekiyor daha fazla kalamadim:KK6:

Günaydınnn iyi haftalar herkese hanımlar nasılsınız :KK51:

Grupta hafta sonu ve tatil günleri aktif olamıyorum telefondan dolayı.
Bu sıkıntıyı acilen çözmem lazım kendi adıma.

Grup hakkında yorumlarım olacak kızlar. Sabah sabah haftanın ilk günü naptın demeyin ancak durum bundan ibaret ne yazık ki:işsiz:

Öncelikle burası zayıflama topiği, bir diyet grubu...
Burda olma amacımız birbirimize destek olup zayıflamak zayıflayabilmek...

Grupta ne kadar aktifseniz o kadar güzel idarede oluyorsunuz ve tabi ki buda tartınıza yansıyor olacak:KK51:
Size sunu söyliyim bu grubun en aktifi I IRMAKK70 ve @_LA_PATYA_

Güzel kilo verenler de bu hanımlar :nazar:
Bende dahil bu grupta aktif değilseniz çok yavaş ilerleyeceksiniz...

Kızlar menülere yorumlar olmalı I IRMAKK70 C cizen_bayan

01ebruli 01ebruli bizleri spor konusunda daha çok desteklemelisino_O

Sena616 Sena616 ve @_LA_PATYA_ sizlerden de daha çok destek görmeliyiz

Bunlar benim gördüklerim sizde yazın önerilerinizi kendimizi düzeltelim....

günaydın hanımlarr :halay:haftasonu kaçamaklar yapıldı diye artık salmıyoruz yeni hafta yeni başlangıçlar demek tartı gününe 2 gün kaldığına göre kaldığımız yerden azimle devam :KK76:
Bayramda yeterince kaçamak yaptık caney olmamalı artık, bir hafta diyet yapıp pazar yemek demek o hafta boşa gitti demek...
birşeyler yanlış gidiyor:KK51:

Forever07 Forever07 spor konusunda benim onerim spor zorunlu olsun. Az da olsa herkes her gun yapsin. Ister leslie 1 mile olsun, ister 5 mile ya da 10.000 adim olacagina 5000 adim olsun ama hergun olsun. Ayni menu gibi spor yapip hergun sporunu bildirene 1 kupa verebiliriz. Grupta duzenli spor yapan cok az kisi var gercekten. Kuasar Kuasar ve C cizen_bayan spor konusunda gayet iyi gidiyor benim gozlemledigim ben de onlari ornek alip spora basladim. Aliskanlik haline getirmeye calisiyorum.

Forever07 Forever07 spor konusunda benim onerim spor zorunlu olsun. Az da olsa herkes her gun yapsin. Ister leslie 1 mile olsun, ister 5 mile ya da 10.000 adim olacagina 5000 adim olsun ama hergun olsun. Ayni menu gibi spor yapip hergun sporunu bildirene 1 kupa verebiliriz. Grupta duzenli spor yapan cok az kisi var gercekten. Kuasar Kuasar ve C cizen_bayan spor konusunda gayet iyi gidiyor benim gozlemledigim ben de onlari ornek alip spora basladim. Aliskanlik haline getirmeye calisiyorum.
Telefonuma adım sayar yükledim cnm çalıştıramadım
Nasıl kullanılıyor anlatırmışım Cnm

Günaydınnn iyi haftalar herkese hanımlar nasılsınız :KK51:

Grupta hafta sonu ve tatil günleri aktif olamıyorum telefondan dolayı.
Bu sıkıntıyı acilen çözmem lazım kendi adıma.

Grup hakkında yorumlarım olacak kızlar. Sabah sabah haftanın ilk günü naptın demeyin ancak durum bundan ibaret ne yazık ki:işsiz:

Öncelikle burası zayıflama topiği, bir diyet grubu...
Burda olma amacımız birbirimize destek olup zayıflamak zayıflayabilmek...

Grupta ne kadar aktifseniz o kadar güzel idarede oluyorsunuz ve tabi ki buda tartınıza yansıyor olacak:KK51:
Size sunu söyliyim bu grubun en aktifi I IRMAKK70 ve @_LA_PATYA_

Güzel kilo verenler de bu hanımlar :nazar:
Bende dahil bu grupta aktif değilseniz çok yavaş ilerleyeceksiniz...

Kızlar menülere yorumlar olmalı I IRMAKK70 C cizen_bayan

01ebruli 01ebruli bizleri spor konusunda daha çok desteklemelisino_O

Sena616 Sena616 ve @_LA_PATYA_ sizlerden de daha çok destek görmeliyiz

Bunlar benim gördüklerim sizde yazın önerilerinizi kendimizi düzeltelim....

Günaydın kaptanım :KK45:

Back