• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydın hanımlar :KK3: dün yoktum migrenim tuttu çok fenalardayım ayakta zor duruyorum işe bile gitmedim dün bugün zorla geldim: Haca değişimi ve yorgunluk beni baya bi çarptı. bütün gün yatak döşek yattım mide bulantısı da üstüne cabası bu yüzden menüm çok karıştı yazmak istemedim :KK43: Tartıya gelirsek yeni tartıdan mı yoksa benim eski tartım mı bozuk çözemedim hep fazla oluyor yine de atıcam :kızgın:

20180829_080337.jpg

kıyafetli tartıldım tesettürlüyüm tesettürlü olanlar bilir biraz kat kat giyiniriz ondan 1 kg veya 500 gr eksik hesap ederseniz sevinirim. bide bu kadar dikkat etmeye böyle çıkması beni ayrı üzüyor moralman çöküyorum direk :kızgın::KK43: Forever07 Forever07 hedefimde yanlış hatırlamıyorsam 71 di çok istedim ama olmadı :KK34:

Günaydın kızlar
Görüyorum ki herkez +larda bi artı da benden gelsin artık ben eksik kalmıyayım hem rengli yim hemde akşam çiğ köfte kaçamağım oldu bulgur beni hep fazla çıkartıuor
20180829_091755.jpg
:KK17::mad:agustos ayında bi arpa boyu yol alamadım :KK43:diyetimde çok kötü bir aya geçirdim Forever07 Forever07 haftaya hedefim 68 kg

Günaydın hanımlar :KK3: dün yoktum migrenim tuttu çok fenalardayım ayakta zor duruyorum işe bile gitmedim dün bugün zorla geldim: Haca değişimi ve yorgunluk beni baya bi çarptı. bütün gün yatak döşek yattım mide bulantısı da üstüne cabası bu yüzden menüm çok karıştı yazmak istemedim :KK43: Tartıya gelirsek yeni tartıdan mı yoksa benim eski tartım mı bozuk çözemedim hep fazla oluyor yine de atıcam :kızgın:
Geçmiş olsun canım

Eki Görüntüle 2183421

kıyafetli tartıldım tesettürlüyüm tesettürlü olanlar bilir biraz kat kat giyiniriz ondan 1 kg veya 500 gr eksik hesap ederseniz sevinirim. bide bu kadar dikkat etmeye böyle çıkması beni ayrı üzüyor moralman çöküyorum direk :kızgın::KK43: Forever07 Forever07 hedefimde yanlış hatırlamıyorsam 71 di çok istedim ama olmadı :KK34:
Hanımlar görüyorum ki hepimizde bi sıkıntı var artık ipleri ele alma zamanı bundan sonra herkes daha dikkatli olacak . Ben söz veriyorum haftaya eksilerle gelicem
bende bendeee

Kızlar kimseye bahane bulmayalım başkanın gidişinden falan değil bu kendi irademiz tatil falan derken saldık hepimiz artık ipleri ele alıyoruz sıkı sıkı tutunuyoruz. ve verdiğimiz kiloları az görmeyelim 250 gr demek bir paket margarin kadar kilo vermek bu açıdan düşünmeye çalışalım böylece daha azimle çabalarız En Büyük KK

kuzummm çok geçmiş olsun :KK61: tartı öncesi kötü olmuş migren

Back