Kuzum kaç yazayım sen düş bakalım bundan sonra da bu tartıyla devam et bence, fena sayılmazsın bence beybiiiEki Görüntüle 2183421
kıyafetli tartıldım tesettürlüyüm tesettürlü olanlar bilir biraz kat kat giyiniriz ondan 1 kg veya 500 gr eksik hesap ederseniz sevinirim. bide bu kadar dikkat etmeye böyle çıkması beni ayrı üzüyor moralman çöküyorum direkForever07 hedefimde yanlış hatırlamıyorsam 71 di çok istedim ama olmadı
bendeki en son tartına göre ne artı ne eksi aynısın canım63, 500 de benim
Tatlımmm sen son haftalarda + gidiyorsun amaGünaydın kızlar
Görüyorum ki herkez +larda bi artı da benden gelsin artık ben eksik kalmıyayım hem rengli yim hemde akşam çiğ köfte kaçamağım oldu bulgur beni hep fazla çıkartıuorEki Görüntüle 2183429agustos ayında bi arpa boyu yol alamadım diyetimde çok kötü bir aya geçirdim Forever07 haftaya hedefim 68 kg
Evet acilen toparlamam lazımTatlımmm sen son haftalarda + gidiyorsun ama67-68-69...
Yapma 7 lere geri gelme lütfenemeklerin boşa gidiyor.... Toparla kendini haftaya 67 bekliyorummmm
Sen yaparsınnnnEvet acilen toparlamam lazımstart verilmiştir kaptan
Sağol canımmSen yaparsınnnn
73,50 yaz canım kıyafetleri düşersek öyle olur diye düşünüyorum inşallah olurum spor salonu falan araştırıyorum şimdi havuzlu bitane buldum bakalım inşallah olurKuzum kaç yazayım sen düş bakalım bundan sonra da bu tartıyla devam et bence, fena sayılmazsın bence beybiiiönümüzdeki hafta 71 bekliyorum
sağol kuzumkuzummm çok geçmiş olsuntartı öncesi kötü olmuş migren
oooooo süperrrrr gelecek sana73,50 yaz canım kıyafetleri düşersek öyle olur diye düşünüyorum inşallah olurum spor salonu falan araştırıyorum şimdi havuzlu bitane buldum bakalım inşallah olur
Irmakçım açmış yine günü
bayramda bile hep aktif oldun iyiki aramızdasın kuzum
tartına gelince eksidesin ve 6 lı rakamlara geldin hiç üzülme bu hafta daha güzel sonuç alacaksın. inanıyorum ve güveniyorum sana.tebriklerrrr
Tesekkur ederim canim, guzel ve motive edici yorumlarin icin. Iyi ki hep birlikte bu gruba katilmisizBütün kupaları sana vericem bu hafta
geçmiş olsun canım benimKızlaar bugün sabahtan hastaneye gittik mr günüydü annemin 16.00 da geldik o yüzden tartıyı tamamen unuttum.Beni eksi olarak yazın özür dilerim
Çok sağol canım valla aklımdan çıkmış tartı .geçmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?